Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves solmi jatkosopimuksia

 

Ilves solmi jatkosopimuksia


Ilves on tehnyt tehnyt seitsemän pelaajan kanssa jatkosopimukset. Ilveksessä jatkavat maalivahti Miika Wiikman (1 vuosi), puolustaja Konsta Mäkinen (2 vuotta), puolustaja Teemu Kesä (2 vuotta), hyökkääjä Kai Kantola (2 vuotta), hyökkääjä Antti Kangasniemi (1+1), hyökkääjä Ville Korhonen (1+1) ja hyökkääjä Tommi Välimaa (1 vuosi).

Miika Wiikman on 27-vuotias maalivahti, jolla on kokemusta myös Pohjois-Amerikasta. SM-liigassa Wiikman on pelannut myös HPK:ssa ja Lukossa. Ilvekseen Wiikman siirtyi kesken viime kauden ja on Ilveksessä torjunut runkosarjassa molemmilla kausilla yli 90 prosentin teholla.

Tammikuussa 20 vuotta täyttänyt Konsta Mäkinen on Ilveksen kasvatti, joka tällä kaudella on pelannut 14 ottelua SM-liigassa ja tehnyt kolme maalia. Kiekollisesti taitava Mäkinen oli viime vuodenvaihteessa Suomen nuorten maajoukkueen runkopuolustajia nuorten MM-kisoissa, jonka jälkeen hän joutui kuitenkin sormivamman johdosta useiden viikkojen sairaslomalle.

Kokenut Teemu Kesä, 30, on ollut tällä kaudelta suurimman osan loukkaantuneena eikä ole pelannut kuin 12 ottelua. Pohjois-Amerikassa ja Ruotsissakin luutinut pakki tuo Ilveksen puolustukseen kovuutta.

Yhdysvalloissa syntynyt Kai Kantola, 24, tuli Ilvekseen viime kaudelle try outin kautta ja kuuluu joukkueen työmyyriin.

Vaikka Ville Korhonen on vasta 24-vuotias, hän on jo kokenut liigapelaaja, jolla on takanaan yli 350 SM-liigaottelua. Korhonen on tunnollinen kahden suunnan laituri, jolla on hyvä rannelaukaus.

Antti Kangasniemi, 26, on Ilveksen kasvatti, joka on kaudesta 2008-09 lähtien pelannut SM-liigassa. Kangasniemi on hyvin puolustava sentteri, joka siirtyi Ilvekseen viime syksynä Tapparasta.

Kangasalta lähtöisin oleva kookas Tommi Välimaa, 28, on pelannut kahdella kaudella Ilveksessä. Lähes kaksimetrinen Välimaa on tuonut voimaa Ilveksen nuoreen hyökkäykseen ja raataa illasta toiseen tunnollisesti omassa roolissaan.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Antti Kangasniemi

6.6.1985 Tampere
Tiedot

KaiKantola

Kai Kantola

11.9.1987 North York, Ont
Tiedot

TeemuKesä

Teemu Kesä

7.6.1981 Helsinki
Tiedot

VilleKorhonen

Ville Korhonen

20.5.1987 Tampere
Tiedot

KonstaMäkinen

Konsta Mäkinen

19.1.1992 Pirkkala
Tiedot

MiikaWiikman

Miika Wiikman

17.10.1984 Mariestad
Tiedot


Vilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Vilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Tapparan maalivahti Vilho Heikkinen siirtyy lyhyellä vuokrasopimuksella Forssan Palloseuran riveihin. Pitkän kuntoutusjakson jälkeen pelikuntoon toipunut maalivahti torjuu kiekkoja vuokralla Mestiksessä 28.11. saakka.

Lue lisää
Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen

Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen

Ilves vahvistaa rivejään kahdella hyökkääjällä. SaiPasta Ilvekseen siirtyvän Santeri Virtasen, 21, sopimus kattaa loppukauden lisäksi kaudet 2021-2023. Ruotsalaisseura MODO Hockeystä saapuvan Adam Rockwoodin, 25, sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää
Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla

Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla

Ilves on tehnyt puolustaja Anssi Salmelan, 36, kanssa sopimuksen, joka kattaa aluksi helmikuun. Kokenut ja menestynyt puolustaja liittyy Ilveksen joukkueeseen ensi viikon alussa.

Lue lisää
Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen

Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen

Tappara on tehnyt loppukautta koskevan pelaajasopimuksen 30-vuotiaan Maksim Matushkinin kanssa.

Lue lisää
Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

NHL-seura Anaheim Ducks on käyttänyt Luká¹ Dostálin, 20, lainasopimukseen sisältyneen oikeutensa ja kutsunut t¹ekkimaalivahdin liittymään organisaatioonsa.

Lue lisää
Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

NHL-seura Boston Bruinsin sopimuspelaaja Joona Koppanen, 22, palaa Ilvekseen toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Alkukauden Ilveksen yhteistyöseura KOOVEE:ssa pelannut hyökkääjä on vapaa liittymään joukkueeseen perjantaina.

Lue lisää