Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPV ja OPS-jp hurjastelivat neljän maalin tasapelin

TPV ja OPS-jp tarjosivat lauantaina juhlaottelussa viihdettä koko rahan edestä. Ahnaasti voittoa hakeneet joukkueet päätyivät tasatulokseen 2-2.

Molemmat joukkueet janosivat voittoa ja niinpä vielä lisäajalla mentiin päästä päähän. Joukkueilla oli huikeat paikat ratkaista ottelu edukseen, mutta lopulta peli päättyi 2-2.

TPV nousi komeasti kahden maalin tappioasemasta, mutta hukkasi ottelun aikana niin paljon tilanteita, kun enemmänkin olisi ollut otettavissa. OPS-jp oli tilanteiden valossa enemmän alakynnessä, mutta menetti saavuttamansa kahden maalin johdon.

Kotijoukkue aloitti ottelun ryminällä. Ensiminuuttien aikana Jussi Kemmo oli kolmesti hyvässä maalipaikassa, mutta Oskari Forsman oululaisten maalilla oli vahvassa vedossa.

OPS-jp oli alussa helisemässä, mutta TPV:n etsikkoajan jälkeen se iski kylmän tehokkaasti. Peliä oli takana 23. minuuttia, kun valkopaidat pääsivät vastahyökkäykseen. Matias Juntunen keskitti laidalta yli TPV-puolustuksen ja takatolpalta Milan Mijailovic painoi pallon maaliin hiljentäen tamperelaisyleisön.

Kymmenen minuuttia myöhemmin tilanne alkoi näyttää kotijoukkueen kannalta vielä heikommalta. Luis Vanderlei laukoi komeasti vapaapotkusta ylähirteen. Paluupalloon ehti ensimmäisenä Alex Arinze, joka puski OPS:n johdoksi 0-2.

Heti perään TPV sai kuitenkin hieman onnekkaasti tärkeän kavennuksen. Juuso Tuovinen laukoi vapaapotkun maalille ja pallo painui sisään OPS:n Augustine Jibrinin pään kautta.

Tauon molemmin puolin Antto Hilskalla oli loistopaikat tasoitukseen. Avausjakson lopulla hän pääsi nokikkain Forsmanin kanssa, mutta nosti yli koko maalin. Toisen jakson alussa hän pääsi läpiajoon mutta jälleen tuloksetta.

Toisella jaksolla TPV:n syöttöpeli kulki ajoittain heikommin, mutta joukkue nousi tasoihin lopulta 78. minuutilla. Jussi Kemmo syötti Jaakko Rönkön vauhtiin vasemmalla laidalla. Tämä keskitti pallon maalille, josta Juuso Ollikainen viimeisteli lukemiksi 2-2.

Lopussa molemmat joukkueet hakivat vahvasti voittomaalia. Aapo Kiljunen nappasi tärkeän torjunnan ja jatkopallon Luis Vanderlei ampui vihaisesti sivuverkkoon. TPV:lta puolestaan Jarno Eränen syötti Jaakko Rönkön hyvään paikkaan, mutta laukaus meni kohti maalivahtia.

Lisäajalla mentiin täysin avoimin ovin tilanteesta toiseen. Matias Juntusella oli tuhannen taalan paikka ratkaista peli, kun Aapo Kiljunen oli pelattu jo ulos maalilta, mutta punapaitoja löytyi vielä maaliviivalta pelastamaan tilanne.

Toisessa päässä Antto Hilska ryösti päätyviivalla pallon maalivahti Forsmanilta, mutta tämä ehti vielä estää syöttöyrityksen maalille. Ja heti seuraavasta hyökkäyksestä pallo pomppi jälleen erittäin vaarallisesti TPV:n maalilla. Voittomaalia ei kuitenkaan enää nähty.

Tasapelistä saatu piste vei TPV:n kahden pisteen päähän putoamisviivasta, kun sekä JIPPO että FC Hämeenlinna hävisivät ottelunsa. OPS:n nousuhaaveille vain yksi piste oli pieni takaisku.

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.