Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

AC Haki haki pisteet Vantaalle

 
AC Haki haki pisteet Vantaalle

Koovee kohtasi sunnuntaina Kaukajärvellä AC Hakin. Kotijoukkueen harhaillessa vantaalainen AC Haki vei maltillisella pelillään pisteet kotiin.

Pelin ensimmäinen erä kului tasaisissa merkeissä. Maaleja erässä nähtiin vain yksi ja tästä ainokaisesta vastasi Kooveen Daniel Pappi. AC Haki keskittyi erässä enimmäkseen pitämään puolustuksensa kunnossa Kooveen pyörittäessä peliä. Kummallakin joukkueella peli oli kuitenkin vielä tässä vaiheessa hyvin kasassa.

Toinen erä toikin peliin uusia ulottuvuuksia. AC Hakin maltillinen pelityyli alkoi tuottaa tuloksia, kun taas Kooveen pakka alkoi hiljalleen hajota. Aivan erän alkuun AC Hakin Tommi Vappula tasoitti lukemiksi 1-1. Vappula pääsi yllättämään kotijoukkueen melko helposti. Koovee sai myös erässä paikkansa mutta AC Haki puolusti tiukasti, eikä jättänyt kotijoukkueelle tilaa keskiviivan jälkeen. Koovee pääsi yrittämään maalintekoa myös ylivoimalla mutta edes ylivoima ei tamperelaisia auttanut. AC Hakille olisi ollut toisessa erässä paikkoja enemmän kuin yhteen maaliin mutta viimeistely jäi vantaalaisilta uupumaan.

Kolmanteen ja viimeiseen erään lähdettiin siis tasalukemissa 1-1. Joukkueet säästivät maali-ilottelun tällä kertaa viimeiseen erään. AC Haki pääsi lähtemään erään ylivoimalla. AC Haki jatkoi maltillista peliään ja ylivoima tuotti tulosta. Kooveen peli alkoi tappioasemassa hajoilla ja pian Hakin Petri Raitala pääsikin helposti viemään vantaalaiset jo 1-3 johtoon. Kotijoukkue ei kuitenkaan lannistunut ja sai kuin saikin peliänsä taas hetkellisesti kasaan kaventaen ensin lukemiksi 2-3 ja vain hetkeä myöhemmin jo tasoittaen lukemiksi 3-3. Kooveen toisesta maalista vastasi Vesa Wettervik, joka toimitti pallon nätisti aivan maalin yläkulmaan. Kolmas maali syntyi puolestaan Veli-Matti Luukon tarkasta laukauksesta. Kotijoukkue sai pidettyä peliänsä kasassa kunnes oli taas AC Hakin vuoro näyttää joukkueen vaarallinen puoli. Lari-Patrik Lundström sai pallon haltuunsa ja pääsi yrittämään maalintekoa Kooveen puolustuksen harhaillessa vielä väärällä puolella kenttää. Lundström sai viimeistellä pallon maaliin kaikessa rauhassa hyvin pelanneen Pekka Niemisen selän taakse. Eikä aikaakaan, kun vantaalaiset järjestivät Kooveen puolustuksen taas kahville ja tällä kertaa palloa oli maaliin saattelemassa kolme miestä, joista Petri Raitala lopulta pussitti sen sisään. Kooveen hakiessa vielä tasoitusta Pekka Nieminen lähti pois maaliin suulta ja niin AC Haki sai tilaisuuden viimeistellä lukemiksi 3-6.

Ensimmäistä erää lukuun ottamatta peli oli AC Haki hallintaa. Koovee sai paikkansa mutta joukkueen ote lipsui pahasti kahdessa viimeisessä erässä. AC Haki puolestaan piti pakan tiukasti kasassa lähes koko peli ja saikin pelityylillään loppujen lopuksi myös maaleja aikaan. Kooveen riveissä liian moni pelaaja pelasi paljon tasoaan huonommin. Kateeksi ei käynyt maalivahti Pekka Niemistä, jolle muutamissa tilanteissa ei löytynyt apua omalta joukkueelta laisinkaan.

Pisteitä ottelussa hyvin hakannut AC Hakin Tommi Vappula oli ottelun jälkeen tyytyväinen peliin.

- Eilisen pelin jälkeen oli mukava voittaa. Tänään lähdettiin siitä, ettei omissa soi. Hyvin puolustettiin ja päästiin iskemään sitten hyvin vastahyökkäyksistä, Vappula kertoo.

- Vastustaja piti palloa ainakin ensimmäisen erän. Me pyrittiin vaan siihen, että pakka pysyy kasassa koko pelin. Veitsi kurkulla kuitenkin jatketaan pelejä, mutta tämän peli jälkeen voi olla taas vähän paremmilla fiiliksillä, analysoi puolestaan AC Hakin valmentaja Pekka Ripatti peliä.

Kooveen riveissä tunnelma oli vaisumpi.

- Perus peli meille. Tuli paljon yksinläpi-tilanteita, siinä ei ole sitten paljon jakoa, Kooveen Pekka Nieminen toteaa.

- Peli ei ollut hanskassa ensimmäisen erän jälkeen. Toisessa erässä ei keskitytty peliin enää ollenkaan, huomio oli jossain aivan muualla kuin pelissä. Tiedettiin, että vastustaja tekee maaleja vastahyökkäyksistä ja näistä tilanteita niitä maaleja juuri nytkin syntyi. Tehtiin tänään virheitä, joita ei olla melkeinpä koko kaudella tehty. Täytyy keskustella ja analysoida joukkueen kanssa, mikä johti tämän iltaiseen tappioon, Kooveen valmentaja Hannu Santanen kertoo.

- Tästä on kuitenkin vain yksi suunta. Hyvillä fiiliksillä täytyy olla, kun tietää pelien jatkuvan. Toisaalta harmittaa, kun tietää, että voitolla oltaisi voitu nousta liigan kakkoseksi, jatkaa Santanen vielä.

Kooveella on nyt lähes viikko aikaa saada pelinsä takaisin ojennukseen; ensi perjantaina Koovee saa vastaansa Nokian KrP:n. Koovee kaipaa nyt todella voittoa, jos aikoo saada play offeihin kotiedun.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää