Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Yksi erä ei riittänyt mestaria vastaan

 
Yksi erä ei riittänyt mestaria vastaan

Perjantai-illan ratoksi Tampere Areenan parketilla oli tarjolla paikallisvääntö. Classicilla oli mielessä sarjakakkosen jakkara, kun taasen Koovee tappeli paikasta auringossa pudotuspeliviivan tuntumassa. Pelissä oli myös sarjapisteitä suuremmat panokset, sillä vierasjoukkueella oli avauspelin voitolla hentoinen ote titteliin Tampereen herruudesta.

Koovee lähti peliin rohkealla pelitavalla, jossa tavoitteena oli tehdä vähintään yksi maali enemmän kuin vastustaja. Kotijoukkueella tuntui olevan vähintäänkin yhtä kunnianhimoinen taktiikka... Avauserä käynnistyi Kooveen kannalta epäsuotuisasti. Oman pään sekoilun ja parin läheltä piti -tilanteen jälkeen purkupallo päätyi Katriina Saarisen lapaan ja tämä rankaisi. Maalin jälkeen Classic otti kaksi jäähyä, ensin estämisestä ja sitten väärästä vaihdosta, mutta Kooveen ylivoima oli tehotonta. Erän puolivälissä Henna Yläsuo tuuppasi Classicin kahden maalin karkumatkalle. Loppuerän aikana Kooveella oli muutama loistava kavennuspaikka. Ensin Hanna Vallo  kilautti pystyputkeen, ja jatkotilanteessa Jenni Kutila tarjoili maalinedustalle namupaikan. Kun vieraille ei maistunut, Eeva-Maria Paavola kuittasi kotijoukkueen jo 3-0-karkumatkalle.

Toiseen erään Koovee lähti hakemaan paikallispelin luonteeseen sopivaa vääntöä ja rähinää. Koovee sai Classicin poikittaissyötöt kuriin, ja omassa hyökkäyspelissä oli ideaa. Classic-maalia vartioinut Senja Keskitalo ehti nollaamaan useammankin laatutontin, ennen kuin vierailijoiden kuparinen vihdoin rikkoutui. Enni Laine  ja Aino Lappalainen  pelasivat nätin käyttösyöttökuvion, jonka Lappalainen viimeisteli parista metristä. Toinen erä vierailijoille 0-1, ja päätössessioon kirmattiin 3-1-luvuista.

Kolmas erä pyrittiin pistämään pakettiin jatkamalla toisen erän viitoittamalla tiellä. Avauskymppi väännettiin tasaisissa merkeissä, mutta sitten Classic karkasi rokottamaan Kooveen virheistä. 4-1 syntyi Paavolan mailasta, ja 5-1 oli Nina Rantalan  käsialaa. Teija Riihimäen  tanakka kiertoveto kavensi tilanteen lukemiin 5-2, mutta kotijoukkue tappoi viimeisenkin toivonkipinän vajaa kaksi minuuttia ennen ottelun päätöstä. Anne Suomalainen  toimitti viimeisen iskun Hanna Sipiläisen laatusyötöstä.

Maaleja olisi voitu nähdä molemmisa kenttäpäädyissä paljon enemmänkin, sen verran paljon maalipaikkoja nähtiin. Kehno sihti oli osasyyllinen, mutta suurimmat syntipukit löytyivät silti tolppien välistä. Maalivahdit Keskitalo ja Tanja Henttinen pelasivat molemmat kelpo pelin. Sarjapisteiden lisäksi Kooveen menetyspuolelle kirjattiin luottosentteri Elina Mäntylän  loukkaantuminen. Mäntylän nilkkaan iski nivelsidevamma, jonka paraneminen kestänee muutaman viikon. Kooveesta illan parhaisiin onnistujiin lukeutui puolustaja Ninja Lindholm  joka jakoi läpi ottelun reippaita ja puhtaita taklauksia tasapuolisesti kaikille vastustajille.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää