Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee haki pisteet Lappeenrannasta

 

Koovee haki pisteet Lappeenrannasta


Kooveen miesten edustusjoukkue haki tärkeät kaksi pistettä Lappeenrannasta voittamalla NST:n lukemin 4-9(0-4,3-3,1-2). Koovee saa näin ollen pidettyä neljännen sijansa maalieron turvin. Joukkue nousi ottelussa takaisin omalle tasolleen. Positiiviseksi asiaksi voidaan lukea myös kahdeksan eri maalintekijää yhdeksään maaliin.

Vieraat aloittivat ottelun ryminällä. Aikavälillä 7.45-10.07 Koovee upotti kolme maalia kotijoukkueen verkkoon. Ensimmäisen laukoi Tapio Kinnunen Mikko Stenforsin syötöstä. Aapo Mutanen teki seuraavan jo yhdeksän sekunnin päästä edellisestä ja kolmantena osui työmyyrä Jussi Luoma Mutasen esityöstä. Ensimmäisen erän dominanssin kruunasi Lauri Hanneliuksen tekemä ylivoimamaali. Syötön maaliin tarjoili Lasse Salminen.

Toisessa erässä kotijoukkueen into lopahti asteen verran ja myös kotijoukkue löysi maalijyvän. Janne Louhelaisen ja Anssi Tikkasen maaleilla NST tuli kahden maalin päähän vierasjoukkueesta. Eemeli Salin iski kuitenkin kaksi maalia puolentoista minuutin sisään juuri ennen erän puoliväliä ja välimatka kasvoi jälleen neljään maaliin. Syöttäjinä toimivat Mikko Immonen ja Valtteri Sainio. Kotijoukkue otti aikalisän ja se kantoikin hetkeksi hedelmää joukkueen tehtyä kavennusmaalin melko nopeasti. Aki Hietanen kuitenkin onnistui vielä viemään vieraat 3-7-taukojohtoon.

-Valmistauduttiin hyvin. Ekassa erässä oltiin ihan suvereeneja ja vietiin luulot pois aggressiivisella karvauksella. Neljä maalia ja kolme putkea ekaan erään. Sen jälkeen meidän peli lässähti rutiiniksi, eikä kaverikaan päässyt enää peliin mukaan heikon alun jälkeen, arvioi Kooveen päävalmentaja Arto Riihimäki ottelun kulkua.

Lopputulos kaiken kaikkiaan erinomainen

Kolmannessa erässä Koovee pääsi kokeilemaan ylivoimaa kolmesti, joista ensimmäinen tuotti toivottua tulosta. Maalintekijänä kunnostautui Paul Kotilainen Hietasen toimiessa syöttäjänä. Ylivoimapeli on joukkueelle yksi loppukauden teemoista ja tänään kentällä esiintyikin kaksi täysin uutta yv-viisikkoa. Kotijoukkue kavensi vielä Tommi Mäkelän toimesta ajassa 51.28 ja se sai joukkueen yrittämään tasoitusta ilman maalivahtia. Tämä ei kuitenkaan onnistunut, vaan Salminen upotti tyhjiin loppulukemat 4-9.

Koovee kierrätti ottelussa kaikkiaan 18:sta kenttäpelaajaa joista kahdeksan teki maalin ja 11:sta pääsi pisteiden makuun. Se kertoo hyvää kieltä joukkueen laadun leveydestä tällä hetkellä. Hietanen, Lassi Ylisiurunen ja Luoma oli istutettu ensi kertaa samaan ketjuun ja valmennuksen mukaan tulos oli erinomaista.

Ottelun alla arvioitiin maalivahtien tärkeyttä, mutta kotijoukkueen Jarkko Monthan ei kuitenkaan suoriutunut ihan sillä tasolla, kuinka ennakkoon arvioitiin. Vieraiden maalilla torjui pienen tauon jälkeen Olli Tuomarla, joka täytti tonttinsa varsin hyvin.

-Ekstra- aktiivisia oltiin tänään. Kaikki 18 kenttäpelaajaa kävivät kentällä. Monthanin heikkouksia oltiin ?scoutattu? ja tiedettiin laukoa hieman kauempaa tällä kertaa, kertaili Riihimäki joukkueensa kokonaisesitystä.

Loppurunkosarjaan vielä paljon panosta

Kooveella on edessään vielä viisi kovaa kohtaamista, joista kolme käydään kotona. Jäljellä olevista viidestä tulisi voittaa neljä, jotta tällä hetkellä hyppysissä oleva kotietu saataisiin pidettyä. Seuraavaan otteluun on jälleen lähes kaksi viikkoa aikaa maaottelutauon vuoksi ja sinä aikana on hyvä hioa omia kuvioitaan kuntoon.

-Erikoistilannepelaamiseen satsataan nyt tauolla erityisesti, koska ylivoimaa ei olla oikeastaan harjoiteltu, eikä se ole tähän asti kovin hyvin toiminutkaan. Tänään kokeiltiin kahta täysin erilaista yv-ketjua ja tehoja haetaan eri tavoin. Neljä voittoa viidestä viimeisestä tarvitaan, tuumaili Riihimäki loppukauden näkymiä.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää