Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naiset loistivat päätöspelissä

 
Naiset loistivat päätöspelissä

Naisten edustus päätti runkosarjan loistavaan jatkoaikavoittoon TPS:stä. Ottelu oli kotijoukkueelle äärimmäisen tärkeä, sillä sillä oli edelleen teoreettinen mahdollisuus suoraan sarjassa säilymiseen. Lisäksi olennaista oli palauttaa luottamus omiin kykyihin mahdollisia karsintapelejä varten. Kun Koovee voitti TPS:n ja Oilers SB Vantaan, Koovee ja Vantaa päätyivät sarjassa tasapisteisiin. SB Vantaa nappasi yhdeksännen sijan paremman maalisuhteensa ansiosta.

Avauserä oli hieman hermostunutta, ja pallo pomppi kotijoukkueen lavoissa. TPS sai rakennettua Kooveen maalille välillä hyviä mylläköitä, mutta Tanja Henttinen oli maalissa todella vakuuttava ja hoiti kaikki tilanteet mallikkaasti.

Toiseen erään tamperelaiset tulivat uudella sykkeellä. Vastustajalta otettiin tila keskialueella pois, ja TPS joutui tyytymään pallon liikuttamiseen vaarattomilla alueilla. Turkulaiset rankaisivat kuitenkin erän puolivälissä, kun vaihto venyi pitkäksi, eikä oman pään keskustaa ei jaksettu puolustaa riittävän maltillisesti. Tasoitusta ei kuitenkaan tarvinnut kauaa odotella. Maalin järjestivät loistavasti pelanneet Piia Niemi ja Tiia Kollin Kooveella oli erän aikana myös muita hyviä paikkoja, mutta enempää maaleja ei tällä kertaa nähty.

Kolmas erä jatkui siitä, mihin edellinen jäi. Koovee oli terävänä ja puolusti huolella omaa aluettaan. Joukkue sai loistavia maalintekopaikkoja, mutta viimeistely ei toiminut, eikä onnetarkaan ollut aina tamperelaisten puolella. Varsinkin ottelun viimeiset kolme minuuttia pallo oli lähes koko ajan TPS-päädyssä ja myllytys oli hurjaa. Voittomaalia jouduttiin kuitenkin hakemaan jatkoajan kautta.

Jatkoajalla TPS sortui jäähyyn ajassa 60.05. Koovee aloitti ylivoiman, jonka aikana vaarallisimman tilanteen sai vastustaja. Virheen seurauksena syntynyt läpiajo ei kotijoukkueen onneksi tuottanut tulosta. Ratkaisu nähtiin heti jäähyn jälkeen ajassa 62.15. Aino Lappalainen toimitti pallon Jenni Kutilalle, jonka tarkka laukaus yllätti Laura Stillin. Näin runkosarja päättyi maukkaaseen 2-1-voitoon.

Hyvät pohjat karsintaan

Ottelu oli Kooveen valmennuksen mieleen. Ensimmäisen erän jälkeen usko omiin kykyihin palautui, ja joukkue pelasi tiiviisti koko kentän alueella. Syöttölinjoja tukittiin ja vetoja peitettiin todella mallikkaasti. Lisäksi joukkue sai aikaan hienoja pitkiä hyökkäyksiä hyökkäyspäässä. Tästä on hyvä jatkaa tuleviin karsintakoitoksiin. Koko joukkuetta lämmitti kovasti kotiyleisön hieno kannustus. Sen toivotaan jatkuvan, kun karsintapelit starttaavat.

Liigakarsintojen ensimmäisen ottelun runkopäivä on lauantai 20.3. Ottelun tarkka ajankohta selviää myöhemmin, ja siitä tiedotetaan näillä sivuilla. Kooveella on ottelusarjassa kotietu, joten ensimmäinen peli pelattaneen Kaukajärvellä. Voittaja ratkaistaan paras viidestä -järjestelmällä eli liigapaikan ansaitsee kolmella voitolla. Vastustaja selviää keskisuomalaisten taistossa aikaisintaan 13.3. Ensimmäisessä osaottelussa Saarijärven NiceBandy voitti Seinäjoen SPV:n.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää