Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Perkonmäki jatkaa Kooveen naisten päävalmentajana

 

Perkonmäki jatkaa Kooveen naisten päävalmentajana


Jani Perkonmäki jatkaa naisten edustusjoukkueen päävalmentajana myös tämän kauden jälkeen. Sopimus on pituudeltaan 1+1 kautta. Valmennustiimin muut jäsenet julkistetaan tuonnempana, kun neuvottelut on saatu vietyä loppuun. Tiimi saa valmennettavakseen tulevaisuuden joukkueen, sillä Koovee on nyt yksi liigan nuorimmista joukkueista. Ensi kaudella joukkueen voikin odottaa olevan entistä iskukykyisempi. Nyt joukkue keskittyy runkosarjan viimeisiin otteluihin sekä pudotuspeleihin, joihin selviytyminen on todennäköistä, mutta ei vielä varmaa. Perjantaina Perkonmäki vie joukkonsa Helsinkiin M-Teamin vieraaksi, ja sunnuntaina Kaukajärven paikallispelissä taistellaan pisteistä mestarisuosikki Classicia vastaan.

Perkonmäki aloitti Kooveen naisten valmennustiimissä kauden 2008-2009 runkosarjan loppumetreillä. Alku oli vähintäänkin haastava, sillä tappioiden täyttämän kevään jäljiltä joukkueen itseluottamus oli nollassa ja jopa suora putoaminen liigasta lähellä. Karsinnat Koovee selvitti kunnialla. Viime kausi oli Perkonmäen ensimmäinen päävalmentajana, mutta tulos oli vielä pettymys.

Kevään siirtomarkkinoilla Koovee menestyi yllättävän hyvin, vaikka takana oli kaksi peräkkäistä liigakarsintaa. Etenkin Classicista tulleiden vahvistusten lisäksi Perkonmäki on nostanut rohkeasti mukaan nuoria pelaajia sekä omasta seurasta että sen ulkopuolelta. Tulos on ollut jopa odotettua parempi, sillä tällä kaudella joukkue ei ole hävinnyt kertaakaan sijoilla 7-12 majaileville joukkueille. Näin siitä huolimatta, että riveissä on loukkaantumisten ja sairasteluiden vuoksi ollut välillä vain tusina kenttäpelaajaa. Onnistuneiden pelaajavalintojen ohella Perkonmäellä on varmasti osuutensa joukkueen hyvään ilmapiiriin, joka edesauttaa onnistumisia ja jopa itsensä ylittämistä. Pelaajat ovat uskaltaneet yrittää ja usein huomanneet myös onnistuvansa. Koovee on Naisten salibandyliigassa 17 pisteellä kuudentena.
 
Perkonmäki:
Lähitulevaisuudessa mitalipeleihin

Jani Perkonmäki on tyytyväinen mies. Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, mies valmentaa Kooveen naisten liigajoukkuetta seuraavat kaksi vuotta. Sopimuksen optiovuosi tarkoittaa seuran mahdollisuutta luopua toisesta kaudesta ilmoittamalla siitä tämän vuoden loppuun mennessä.

- Olen ollut todella tyytyväinen saamastani mahdollisuudesta seurassa. Olen päässyt muokkaamaan joukkuetta haluamaani suuntaan, ja tällä kaudella on jo nähty vähän tulevaankin. Ajatuksena on jatkaa nuorten, urheilullisten pelaajien esiin nostamista, vaikka kokemuksellekin on joukkueessa ehdottomasti paikkansa, Perkonmäki muotoilee.

Päävalmentajan tavoitteet ovat korkealla, sillä hän aikoo nostaa lähitulevaisuudessa Kooveen taistelemaan pysyvästi mitalisijoista.
- Tällä käynnissä olevalla kehitysprosessilla uskon tavoitteen toteutuvan. Omana tavoitteena on tietysti kehittyä joka vuosi eteenpäin. Tunnen jo kehittyneeni valmentajana merkittävästi Koovee-aikana, ja oppia tulee koko ajan lisää.

Perkonmäki kiittelee Kooveen valmentajien keskinäistä yhteistyötä suorastaan loistavaksi. Naisten edustuksen ja Tytöt SM:n suuri yhteisten pelaajien määrä vaatiikin hyvää yhteispeliä, sillä otteluohjelman päällekkäisyyksien välttäminen on mahdotonta. Myös harjoittelussa ja pelitavassa on hyvä olla yhteinen punainen lankansa. Ensi kaudella on tarkoituksena hioa yhteistä pelitapaa miesten liigajoukkueen kanssa.

- Meillä on ollut tällä kaudella Japin (miesten päävalmentaja Arto Riihimäki) kanssa paljon hyviä keskusteluja, ja olen oppinut niistä paljon. Uuden pelitavan sisäänajo tuo omat haasteensa, mutta uskon että saamme kovalla harjoittelulla aikaan loistavan lopputuloksen, päävalmentaja Perkonmäki sanoo.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää