Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee kohtaa perjantaina Nokian

 

Koovee kohtaa perjantaina Nokian


Miesten edustusjoukkue saa perjantaina pelattavassa salibandyliigan ottelussa vastaansa Nokian Krp:n. Vierasjoukkue majailee toistaiseksi kahdeksantena sarjassa ja on niukasti kiinni pudotuspelipaikassa. Koovee on yhtä pienellä marginaalilla neljäntenä ja molemmilla joukkueilla on paljon panosta perjantain ottelussa.

Krp voitti joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen Raholassa lukemin 8-6. Joukkue oli siinä vaiheessa kautta vahvassa vireessä ja kaatoi vastustajia näyttävin lukemin. Joulun jälkeen nokialaisilla on kuitenkin kulkenut heikommin ja pudotuspelipaikka ei ole enää mikään selviö. Perjantain vastus Koovee on kaiken lisäksi yksi liigan vaikeimmista kotijoukkueista. Krp:n tulisi saada laajemmin irti miehistöstään, koska tällä hetkellä ainoa selkeä pelote on vaarallinen ykkösvitja.

Maalille joukkue asettanee joukkueiden edellisessä kohtaamisessa loistaneen Matti Tuomirannan. Puolustuksen tukipilareita ovat erinomaisesti taisteleva Janne Salonen ja taitava Matti Koskela. Hyökkäyksestä ei voi olla mainitsematta uskomattomassa vireessä olevaa Henri Johanssonia. 21:ssä ottelussa komeat 47+23 nakutellut Johansson on koko sarjan kirkkain yksittäinen hyökkääjätähti. Joukkueessaan lähimmäksi Johanssonin tehotasoa on yltänyt sukunimikaima Timo Johansson, joka on kuitenkin tehnyt 40 pistettä vähemmän. Joukkuetta valmentaa Mika Myllyniemi.

Kooveella edelleen paljon pelissä

Kotijoukkueen kausi on toistaiseksi edennyt suunnitelmien mukaan ja jäljellä olevien viiden runkosarjan ottelun aikana ratkotaan pudotuspelien kotietu. Ainakin neljä näistä tulisi voittaa kotiedun saavuttamiseksi. Kooveen onneksi kolme näistä kamppailuista käydään Kaukajärvellä, jossa joukkue on hävinnyt ainoastaan kertaalleen tällä kaudella. Parin viikon tauon aikana joukkue on jälleen keskittynyt fyysiseen puoleen ja tulee olemaan kovassa vedossa kauden lopuissa kamppailuissa. Taistelutahtoa tarvitaan perjantainakin kosolti, koska Krp:n taitavat yksilöt rankaisevat löysäilystä välittömästi. Kaikkiaan kotijoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina, vaikka joukkueiden viime kohtaaminen varmasti opetti, ettei hölmöilyyn ole varaa.

Koovee on kierrättänyt molempia maalivahtejaan kauden mittaan, mutta Krp:ta vastaan maalille asettunee Joni Järviö. Puolustuksessa Lauri Hannelius pelaa vahvaa kautta monella eri mittarilla katsottuna. Hyökkäyksessä onnistumisia on tullut kauden mittaan laajemmaltakin rintamalta, kuin alkuun näytti. Paul Kotilainen on ollut viimeisimmän neljänneksen vahvin onnistuja. Lasse Salminen ja Miro Lehtinen ovat onnistuneet koko ajan paremmin. Joukkuetta valmentaa Arto Riihimäki.

Valmentajat vastakkain
Myllyniemi vs. Riihimäki

Parin viikon tauko alla, lähtökohdat tähän kamppailuun?
Myllyniemi:
-Nyt on erilainen tilanne, kuin viimeksi. Ollut tässä tauon aikana paljon sairastelua ja vähän sekavaa meininkiä. Toivotaan nyt sitten parasta ja pelätään pahinta.

Riihimäki:
-Kova treenijakso päättyi eilen. Keskiviikko ja torstai keskitytään kahteen tulevaan kotipeliin. Flunssa-aalto on hiukan haitannut ja ollaan sen suhteen hiukan varpaillaan.

Poissaolot?
Myllyniemi:
-Ei ketään selkeästi. Pari viikkoa huollettu ja paranneltu miehiä. Nokialaisten kannalta tärkeä kuukausi edessä.

Riihimäki:
-Mikko Immonen on pois. Selkä vaivaa tällä hetkellä ja todellista syytä ei vielä tiedetä.

Vastustajan vahvuudet?
Myllyniemi:
-Koovee onnistunut kehittämään peliään koko kauden ajan. Kotona erittäin vahva ja hävinnyt vain kertaalleen siellä. Ei halua hävitä ja pallollisesti vahva joukkue. Nuorempi veskari ollut erinomainen tällä kaudella. Ykkösketju vahva. ?Pöllö? ja Lehtinenkin ovat olleet viime aikoina kovassa vireessä.

Riihimäki:
-Vahva ykkösketju. Johansson on erittäin kova kaveri.

Ottelun kulminaatiopisteet?
Myllyniemi:
-Viimeksi oli tasainen peli. Ratkesi vaihtovirheeseen. Tasapainoinen hyökkäys ja puolustus ratkaisee.

Riihimäki:
-Muutamia pelillisiä pikkunyansseja ehkä ajetaan sisään tulevissa kotipeleissä, mutta saattavat tulla liian aikaisin niiden suhteen. Pientä rotaatiota harjoitetaan, jotta saataisiin parhaat mahdolliset ketjut peijareihin. 24:stä pelaajasta karsitaan 20:een sitten pleijareissa.

Viime kohtaamisessa yksilöt olivat vahvasti esillä. Kumpi nyt ratkaisee: Yksilöt, vai joukkuepelaaminen?
Myllyniemi:
-Tottakai joukkuepelaaminen menee yksilöiden edelle. Vaikka Johansson taisi tehdä viimeksi lähes yhtä monta maalia, kuin vastustaja yhteensä. Lähdetään kuitenkin joukkuepelaamisesta ja tapaahan sen kautta aina joku saada jonkun sulan hattuunsa. Lähtökohdat ei niin hyvät, mutta toivotaan parasta.

Riihimäki:
-Joukkuepeli ehdottomasti. Meillä on erittäin hyvä joukkue. Vieraissakin peli kulkee nykyään. Ollaan hyvässä vireessä, eikä olla varsinaisesti notkahdeltu kauden aikana. Joka tapauksessa kova peli edessä.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää