Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viitakoski Ilveksen valmennustiimiin

 

Viitakoski Ilveksen valmennustiimiin


Ilveksen päävalmentajan Raimo Helmisen valmennustiimiin on nimetty Vesa Viitakoski sekä maalivahtivalmentajaksi Markus Korhonen, joka siis jatkaa Ilveksessä. Kaikkien sopimus on yksivuotinen. Viitakoski kuului päättyneellä kaudella Ilveksen A-nuorten valmennustiimiin.

Jokerien organisaatiosta Ilvekseen siirtyy isokokoinen puolustava puolustaja Miro Hovinen kahden vuoden sopimuksella. Huomenna 20 vuotta täyttävä Hovinen on 192-senttinen ja 95-kiloinen pelaaja, joka on kaikissa ikäluokissa kuulunut maajoukkueeseen.  Hänellä on tilillään MM-kisat niin alle 18-vuotiaissa kuin alle 20-vuotiaissakin. Hovinen liikkuu hyvin ja osaa lukea peliä.

Vaasan Sportista Ilvekseen siirtyy try outilla 22-vuotias sentteri Lassi Kokkala. Koeaika kestää elokuun loppuun. Kokkala on 187-senttinen ja 87-kiloinen kahden suunnan keskushyökkääjä, jolla on hyvä pelikäsitys. Kokkala on lähtöisin TPS:stä ja hän on pelannut alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa. Kaudella 2010-11 hän pelasi Tanskan liigassa Aalborgin joukkueessa, jossa syntyivät 39 ottelussa tehot 8+20=28. Sportissa päättyneellä kaudella Kokkala teki 41 ottelussa tehot 7+7=14. Playoffeissa hän nakutti 11 ottelussa tehot 4+6=10.

Jesse Niinimäki pelaa ensi kaudella Ilveksessä sopimuksensa mukaisesti. Ilves hakee tällä hetkellä aktiivisesti kahta hyökkääjää. Joukkue aloittaa ensi kauteen valmistautumisen vappuaattona testeillä.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


RaimoHelminen

Raimo Helminen

11.3.1964 Tampere
Tiedot

Markus Korhonen

29.4.1975 Tampere
Tiedot

VesaViitakoski

Vesa Viitakoski

13.2.1971 Lappeenranta
Tiedot


Vilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Vilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Tapparan maalivahti Vilho Heikkinen siirtyy lyhyellä vuokrasopimuksella Forssan Palloseuran riveihin. Pitkän kuntoutusjakson jälkeen pelikuntoon toipunut maalivahti torjuu kiekkoja vuokralla Mestiksessä 28.11. saakka.

Lue lisää
Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen

Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen

Ilves vahvistaa rivejään kahdella hyökkääjällä. SaiPasta Ilvekseen siirtyvän Santeri Virtasen, 21, sopimus kattaa loppukauden lisäksi kaudet 2021-2023. Ruotsalaisseura MODO Hockeystä saapuvan Adam Rockwoodin, 25, sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää
Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla

Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla

Ilves on tehnyt puolustaja Anssi Salmelan, 36, kanssa sopimuksen, joka kattaa aluksi helmikuun. Kokenut ja menestynyt puolustaja liittyy Ilveksen joukkueeseen ensi viikon alussa.

Lue lisää
Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen

Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen

Tappara on tehnyt loppukautta koskevan pelaajasopimuksen 30-vuotiaan Maksim Matushkinin kanssa.

Lue lisää
Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

NHL-seura Anaheim Ducks on käyttänyt Luká¹ Dostálin, 20, lainasopimukseen sisältyneen oikeutensa ja kutsunut t¹ekkimaalivahdin liittymään organisaatioonsa.

Lue lisää
Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

NHL-seura Boston Bruinsin sopimuspelaaja Joona Koppanen, 22, palaa Ilvekseen toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Alkukauden Ilveksen yhteistyöseura KOOVEE:ssa pelannut hyökkääjä on vapaa liittymään joukkueeseen perjantaina.

Lue lisää