Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten edustus niisti huikealla nousulla pisteen Erä III:lta

 
Naisten edustus niisti huikealla nousulla pisteen Erä III:lta

Moni ei lauantain paikallispelin ruman tappion jälkeen uskonut naisten edustuksen mahdollisuuksiin sarjassa kolmantena ollutta Erä III:a vastaan. Olisi kannattanut uskoa, sillä vähälukuiselle yleisölle tarjottiin kunnon urheiludraama, jossa kotijoukkue nousi kolmen maalin tappioasemasta tasoihin. Tolpat testattiin Erän päädyssä niin moneen kertaan, että kahdenkin pisteen suoritus oli sunnuntaina todella lähellä. Kauden kolmannen tasapelin tuoma piste on sekin tuiki tärkeä taistelussa kahdeksannesta pudotuspelipaikasta. Pisteet jaettiin Kaukajärvellä lukemin 4-4 (1-3, 1-1, 2-0, 0-0).

Avauserän lukemat eivät tee Kooveelle oikeutta, sillä joukkue aloitti väkivahvasti tolppia kilautellen. Erä III teki kuitenkin maalit, lukuun ottamatta nuoren Outi Mikkolan ensimmäistä liigamaalia. Sen sijaan latteassa toisessa erässä Koovee oli alakynnessä, mutta helsinkiläiset onnistuivat maalilla vain kertaalleen. Milla Vähälän pukukoppimaalista aivan erän lopussa alkoi Kooveen upea nousu, jonka täydensivät vaihdosta kolmanteen erään tullut Hanna Palomäki sekä hurjassa vireessä ottelun lopussa ollut Minna Uotila. Kotijoukkue pelasi seitsemästä viimeisestä minuutista neljä ylivoimalla, mutta ei onnistunut ratkaisemaan. Nousuun kolmen maalin sillasta ennakkosuosikkia vastaan on kuitenkin pakko olla tyytyväinen.

- Olimme hyvällä sykkeellä liikkeellä heti ensimmäisessä erässä. Kaveri sai liian helposti kolme maalia, lähinnä siksi, että annoimme pallolliselle liikaa tilaa heitellä palloa maalille. Toinen erä oli meiltä hieman uninen, mutta kolmannessa pyrimme olemaan entistäkin aktiivisempia. Tolpat harmittavat, sillä niitä tuli todella paljon yhteen peliin. Tärkeä piste kuitenkin, päävalmentaja Jani Perkonmäki kertaa.

Palomäki:
Maalista itseluottamusta - voisi vetää useamminkin jo kauempaa

Urallaan kaiken voittanut konkari Hanna Palomäki teki paluun joukkueeseen vasta kaksi viikkoa sitten. Sunnuntaina hän tuli mukaan ottelun kolmanteen erään. Palomäki osoitti vaarallisuutensa kilauttelemalla ensin tolppia ja kiskaisemalla sitten 3-4-kavennuksen perille saakka.

- Hyvä fiilis, tuli tehtyä hyvään paikkaan tärkeä maali. Se antoi taas itseluottamusta jatkoon - ja hyvän muistutuksen siitä, että voisin vetää vähän useamminkin jo kauempaa. Sen takiahan sitä reenaa, että pelaa peleissä mahdollisimman hyvin ja paljon, eli toki olin tyytyväinen että pääsin vähän kokeilemaan taas, Palomäki sanoo.

Kokeneelle pelurille tasapeli merkitsee hävittyä pistettä, vaikka joukkue nousikin upeasti tukalasta tilanteesta tasoihin.
- Saimme Erän kunnon pesukoneeseen kolmannessa erässä, ja paikkoja oli vaikka kuinka moneen maaliin. Mutta totta kai yhteen pisteeseen pitää olla tässä kohtaa myös tyytyväinen. Siinä oli hyvä draivi jo toisen erän lopulla, ja sama meininki jatkui heti kolmannen erän alusta. Joukkueesta löytyi tärkeillä hetkillä useampikin pelaaja, jotka ottivat esimerkillisesti vastuuta laukomisesta. Saimme Erän kunnon siltaan, harmi ettei ihan kumoon asti.

Palomäki on ollut tällä kaudella joukkueessa vasta hetken, mutta on jo saanut suhteellisen hyvin juonesta kiinni.
- Suht ok vähäiseen yhteiseen aikaan suhteutettuna. Siinä on varmaan auttanut se, että on monta tuttua viime kaudelta mukana. Oma rooli on vielä hitusen epäselvä, mutta nyt pitää keskittyä reenaamaan ahkerasti ja nostamaan omaa pelitasoa.
Kovat pelit jatkuvat keskiviikkona

Töitä, tehoa ylivoimaan ja maalinteon harjoittelua. Siinä Hanna Palomäen nuotit kevään vahvaan rutistukseen.
- Joukkue on hyvässä fyysisessä kunnossa, ja maalivahtipeli on ollut parhaimmillaan erinomaista. Ylivoima pitää laittaa parempaan kuntoon, sillä erikoistilanteista on mahdollisuus tehdä ratkaisevia maaleja. Maalintekoa totta kai pitää reenata edelleen. Tänäänkin oli hyvä esimerkki siitä, että kun jaksetaan tehdä töitä, niin palkintojakin tulee.

Joukkueen kannalta sopisi toivoa, että myös yleisö olisi kaikella tapaa talkoissa mukana. Sunnuntain pelissä katsojia oli ainoastaan 89, mutta tunnelma oli silti katossa. Seuraavaa kotiottelua saakin odottaa aina 13. helmikuuta saakka.

Sarja jatkuu Kooveen osalta jo keskiviikkona, kun joukkue matkustaa vierasotteluun Vantaalle. Syksyllä pisteet tasattiin Tiikereiden kanssa lukemin 4-4, ja cupissa Koovee nousi hurjalla loppukirillä jatkoaikavoittoon. Pisteitä Tiikereille on kuitenkin kertynyt sarjassa liki tuplasti enemmän. Jos ei jouda Vantaalle saakka, ottelun kommentointia voi seurata Koovee Live -palvelussa Twitterissä.

- Omaan vanhaan kotihalliin on kiva mennä pelaamaan. Arkipeli on aina oma haasteensa, mutta pitää saada sama hyvä tekemisen meininki päälle kuin tänään, niin Tiikerit on pulassa. Se on selvä, että meidän pitää pelata oman tasomme ylärajalla ja mennä ehkä hieman ylikin, että saadaan kaksi pistettä matkaan, mutta uskon että näin tapahtuu, Palomäki sanoo.
- Nyt koitamme saada terävyyttä maalintekoon. Joukkueessa on todella positiivinen ilme tällä hetkellä, ja kaikki ovat yhteisen tavoitteen takana, päävalmentaja Perkonmäki säestää.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää