Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KSS järjesti Kooveelle ikävän yllätyksen A-nuorissa

Kooveen A-nuoret koki shokkitappion lauantaina, kun sarjajumbo KSS riisti ennakkoluulottomalla esityksellä pisteet Kuopion bussiin maalein 5-6 (2-0, 1-2, 2-3). Koovee johti ottelua viimeiselle kymmenminuuttiselle asti, mutta lopulta halukkaammin esiintynyt KSS käänsi pelin edukseen.

Vaikka tamperelaiset veivätkin ottelun avauserän nimiinsä lukemin 2-0 niin vaaran merkit näkyivät ilmassa jo ottelun alussa. Koovee hävisi kaksinkamppailuja enemmän kuin voitti ja hyökkäysten päättäminen jäi hyvin näennäiseksi ja pehmeäksi. Isäntien maalivahti Pauli Ylänen joutui jo avauserässä venymään useasti KSS:n vaarallisten hyökkäysten pelastamiseksi.

Toisen erän alussa kotijoukkue esitti hetkellisesti illan parasta pelaamistaan, mutta hyökkäysten päättäminen oli tehotonta. Kun Kooveelle vihellettiin ennen erän puoliväliä kaksi peräkkäistä jäähyä niin KSS sai ensimmäisen tilaisuutensa tulla peliin mukaan. Kuopiolaiset niittasivatkin 5-3 ylivoimalla kavennuksen, eikä Koovee enää tämän jälkeen löytänyt erän alun terävyttään tasaviisikoin.

Päätöserään lähdettiin isäntien 3-2 johtoasemassa ja erän alku oli jälleen Kooveelta kohtalaista suorittamista. Kun Olli Taskinen siirsi ajassa 48.32 tamperelaiset 4-2 johtoon niin moni olisi voinut luulla tämän maalin olleen ottelun ratkaisu. Toisin kuitenkin kävi, sillä kotijoukkueen haparointi tuotti heti seuraavaan vaihtoon vierailijoille maukkaan maalipaikan, josta syntyi 4-3 kavennusosuma. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin kuopiolaiset olivatkin sitten kirineet jo rinnalle, kun Aleksi Viinikainen niittasi ylivoimalla 4-4 tasoitusosuman. Kuopiolaisten jättiyllätys leijui ensimmäisen kerran ilmassa, kun vierailijat siirtyivät vajaat kolme minuuttia ennen loppua 4-5 johtoon. Pelin loppu olikin koko ottelu pienoiskoossa. Kooveen Miro Lehtinen toi joukkueensa vielä ottelun viimeisellä minuutilla tasoihin. Isäntien keskittyminen ei tänään riitänyt kuitenkaan mihinkään vaan KSS päästettiin vielä survomaan maalinedushässäkästä 5-6 voittomaali.

Kooveen valmennusjohto oli pelin jälkeen luonnollisesti hyvin pettynyt joukkueensa esitykseen.
- Ei siitä pääse mihinkään, että tämä oli ihan karmea tappio. Olkoonkin, että kaveri taisteli tänään ennakkoluulottomasti, mutta ei tällaisia pelejä vaan saa hävitä tässä vaiheessa kautta. Meillä oli keskittyminen ja pelivalmius tänään aivan hukassa. Jotain oli tänään pahasti vialla jos viimeisessä erässä kriittisillä hetkillä vastustaja päästetään kahdesti maalin jälkeisissä vaihdoissa kuittaamaan.

Kooveen on pakko koota rivinsä nopeasti, sillä tiistaina joukkue matkustaa Poriin Karhujen vieraaksi. Edessä on taistelu todella tärkeistä pisteistä ja sen tietää myös tamperelaisten valmennus.
- Porissa on pakko voittaa ja se on ainoa asia, mikä tällä hetkellä on varmaa. Edessä on kauden tärkein peli. Hävisimme tänään länsilohkon huonoimmalle joukkueelle kotona ja jos se ei joukkuetta herätä niin sitten se ei herää koko keväänä.