Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Classic aloittaa puolivälierät lauantaina

 
Classic aloittaa puolivälierät lauantaina

Kevään kovimmat koitokset alkavat Classicin kohdalla lauantaina ensimmäisen puolivälierän merkeissä Espoon Oilersia vastaan. Kotiedun turvin ottelusarjaan lähtevä Classic on viimeksi kohdannut Oilersin pudotuspelivaiheessa vuonna 2005, jolloin Classic vei voiton pronssiottelussa.

Tasainen runkosarja ennakoi tasaisia pudotuspelejä

Runkosarjan voittaja Erä valitsi ensimmäisenä Nokian KrP:n ja kakkoseksi tullut SSV päätyi Happeeseen. Näin Classicille jäi valittavaksi joko SPV tai Oilers, johon valinta sitten kohdistui. Runkosarja oli tänä vuonna todella tasainen ja marginaalit pienet, joten samaa voidaan odottaa alkavilta pudotuspeleiltäkin.

-Tiukat pelit on tulossa. Päivän kunto varmasti ratkaisee ja se, kumpi joukkue pystyy ratkaisuihin laajemmalla rintamalla, ennakoi Classicin päävalmentaja Pasi Peltola ottelusarjaa,

Liigan profiilijoukkueisiin kuuluva Oilers on sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Yksi mielenkiintoisimmista nimistä on tämän vuoden puolella paluun liigakentille tehnyt maailmanmestari Jouni Vehkaoja. Kokenut puolustaja tullee kantamaan ison vastuun Oilersin takalinjoilla. Joukkueen paras pistemies runkosarjassa oli taitava Joni Niiranen, jonka kanssa Classicin puolustuksen on syytä olla hereillä. Unohtaa ei sovi myöskään hienoa tulokaskauttaan pelaavaa Niclas Meyeriä tai nuorta Casper Pfitzneriä.

-Ollaan pelillisesti ja ideologialtamme sen verran erilaiset joukkueet että se tuo sarjaan mielenkiintoisia aspekteja, mietti Oilersin päävalmentaja Kai Ahlstedt maanantai-illan suorana televisioidussa valintatilaisuudessa.

Runkosarjan perusteella voidaankin olettaa Oilersin iskevän hanakasti kiinni karvauksella ja Classicin keskittyvän tiiviiseen viisikkopuolustukseen. Nuorilla Oilers-pelaajilla tuntuu liikettä riittävän ja kokenut valmentaja Ahlstedt saa pelaajistaan paljon irti.

Classic joutuu lähtemään pudotuspeleihin ilman maalitykki Sami Nymania, joka on edelleen polvivamman takia sivussa. Marko Lakanen sen sijaan saattaa kuntoutua jo ensimmäisiin otteluihin. Varmuudella kokoonpanosta on pois kuitenkin puolustaja Mika Savolainen.

Puolivälierät, Classic - Oilers, aikataulut:
Lauantai 6.3. klo 14.00 Classic - Oilers, Tampere Areena
Maanantai 8.3. klo 18.30 Oilers - Classic, Tapiolan Urheiluhalli
Perjantai 12.3. klo 18.30 Classic - Oilers, Tampere Areena

Ja tarvittaessa:
Lauantai 13.3. klo 19.00 Oilers - Classic, Tapiolan Urheiluhalli
Tiistai 16.3. klo 18.30 Classic - Oilers, Tampere Areena

Classicin tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandy Club Classic - logo

Classic - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää