Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilveksen maalivahdeille tukea

 
Ilveksen maalivahdeille tukea

Mikko Kaven liittyy Ilveksen maalivahtien taustajoukkoihin Teuvo Moilasen seuraksi. Moilanen on mukana pienempien maalivahtilupausten kanssa ja Mikko Kavén antaa valmennusapua Ilveksen edustusjoukkueen ja A:n maalivahdeille. Sopimus kattaa tämän vuoden.

Kavén kertoo saaneensa aina hyvää maalivahtivalmennusta, jonka seurauksena hän tänäkin päivänä seisoo tolppien välissä. Mikko pitää erityisen tärkeänä että entiset maalivahtiammattilaiset saadaan jakamaan oppiaan tuleville sukupolville. Kavén arvostaa laadukasta juniorityötä ja haluaa antaa oman panoksensa toimintaan.
Ilveksellä on kerran viikossa harjoitteleva Maalivahtiklubi ja tämän lisäksi jokaisella ikäluokalla on oma maalivahtivalmentajansa, joten toimintaan oli helppo hypätä mukaan.

Mikko Kavén tuli tunnetuksi Lahden Kuusysissä, jossa hän debytoi kesäkuussa 1994 (Kuusysi – KuPS). Lahdesta Kavén siirtyi HJK:n kautta ulkomaille Norjaan ja Skotlantiin. Palattuaan kotimaahan Kavén liittyi Tampere Unitedin miehistöön, jossa hän on torjunut TamU:n kolmesti mestariksi ja kolmesti pronssille. Kaiken kaikkiaan kolminkertainen Suomenmestari on pelannut 277 pääsarjaottelua, joissa hän on pitänyt maalinsa puhtaana yli 100 kertaa. Lisäksi hän on pelannut 15 A-maaottelua.
                              
Mikko Kavén
Suomen-mestaruus (4): 1997, 2001, 2006 ja 2007
Suomen-mestaruuspronssi (3): 2003, 2004 ja 2005
Suomen Cupin voitto (1): 2001
Liigacupin voitto (1): 2009
Vuoden liigamaalivahti (4): 2001, 2004, 2005 ja 2006
277 liigaottelua, joista 218 peräkkäisiä.
Yli 100 nollapeliä ja 15 A-maaottelua

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulleMikko Kavén

19.2.1975 Lahti
Tiedot


Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää
Mika Ahonen jatkaa Kissoissa

Mika Ahonen jatkaa Kissoissa

Viime kaudella Kissoissa kärjessä ja keskikentällä häärinyt ja samalla 7+10 tehot 13 ottelussa tehtaillut syöttökone Mika Ahonen nähdään myös tulevana kesänä Kissa-paidassa.

Lue lisää
TPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV on tehnyt kolme uutta sopimusta nuorten pelaajiensa kanssa. Ensi kaudelle sopimuksen ovat tehneet maalivahti Antti Paasi (-02), keskikenttäpelaaja Akseli Paavola (-02) sekä myös keskikentällä viihtyvä Julius Stenroos (-02).

Lue lisää
Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilves/2 ja A-pojat jatkavat tuttujen miesten vetäminä, kun Topi Priha jatkaa joukkueen vastuuvalmentajana ja Joni Lehtonen talenttivalmentajana.

Lue lisää
Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

TPV saa tuoreimman sopimuksen myötä tuntuvasti kokemusta ja taitoa keskikentälleen. 23-vuotias Tuomas Lähdesmäki on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo 81 Ykkösen ottelua Hakan ja TPV:n joukkueissa.

Lue lisää