Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee maanantaina Tepsin vieraaksi

 

Koovee maanantaina Tepsin vieraaksi


Kooveen miesten edustusjoukkue matkaa maanantaina Caribialle, jossa se kohtaa paikallisen salibandyn edelläkävijän, Turun Palloseuran. Molemmilla joukkueilla riittää rutkasti panosta otteluun ja pisteistä taistellaankin varmasti hampaat irvessä. Joukkueiden edellinen kamppailu oli erittäin tiukka ja päättyi Kooveen 9-6-voittoon.

Kotijoukkue Tps on pelannut kauden mittaan hyvin ailahtelevasti ja sijaitsee sarjassa tällä hetkellä sijalla 11. Edellisen Koovee-kohtaamisen jälkeen joukkue vaipui pitkään tappioputkeen ja on edelleen vaarassa joutua karsimaan liigapaikastaan, varsinkin kun alapuolella majaileva NST on löytänyt huippuvireen kevättä kohden. Toisaalta joukkueella on ainoastaan kolmen pisteen matka 
pudotuspeliviivan paremmalle puolelle.

Maalivahtiosasto ei kuulu joukkueen ehdottomiin vahvuuksiin. Puolustuspää ei ylipäänsä ole ihan liigan huippua, mutta Lauri Stenforsin ja Anssi Ala-Nissilän tyyppisille pelaajille löytyisi paikka liigan kärkipään joukkueistakin. Hyökkäyksessä kaikkein suurin syömähammas on ollut nuori ja ennakkoluuloton Miko Kalliala, joka on mättänyt jo 33 maalia tällä kaudella. Jens Riska on äitynyt hyvään vireeseen kauden edetessä. Joukkuetta valmentaa Perttu Pajukoski.

Kooveen ketjurotaatio alkaa olla ohi

Vierasjoukkueella pelaa edelleen pudotuspelien kotiedusta ja tarvitsee voitot kolmesta viimeistä pelistä. Joukkue luottaa edelleen omiin vahvuuksiinsa ja pyrkii pelaamaan hyvää pallollista vauhtipeliä. Joukkue on lyönyt loppukauden ketjut pääosin lukkoon ja pyrkii parantamaan ylivoimapeliään pudotuspelejä varten. Lähtökohtaisesti vierasjoukkue Koovee on ottelun ennakkosuosikki.

Maalille joukkue asettanee koko ajan parantaneen Joni Järviön. Valtteri Sainio on ollut tällä kaudella erinomainen puolustuspäässä ja samalla rakentanut peliä erinomaisesti koko kauden ajan. Hyökkäyksessä Marko Lahtinen ei ole loukkaantumisensa jäljiltä yltynyt alkukauden vireeseen, mutta sitä myöten muut pelaajat ovat ottaneet maalintekovastuuta yhä enemmän kontolleen. Lasse Salminen on ollut viime peleissä joukkueen vaarallisin pelaaja. Joukkuetta valmentaa Arto Riihimäki.

Valmentajat vastakkain
Pajukoski vs Riihimäki
Ottelun lähtökohdat?

Pajukoski:
-Tärkeä viikko edessä, kun pelataan kolme kamppailua. Pleijareihin on haluja ja Loviisaan ainoastaan kolmen pisteen ero. Ristiin mennään vielä ja tiukaksi menee ratkaisu.

Riihimäki:
-Tärkeä ottelu molemmille. Oilers ei aio menettää pisteitä, joten ei mekään. Tps:llä vielä tiukempi paikka, kun niskassa on karsintapeikko ja kuitenkin mahdollisuus päästä vielä pudotuspeleihinkin.

Poissaolot?
Pajukoski:
-Varmoja ei ole vaikka flunssaa onkin pyörinyt.

Riihimäki:
-Mikko Immonen ja Vesa Wettervik varmasti. Tällä viikolla otettu kevyemmin, kun influenssa on jyllännyt.

Vastustajan vahvuudet?
Pajukoski:
-Kooveella on hieno kausi takanaan. Viime kohtaamisesta alkoi heidän voittoputki ja meidän tappioputki, vaikka ennen sitä oltiin pisteiden valossa tasoissa. Parempi voitti silloin, mutta mitään suurempaa eroa ei ollut. Heillä on ollut tasaisempaa tekemistä. Meillä on hyvät saumat voittaa.

Riihimäki:
-Valmentaja markkinoi pallollista peliä. Tasainen joukkue. Kalliala ollut erinomainen. Perushyvää tekemistä, meille vaikea vastus. Viimeksi voitettiin tosiaan 9-6 ja tiukkaa teki.

Ottelun ratkaisevat tekijät?
Pajukoski:
-Meidän pitäisi saada ehjä 60-minuuttinen aikaiseksi. Nyt peli saattaa kulkea hienosti 55 minuuttia ja sitten romahdetaan. Monesti on ollut myös paljon paikkoja joista ei olla sitten osuttu ja sen pitäisi muuttua.

Riihimäki:
-Rotaatiosta luovutaan ja loppukauden ketjut lyödään lukkoon. Eheytetään viisikoita. Ylivoima toimi alkukaudesta. Viime peleissä ei ole sujunut. Sitäkin pyritään taas parantamaan.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää