Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee maanantaina televisiossa

 
Koovee maanantaina televisiossa

Miesten edustusjoukkue lähtee ensi maanantaina vierasmatkalle Turkuun jossa vastaan asettuu Turun Palloseura. Tps on tämänhetkisessä salibandyliigassa kymmenentenä 15:sta pisteessä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Kooveen 5-2-voitoon. Silloin ottelun avausmaalia saatiin odotella lähes puolet ottelusta. Nähtäväksi jää tulee televisio-ottelusta samanlainen kamppailu, vai intoudutaanko todelliseen maali-iloitteluun?

Tps:n tilanne neljä kierrosta ennen runkosarjan päättymistä on se, että joukkue saattaa teoriassa jopa tippua suoraan, taikka päästä pudotuspeleihin. Tämän kauden liigaa leimannut tasaisuus on nähty varsinkin loppukaudesta, kun häntäpään joukkueet ovat heränneet taistelemaan aivan tosissaan sarjassa säilymisen puolesta. Tps onkin kerännyt viimeisestä kuudesta ottelusta kiitettävät kahdeksan pistettä. Tätä ennen joukkueella oli peräti yhdeksän ottelun tappioputki, joten parannus on ollut huomattava ja joukkue voitti keskiviikkona aina vaarallisen Oilersin. Tps on kärsinyt kauden aikana siitä, että joukkueella on ollut aika paljon loukkaantumisia. Lisäksi kaikki profiilipelaajat eivät ole olleet aivan omalla tasollaan. Joukkue on kohtuullisen nuori, mutta myös kohtuullisen kokenut pelaajistoltaan. Joukkueen Tupla-pelaajana häärii Lasse Paju.

Vierasjoukkue Koovee on pelannut kaikenkaikkiaan vahvan kauden ja on sarjassa tällä hetkellä viidentenä. Joukkue havittelee kotietua pudotuspeleissä ja tämän vuoksi tamperelaisilla ei ole varaa pistemenetyksiin. Vieraita on häirinnyt viime aikoina flunssa-aalto, joka on aiheuttanut ajoittaista pelaajakatoa harjoituksista ja otteluista. Joukkue on myöskin hakenut omaa toimivaa pelitapaa kevään aikana ja ainakin viime peleissä palaset ovat naksahdelleet kohdilleen varsin hyvin. Joukkue on varsinkin pallollisessa pelissä vahvempi, kuin vastaan asettuva Tps. Näin ollen Koovee yrittäneekin hallita ottelun tempoa oman tarpeensa mukaan. Flunssasta tervehtynyt Ville Matikainen juoni viime ottelussa melko tehokkaasti ja mieheltä on odotettavissa samankaltaista virettä jatkossakin. Marko Lahtisella on ollut viime peleissä maalivire hieman hukassa, mutta sekin tulee todennäköisesti muuttumaan jo maanantaina ottelussa. Nuorista hurjista Aki Hietanen on onnistunut viime aikoina hyvin Miro Lehtisen ja Nico Anderssonin ohella. Pekka Nieminen aloittanee maalissa.

Valmentajat vastakkain
Riihimäki vs. Kytöhonka
Tunnelmat/odotukset ottelua ajatellen?

Riihimäki:
-Voitto mielessä lähdetään pelaamaan. Flunssa-aalto haittaa edelleen hieman. Parit hyvät treenit alla, eli kyllä tässä ihan hyvillä mielillä ollaan.

Kytöhonka:
-Hyvät tunnelmat. Hyvä voitto Oilersista alla. Viimeisistä kuudesta pelistä kahdeksan pistettä on enemmän, kuin ensimmäisistä 16:sta. Nyt ollaan löydetty pelillinen harmonia.

Poissaolotilanne?
Riihimäki:
- Ei tällä hetkellä ketään.

Kytöhonka:
-Jere Jokinen on poissa. Ville Forsman ollut oikeastaan koko kauden. Tärkeää, että ollaan saatu pari muuta loukkaantunutta takaisin.

Arvio vastustajan vahvuuksista?
Riihimäki:
-Ailahtelevaa ollut koko kauden. Välillä tuli yhdeksän ottelun tappioputki. Kotona aina vaikea vastus, vieraissa vaihteleva. Hyvä taisteluilme viime aikoina. Saanut loukkaantuneita pelaajia takaisin pelaamaan.

Kytöhonka:
-Koovee ollut juuri sellainen, kuin odotinkin. Ei ihan kirkkammassa kärjessä, mutta joukkue on kuitenkin pelannut erittäin rutiininomaisesti koko kauden. Voittanut paljon tasaisia pelejä. Hyvä ryhmä ja vaikea vastus.

Omat vahvuudet?
Riihimäki:
-Edelleen tärkeä kehittää omaa peliä eteenpäin. Kaikki on kuitenkin pinistä jutuista kiinni. Pieniä asioita on pyritty hiomaan mm. videopalavereissa ja muissa tilaisuuksissa. Tämä on jälleen yksi testi siitä onko asiat sisäistetty. Kuitenkin on tehty asioita koko ajan hyvin ja olemme vahvoja sekä fyysisesti, että pelillisesti.

Kytöhonka:
-Hyvät fiilikset tällä hetkellä. Pitkä tappioputki katkaistiin. Vuodenvaihteen jälkeen löydetty hyvä pelillinen vire. Hyvä pelifiilis.

Ottelun kulku/lopputulos?
Riihimäki:
-Vaikea sanoa. En usko, että Tepsi haluaa maalintekokilpailua. Me haluamme joka tapauksessa hallita palloa ja tempoa ottelussa.

Kytöhonka:
-Samanhenkinen ottelu kuin viimeksi.  Tarkka puolustuspeli ja vähämaalinen ottelu. Uskon kuitenkin meidän voittoon.

Nelonen Sport näyttää ottelun maanantaina 21.2. klo 18.30 alkaen

Kooveen (Joel Siltanen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


NicoAndersson

Nico Andersson

12.4.1991
Tiedot

Aki Hietanen

29.1.1991
Tiedot

Marko Lahtinen

27.6.1985
Tiedot

Miro Lehtinen

22.1.1990
Tiedot

Ville Matikainen

4.8.1981
Tiedot

Pekka Nieminen

3.7.1979
Tiedot

Arto Riihimäki

29.5.1974
Tiedot


Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää