Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Classicin naisten hyökkäysvoima murskaavaa

 

Classicin naisten hyökkäysvoima murskaavaa


Kauden toinenkaan kohtaaminen ei jättänyt sijaa selittelyille. Naisten edustuksella oli Classicia vastaan oma etsikkoaikansa toisen erän ensimmäisen puoliskon aikana, mutta hyväkään hetkellinen suoritus ei riittänyt kirimään kiinni vastustajan ylivoimaa avauserässä. Liigan mestarisuosikin kykyyn liikuttaa palloa ja pistää syntyneistä tilanteista pallo salamannopeasti maaliin on vaikea vastata. Tulos 3-8 (0-3, 2-4, 1-1) paransi Kooveen saldoa jonkin verran vieraspelistä, mutta jos joukkueet osuvat vastakkain pudotuspeleissä, Kooveen leirissä tarvitaan uusia ideoita sekä pykälä lisää osaamista ja vahvuutta.

Ottelu ei ollut aivan yhtä kuuma kuin mitä ennakkoon odotettiin. Kropalla pelaamisessa lipsuttiin tosin välillä taklaamisen puolelle, tuomarikaksikon kanssa seurusteltiin tuttuun tapaan ahkerasti, ja Classicin Alisa Pölläselle oltiin jo soittamassa ambulanssiakin päädyssä sattuneen tilanteen jälkeen. Rikettä tapaukseen ei kuitenkaan liittynyt, ja kun olkapää oli pistetty takaisin sijoilleen, Pöllänen palasi kaukaloon. Toisen erän alussa tunnelma oli parhaimmillaan, kun Koovee oli pelissä mainiosti mukana.

Kooveelaisten menoa hillitsi viikonlopun aikana alkaneet sairastumiset, joiden seurauksena jalkeilla ollut joukkuekaan ei ollut ihanteellisessa iskussa. Koovee onnistui erikoistilanteissa, mikä oli mielenkiintoinen piirre juuri tätä vastustajaa vastaan. Kahdesta ylivoimasta joukkue pystyi hyödyntämään toisen, eikä Classic pystynyt hyödyntämään omiaan. Ottelun hahmo oli Kooveessa juniorivuotensa pelannut Hanna Sipiläinen (2+3). Kooveelaisista palkittiin parhaana yllättäen hyökkääjäksi siirretty Juulia Lintula (1+0). Jetta Uotila (1+0) täydensi viikonlopun tehopisteensä neljään, ja divarista joulukuussa siirtyneen Hanna Lehtimäen ylivoimamaali oli hänen toinen täysosumansa viikonlopun aikana.

Palomäki:
Merkkauspelissä aikamoisia lapsuksia

Valmentaja Hanna Palomäki näkee joukkueensa päivän esityksessä vain vähän kehumisen aihetta. Terveystilanne on sentään lieventävä asianhaara.
- Aika paljon jouduttiin antamaan terveyspuolella tasoitusta, mutta pystyimme silti vain ajoittain toteuttamaan niitä asioita, joissa olemme vahvoja. Kaikki kunnia vastustajan taidolle, mutta kyllä me teimme virheillämme pelin heille aivan liian helpoksi. Numeroista tuli kenttätapahtumiin nähden turhan rumat. Merkkauspelissä tuli aikamoisia lapsuksia, eikä puolustuspelin aggressiivisuutta saatu parhaimmalle tasolleen. Vastaavasti hyökkäyspään tekemisestä puuttui se ihan paras terävyys.

Kiitosta Palomäki jakaa jälleen kerran asenteesta. Ja on siinä oikeassa - vaikka peli ratkesi, peli jatkui kovalla asenteella loppuun saakka.
- Kyllä likat tsemppasi sen mitä tassuista ja keuhkoista irti lähti. Positiivista on myös se, että pidettiin liigan tehokkain ylivoima nollilla tänään. Vastaavasti käytiin itse tööttäämässä jälleen ylivoimamaali, vaikka jouduimme vaihtamaan koostumusta loukkaantumisen takia.

Onnistujina valmentaja nostaa maalivahti Sonja Mäkisen, puolustajana uuden paikkansa löytäneen Tiia Leppäsen sekä hyökkäysketjun Milla Vähälä - Elina Mäntylä - Annastiina Intala.
- Isosta maalimäärästä huolimatta Sonja onnistui nollaamaan monta vastustajan hyvää tilannetta. Ansku on löytänyt peliinsä viime otteluissa aivan uuden vaihteen, ja oli niitä harvoja hyökkääjiä, jotka ennakkoluulottomasti haastoivat vastustajan pakkeja. Milla-Ellu-Ansku pörräsi ketjuna sähäkästi, ja Tiia pelasi myös hyvän pelin alakerrassa.

Lauantaina uudet kujeet - vastassa SPV

Ensi lauantaina Kaukajärvelle saapuu pudotuspelien ja putoamiskarsintojen välillä kamppaileva SPV. Pisteitä Kooveella on yli tuplasti enemmän, mutta vieraskentällä voitto oli niukka. Lisämaustetta tuovat SPV:n vapailta markkinoilta ja divarista kalastamat entiset kooveelaiset.
- Nyt parannellaan pöpöt ja pikkukolhut pois, ja hyvillä fiiliksillä jatketaan päivittäistä työtä joukkueen pelin kehittämiseksi. Paljon on saatu lyhyessä ajassa aikaan, mutta vielä on hommia rutkasti jäljellä, Palomäki sanoo.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää