Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV päätöskierroksella Kooveen vieraaksi

 

SSV päätöskierroksella Kooveen vieraaksi


Kooveen miesten edustusjoukkue kohtaa kauden viimeisessä runkosarjan ottelussaan hallitsevan mestarin SSV:n Kaukajärvellä. Joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Koovee oli vahvempi lukemin 4-8. Vierasjoukkueella ei ole otteluun enää mitään varsinaista panosta, mutta kotijoukkue taistelee edelleen kotiedusta ja ainoastaan voitto mahdollistaisi sen saavuttamisen.

Vierasjoukkue SSV:n kausi on kulkenut epätasaisemmin, kuin aiempina vuosina on totuttu. Vuosaarelaisilla on kuitenkin tapana yltyä kovempaan vireeseen kevättä kohden ja tästä kaikkein vahvimpana osoituksena on toiminut joukkueen viisi perättäistä Suomen mestaruutta. Joukkue lähtee runkosarjan viimeiseen peliin ainoastaan kohentamaan peli-ilmettään, koska SSV tulee sijoittumaan kolmanneksi sarjassa joka tapauksessa.

Vieraiden maalin suulle jäi iso aukko täytettäväksi, kun Henri Toivoniemi poistui kokoonpanosta viime kauden päätteeksi. Korvaajaksi hankittu David Rytych on ailahdellut kauden mittaan ja joukkue joutui hommaamaan Toni Lötjösen rosteriinsa kesken kauden. Puolustuksessa vahvimmat nimet ovat Saku Lehti ja Pasi Halonen. Hyökkäyspää vilisee maajoukkuetähtiä, kuten Harri Forsten, Mikael Järvi, Tero Tiitu ja Santtu Manner. Joukkuetta valmentaa tuttuun tapaan Mika Ahonen.

Kotijoukkueella edelleen mahdollisuus kotietuun

Kotijoukkue Koovee lähtee otteluun edelleen pudotuspelien kotietu mielessään. Voiton lisäksi joukkue tarvitsee apua paikallisjoukkue Classicilta, jonka tulisi voittaa omassa ottelussaan Kooveen edellä majaileva Oilers. Oilersilla on etunaan vielä parempi maalierokin, että melko monen asian tuli loksahtaa paikoilleen perjantain kierroksella. Kotijoukkue on saanut pikkuhiljaa kokoonpanoonsa loukkaantumisista kärsineet pelaajat ja lähtee otteluun erittäin iskukykyisellä miehityksellä. Kooveen peli on hieman yskähdellyt runkosarjan viimeisissä otteluissa, joten perjantaina joukkueella on hyvä mahdollisuus kohentaa otteitaan kotiyleisön edessä ja näyttää pallollisen vauhtipelinsä todellinen iskukyky.

Maalille joukkueella on varaa laittaa joko hyvin M-Teamia vastaan onnistunut Olli Tuomarla tai myöskin hienon kauden pelannut Joni Järviö. Puolustus on toiminut kauden aikana varsin hyvin ja kaikkein raikkaimpana yllätyksenä voidaan pitää Eemeli Salinin onnistumista uudella pelipaikallaan. Hyökkäyksessä nähtäneen kuukauden tauon jälkeen tehotrio Mikko Immonen-Paul Kotilainen- Marko Lahtinen, mutta täyttä varmuutta Immosen pelaamisesta ei vielä ole kellään. Myös muut ketjut ovat löytäneet pistevireen ja ratkaisijoita riittää jokaiseen ketjuun. Joukkuetta valmentaa Arto Riihimäki.

Valmentajat vastakkain
Ahonen vs. Riihimäki
Lähtökohdat otteluun?
Ahonen:
-Se oma peli tulee saada kuntoon. Eli omaa peliä lähdetään pelaamaan.

Riihimäki:
-Mitäs tässä. Viimeinen ottelu ennen kuin alkaa tosipelit. Pleijareihin on sitten mukavampaa lähteä voitto alla.

Poissaolot?
Ahonen:
-Ei tällä hetkellä ketään.

Riihimäki:
-Ei tällä hetkellä ketään varmoja. Vähän nuhaa on.

Vastustajan vahvuudet?
Ahonen:
-Liikkuva porukka, joka pelaa hyvää pallollista peliä.

Riihimäki:
-Kaverin vahvuuksia voisi luetella hirmuisen määrän. Rupeaa olemaan taas sitä aikaa vuodesta, että kone alkaa käynnistymään. Kokemusta, taitoa ja järkeä löytyy. Kiistaton kuningas, jota muut yrittää kammeta valtaistuimeltaan. Joukkue ja valmennus osoittaneet oman ammattitaitonsa.

Runkosarjan viimeinen ottelu. Vaikuttaako se jotenkin?
Ahonen:
-Ei sillain. Tärkeä saada ehjä 60-minuuttinen aikaiseksi ja hyvä fiilis päälle.

Riihimäki:
-Ei. Yritetään ihan tosissaan pelata. SSV olisi tärkeä päänahka. Terävyyttä tulee löytyä ja hakea se maksimi-teho irti joukkueesta.

Terveisiä vastustajan valmentajalle?
Ahonen:
-Otetaan rauhassa.

Riihimäki:
-Tarjoan kahvit ennen peliä, kun en oo koskaan ennen tarjonnut.

Koovee-SSV 2.3. Klo 18.30 Kaukajärvellä

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää