Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveelle vieraita Joensuusta

 
Kooveelle vieraita Joensuusta

Koovee saa lauantaina vieraakseen Josban Joensuusta. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran syksyllä jolloin Koovee oli etevämpi lukemin 3-6. Tämän jälkeen on kuitenkin tapahtunut paljon ja Josba on saanut pelinsä erittäin hyviin uomiin viime kuukausina. Kotijoukkue on pelannut varsin vahvan kauden huomioimatta muutamaa hieman kehnommin mennyttä ottelua. Ottelu on mielenkiintoinen siinäkin mielessä, että nähdään missä kunnossa joukkueet tulevat maaottelutauolta.

Joensuulaisilla on tällä hetkellä kasassaan 20 pistettä ja se oikeuttaa sarjasijoitukseen seitsemän, hieman ääritasaisen kärkikuusikon taakse. Josballa on selkeän nousujohteinen periodi meneillään, koska joukkue on voittanut viimeisestä kahdeksasta ottelusta peräti seitsemän. Joukkue on selkeästi saanut viisikkopelaamisensa kuntoon ja se on näkynyt myös onnistumisina otteluissa. Josba on yleisesti ottaen hyvin liikkuva ja urheilullinen joukkue, jonka kanssa kotijoukkueen tulee olla tarkkana. Joukkueesta parhaiten pisteiden valossa on onnistunut Tatu Eronen. Kotijoukkueelle tuttu Aapo Mutanen on myös erittäin vaarallinen, kuten vanha kettu Juhani Tuomainenkin. Joukkuetta valmentaa Sami Sorjonen.

Kotijoukkueen edellinen ottelu ei mennyt aivan odotetunlaisesti ja muutenkin joukkueen otteet ovat hiukan ailahdelleet joulutauon jälkeen. Toki tulee ottaa huomioon myös se, että viime aikoina vastassa olleet joukkueet ovat olleet liigan terävintä kärkeä. Syynä tähän lienee myös se, että Koovee on kokeillut erilaisia pelitapoja ja pyrkinyt hieman muuttamaan pelitapaansa kevään pudotuspelejä ajatellen. Lisäksi ketjujen vaihdoksia on tehty ja ne ovat osoittauneet monilta osin hyviksikin.  Mitään varsinaista paniikkinnappulaa ei kuitenkaan ole painettu, vaan joukkueella on riittänyt uskoa omaan tekemiseen siinä määrin missä sitä vaaditaankin. Kevätkaudella vahvasti ovat esiintyneet jo syksyltä tutut pistenikkarit Marko Lahtinen ja Veli-Matti Luukko. Puolustuksen Lauri Hanneliuksella on hyvä kevätkausi meneillään, kuten myös maajoukkueessa debytoineella Janne Lammisella. Nuoren polven pelaajista hyökkääjä Miro Lehtinen on nostanut tasoaan huimasti, kuten puolustaja Nico Anderssonkin.

Valmentajat vastakkain
Riihimäki vs. Sorjonen
Tunnelmat ja odotukset ottelun alla?

Riihimäki:
-Mukava päästä taas pelaamaan hetken tauon jälkeen. Viisikkotreenit jääneet hieman vähemmälle flunssa-aallon ja maajoukkueleirin johdosta. Lauantaina myös kaikki viisikot lienevät terävänä paikalla. Tässä on tärkeitä pelejä edessä.

Sorjonen:
- Fiilikset ovat varsin hyvät. Joukkue on ehjä ja hyviä treenejä on alla. Peli on parantunut huomattavasti siitä, kun viimeksi kohtasimme.

Poissaolotilanne?
Riihimäki:
-Tapio Kinnunen on pitkäaikaispotilaana poissa. Luoman Jussi oli vielä tänään sairaana, mutta tullee lauantaina pelaamaan.

Sorjonen:
-Ei poissaoloja, mutta koputetaan puuta tämän suhteen.

Vastustajan vahvuudet?
Riihimäki:
-Pelaa hyvin joukkueena. On nuori ja nälkäinen kokonaisuus. Viisikkoharjoittelu on tuottanut tulosta. Liikkuva ja puolustava, ei ole juurikaan hävinnyt viime aikoina.

Sorjonen:
-Koovee on ollut varmassa ja kovassa kunnossa, vaikka mukaan on mahtunut pari huonoakin ottelua. Viisikkopuolustus toimii, kuten viime aikoina myös hyökkäyspelikin. Meille erittäin hyvä mittari, kun playoffit siintävät mielessä.

Omat vahvuudet?
Riihimäki:
-Erikoistilanteisiin on nyt pyritty keskittymään. Pyrimme pitämään tietyt pelilliset asiat salassa toistaiseksi. Katsojalle peli saattaa näyttää sekavalta, mutta syynä on nämä erinäiset kokeilut. En tiedä mennäänkö lauantaina vanhalla vai uudella, mutta pallolliseen peliin pyritään.

Sorjonen:
- Lähtökohtaisest olemme kovempia, kun viimeksi. Peli on huomattavasti parantunut siitä. Hyvissä voimissa ollaan.

Arvio ottelun kulusta?
Riihimäki:
-Tasainen peli, kuten tauon jälkeen yleensä. Meillä ei ihan tasaista viisikkotreeniä takana. Peli ei koskaa ole ihan valmista tauon jälkeen. Odotan tasaista ja vähämaalista ottelua. Toivon, ja haluan myös voittoa.

Sorjonen:
-Puolustuksen kautta lähdetään. Päästetään vähemmän kuin viisi, niin voitetaan. Oman pään kautta siis mennään.

Kooveen (Joel Siltanen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


NicoAndersson

Nico Andersson

12.4.1991
Tiedot

Lauri Hannelius

14.6.1983
Tiedot

Tapio Kinnunen

25.12.1990
Tiedot

Marko Lahtinen

27.6.1985
Tiedot

Janne Lamminen

29.12.1985
Tiedot

Miro Lehtinen

22.1.1990
Tiedot

JussiLuoma

Jussi Luoma

22.9.1989
Tiedot

Veli-MattiLuukko

Veli-Matti Luukko

22.5.1984
Tiedot


Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää