Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveen liigamiehistö valmis

 

Kooveen liigamiehistö valmis


Täsmähankinnat täydentävät jatkavaa runkoa

Tämän vuoden pronssimitalijoukkue Koovee lähtee puolustamaan mitalisijaansa suurelta osin edellisen kauden joukkueen pohjalta. Pelaajarunko on nyt täydentynyt viimeisillä jatkosopimuksilla, kolmella täsmähankinnalla sekä kahdella omalla kasvatilla. Näin Kooveella on tässä vaiheessa kasassa 26 pelaajan runko ensi kautta varten. Valmennuksen järjestelyt ja vastuut on myös saatu päätökseen ja uuteen kauteen valmistautuminen voidaan aloittaa erinomaiselta pohjalta.

Kooveen viime kauden rungosta jatkosopimukseen päädyttiin jo aiemmin julkistettujen pelaajien lisäksi myös Tomas Sladkyn, Aapo Mutasen ja Lasse Salmisen kanssa. Tomas, Aapo ja Lasse päätyivät jatkamaan uraansa ainakin ensi kauden Kooveessa pelattuaan erittäin vahvat playoffit. Kaikki olivat joukkueen profiilipelaajia runkosarjankin aikana ja niinpä jatkosopimus kaikkien kanssa oli luonnollinen vaihtoehto.

Viime kauden runkoon saatiin kolme mielenkiintoista pelaajaa muilta paikkakunnilta. Porista Kooveen maalivahtiosastolle siirtyy Jarkko Saastamoinen. Joensuun suunnalta Kooveeseen siirtyvät maajoukkueessakin esiintynyt Tatu Eronen sekä Tommi Puustinen. Kaikki siirtyvät Kooveeseen ensi kauden kattavilla sopimuksilla.

Samassa yhteydessä Kooveen liigamiehistöön nostetaan seuran A-junioreista Tuomas Aho ja Samuli Salomaa. Tuomas tekee tällä viikolla debyyttinsä myös Suomen U19-maajoukkueessa. Molemmat juniorit edustavat Kooveen 94-ikäluokkaa, josta aiemmin liigajoukkueeseen ovat nousseet Mikko Immonen ja Eero Myllykangas.

Kooveen valmennuspäällikkö Hannu Santanen on tyytyväinen joukkueen kokoonpanoon.
"Saimme täsmähankintoina juuri ne pelaajat, joita haimmekin. Emme olleet kovinkaan monen pelaajan kanssa keskusteluissa ylipäätään ja halusimme ainoastaan täydennystä tämän kauden joukkueen pelaajistoon", kommentoi Santanen.
Tulevaan kauteen joukkue lähtee edellisen kauden rohkaisemana kehittämään pelitapaa yhä aktiivisemmaksi ja tavoitteena ovat Salibandyliigan mitalipelit.
"Luonnollisesti olen tyytyväinen myös siihen, että joukkueeseen nousee lisää seuran omia kasvatteja. Olemme oikealla tiellä", summaa Santanen.

Valmennuspuolella liigajoukkueen kakkosvalmentajaksi nousee Matias Ramstedt, joka johdatti Kooveen tyttöjen SM-joukkueen kultamitaleihin tällä kaudella. Viime kauteen aktiiviuransa päättäneet Vesa Wettervik ja Olli Tuomarla siirtyvät pelaajista penkin taakse ja jatkavat valmentajina seurassa.

Kooveen sopimuspelaajat ja valmennus kaudella 2012-13 ovat:
Maalivahdit:
Joni Järviö
Jarkko Saastamoinen (FBT Pori)

Kenttäpelaajat:
Tuomas Aho
Nico Andersson
Tatu Eronen (Josba)
Lauri Hannelius
Aki Hietanen
Petteri Hulkko
Mikko Immonen
Tapio Kinnunen
Kimmo Kontiainen
Paul Kotilainen
Marko Lahtinen
Miro Lehtinen
Jussi Luoma
Aapo Mutanen
Eero Myllykangas
Henri Mäenpää
Tommi Puustinen (Josba)
Valtteri Sainio
Samuli Salomaa
Eemeli Salin
Lasse Salminen
Tomas Sladky
Mikko Stenfors
Lassi Ylisiurunen

Valmennus:
Arto Riihimäki
Matias Ramstedt
Vesa Wettervik
Juuso Jehkinen
Olli Tuomarla (mv-valmennus)
Markku Hilden (fysiikkavalmennus)
Marika Hillberg (fysio)

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää