Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves täydensi valmennusta

 
Ilves täydensi valmennusta

Ilves on täydentänyt valmennustiimejään. Liigajoukkueen maalivahtivalmentajana aloittaa Markus Korhonen, joka lopetti pelaajauransa tänä keväänä. A-nuorten päävalmentaja on Juha Juujärvi sekä toinen valmentaja Juha Hautamaa. Pelaajakoordinaattorina aloittaa Pekka Kangasalusta.

Ilves-kasvatilla Markus Korhosella on pitkä maalivahtiura takanaan. Hän on Suomessa pelannut liigaa Ilveksen lisäksi myös TuTossa ja Kärpissä. Ruotsin Eliserienissä hän on torjunut Brynäsin ja Malmön maalilla. Lisäksi hän on pelannut Venäjän liigassa, Tanskan liigassa sekä Itävallan liigassa. Korhonen oli heti halukas aloittamaan valmennustyöt päätettyään pelaajauransa.

Juha Juujärvi on jo kokenut valmentaja, joka viime kaudet on kuulunut Ilveksen liigajoukkueen valmennustiimiin. Aikaisemmin hän on ollut Mestis-joukkue LeKin ja Tapparan A-nuorten päävalmentaja. Tapparan A-nuoret voitti hänen johdollaan SM-kultaa. LeKissä hän nosti juuri Mestikseen nousseen joukkueen kauden iloisimmaksi yllätykseksi.

- Olemme Ilveksessä erittäin tyytyväisiä, että Juha Juujärvi otti vaativan A-nuorten päävalmentajapaikan vastaan. Meille on todella tärkeää, että A-nuorissa pelaajien kehittäminen on osaavissa käsissä. Hänen valintansa tukee meidän tavoitteitamme satsata laajalla rintamalla valmennukseen sekä vahvistaa Ilveksen strategiaa liigajoukkueen, LeKin ja A-nuorten yhteistyön kehittämiseksi. Juujärvi on myös itse ottanut innolla ja hyvin motivoituneena haasteen vastaan, kertoo Ilveksen urheilujohtaja Seppo Hiitelä.

Juha Hautamaa hyppää haalarihommiin Ilveksen kykyjenetsijän paikalta. Hän on toiminut myös useiden kausien ajan Ilveksen urheilujohtajana.

- Uskomme, että hän muodostaa hyvän parivaljakon Juujärven kanssa ja entisenä huippupelaajana pystyy kehittämään pelaajien henkilökohtaista taitoa ja urheilullista asennetta, Hiitelä perusteee.

Urheilujohtajan alaisuudessa toimivan pelaajakoordinaattorin paikka on Ilveksessä uusi. Hänen tehtäviinsä kuuluu kaikkinainen huolehtiminen nuorten tulevaisuudesta. Hän suunnittelee yhdessä pelaajien ja heidän vanhempiensa kanssa urasuunnitelman C-juniorista A-nuoriin pelaajille, jotka kuuluvat SM-sarjoja pelaaviin joukkueiseen. Suunnitelma koskee sekä jääkiekkoa että siviiliä. Hänen työkenttänsä pääpaino on Ilveksen junioritoiminnassa C-junioreista alkaen.

- Siviilipuolella on otettava huomioon koulu, ammatti ja armeija. Erityisesti on varmistettava, että koululaiset panostavat opiskeluun ja käyvät koulunsa loppuun. Pelaajina heillä ei ole siinä vaiheessa kiire, muistuttaa Hiitelä.

Hän myös korostaa, että jääkiekossa pelaajakoordinaattori pohtii valmentajien kanssa, mikä on pelaajalle paras tapa edetä.

- Erityisesti on aina löydettävä pelaajalle oikea joukkue - ja nimenomaan pelaajan kannalta, ei valmentajien kannalta. Ehdoton päämäärä on kehittää lahjakkaista nuorista mahdollisimman hyviä pelaajia. Teemamme on nuorista välittäminen. Uskon, että kun tämän pystymme tekemään hyvin, se on merkittävä kilpailuetu Ilvekselle, vakuuttaa Hiitelä.

SM-sarjaa pelaavan B-juniorjoukkueen valmentajat ovat Ilkka Pakarinen ja Miro Haapaniemi. SM-sarjaa pelaavan C-juniorijoukkueen valmentajina toimivat Jouko Myrrä ja Miikka Kuusela.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Markus Korhonen

29.4.1975 Tampere
Tiedot


Vilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Vilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Tapparan maalivahti Vilho Heikkinen siirtyy lyhyellä vuokrasopimuksella Forssan Palloseuran riveihin. Pitkän kuntoutusjakson jälkeen pelikuntoon toipunut maalivahti torjuu kiekkoja vuokralla Mestiksessä 28.11. saakka.

Lue lisää
Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen

Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen

Ilves vahvistaa rivejään kahdella hyökkääjällä. SaiPasta Ilvekseen siirtyvän Santeri Virtasen, 21, sopimus kattaa loppukauden lisäksi kaudet 2021-2023. Ruotsalaisseura MODO Hockeystä saapuvan Adam Rockwoodin, 25, sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää
Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla

Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla

Ilves on tehnyt puolustaja Anssi Salmelan, 36, kanssa sopimuksen, joka kattaa aluksi helmikuun. Kokenut ja menestynyt puolustaja liittyy Ilveksen joukkueeseen ensi viikon alussa.

Lue lisää
Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen

Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen

Tappara on tehnyt loppukautta koskevan pelaajasopimuksen 30-vuotiaan Maksim Matushkinin kanssa.

Lue lisää
Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

NHL-seura Anaheim Ducks on käyttänyt Luká¹ Dostálin, 20, lainasopimukseen sisältyneen oikeutensa ja kutsunut t¹ekkimaalivahdin liittymään organisaatioonsa.

Lue lisää
Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

NHL-seura Boston Bruinsin sopimuspelaaja Joona Koppanen, 22, palaa Ilvekseen toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Alkukauden Ilveksen yhteistyöseura KOOVEE:ssa pelannut hyökkääjä on vapaa liittymään joukkueeseen perjantaina.

Lue lisää