Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tampereen Classic aloitti loppuottelut murskaavasti

Tampereen Classic aloitti naisten Salibandyliigan loppuottelut vakuuttavasti murskaamalla kotonaan SB-Pron peräti 7-1 (1-1, 4-0, 2-0). Toinen kohtaaminen on vuorossa maanantaina Hyvinkäällä.

Ensi kertaa finaaliin yltänyt SB-Pro pysyi pelissä mukana vielä avauserän, jossa Jonna Alen kuittasi Classicin Eeva-Maria Paavolan johtomaalin. Toisen tauon jälkeen kotijoukkue kuitenkin tarjoili todellisen tyrmäysiskun kun Katri Luomaniemi, Anne Suomalainen, ja kahdesti Katriina Saarinen nakuttelivat kolmessa ja puolessa minuutissa lukemiksi 5-1. Kolmannessa erässä Classic selvitti kahden minuutin alivoiman melkeinpä antamatta palloa vastustajalle, ja perään Katri Luomaniemi laukoi tamperelaisille kuudennen osuman. Päätöslukemat puttasi viidellä neljää vastaan takatolpalta tyhjiin Hanna Sipiläinen kun Classic hyödynsi illan toisenkin ylivoimapelinsä.

- Ehkä ensimmäisessä erässä oli jotain finaalijännitystä mutta toisessa saatiin jalat liikkeelle, Classicille kaksi maalia tehnyt ja yhden syöttänyt Katri Luomaniemi kertoi.
- Missään tapauksessa ei kuitenkaan ollut helppoa vaan töitä pitää tehdä edelleen. Maanantaina vieraissa pelataan parketilla, jossa pitää olla vieläkin tarkempana kuin tänään.

SB-Pron valmentaja Timo Suonpää ei lähtenyt selittelemään tappiota.
- Classic oli ei luokkaa vaan vieläkin enemmän parempi. Kaikki pudotuspelisarjamme ovat alkaneet tappiolla, mutta seuraavaan peliin pitää kyllä keksiä jotain muuta koska tämä pelitapa ei toiminut. Ainakaan huonommin ei seuraava peli voi mennä kuin tämä. Tämä oli kuitenkin Jenni Morottajaa lukuun ottamatta kaikille pelaajillemme ensimmäinen loppuottelu, joten on inhimillistä että se näkyi kentällä.

SB-Pron kokoonpanosta puuttuivat pudotuspelien torjuntatilastoa johtava maalivahti Laura Loisa sekä viisi play off -maalia laukonut juniorihyökkääjä Mira Wickman.
- Loisalla on alaraajavamma ja Wickman oli ennalta sovitun mukaisesti pelaamassa tärkeitä junioripelejä, Timo Suonpää kertoi.
- Wickman on mukana maanantaina, mutta Loisan tilanne nähdään vasta silloin.

Classic puolestaan joutui vaihtamaan maalivahtia kolmannen erän lopulla kun tolppien välissä aloittanut Mirella Eskola autettiin takareittään pidellen vaihtoon.
- Alaraajavamma ja maanantaina nähdään, onko mukana, Classicin valmentaja Irina Peltola sanoi.

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.