Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kahden pelin viikonloppu

 
Kahden pelin viikonloppu

Naisten joukkueen kausi jatkuu tulevana viikonloppuna kahden erittäin mielenkiintoisen ottelun merkeissä. Perjantaina kohdataan vieraskentällä Classic, ja sunnuntaina haetaan kotikentällä revanssia SB-Prota vastaan. Kotiottelussa Koovee-junnuille on luvassa ilmainen arvonta, jonka palkintona on Kooveen naisten viime kauden aitoja pelipaitoja.

Salibandyliigojen paikallispeliviikko jatkuu perjantaina viikon toisella Classicin ja Kooveen kohtaamisella, tällä kertaa C:n emännöimänä. Kooveen miehet ottivat keskiviikkona maukkaan voiton paikalliskilpailijasta tiiviin viisikkopuolustuksen ja tehokkaan maalipaikkojen hyödyntämisen ansiosta. Samoja aseita pyrkii käyttämään myös naisten joukkue perjantaina.

Joukkueiden syksyinen kohtaaminen päättyi Kooveen riemukkaaseen jatkoaikamaaliin, jonka värkkäsivät Elina Mäntylä ja Tiina Lehto. Mäntylän, Lehdon ja Viivi Virtasen ketjulta odotetaan onnistumisia myös perjantaina, kun he pääsevät tekemään paluun viimekautiselle kotikentälleen, Kalevan liukkaalle tai ihanalle (pelaajasta riippuen!) parketille.

Kovaa panosta ottelussa odotetaan myös loppusyksyn pitkän tauon jälkeen kentälle palanneelta Hanna Palomäeltä, joka toi jo viime viikonlopun Happee-pelissä kaukaloon aimo annoksen rauhallisuutta ja pallollista taitoa.

Vastassa on hallitseva Suomen mestari, jolla on rutkasti taitoa, maalintekovoimaa ja syksyn tappion jälkeen taatusti myös asennetta. Pisteet ovat siis kovan työn takana. Kooveen kannattajat uskovat kuitenkin näkevänsä kentällä syksyltä tutun taistelevan ja yhtenäisen Kooveen, jolloin kaikki on mahdollista!

CLASSIC - KOOVEE, PE 15.1. KLO 18.30 TAMPERE AREENA

Sunnuntaina kotikaukalossa mennään taatusti lujaa päästä päähän, kun nuori ja juoksuvoimainen SB-Pro saapuu Tampereelle Jenni Morottajan, Sanna Roiskon ja Anne Haapasalon johdolla. Syksyn kohtaamisessa Koovee oli haluton, ja kolmen maalin ansaitusta tappiosta jäi kotimatkalle hapan maku. Kotikentällä syitä ei voi etsiä pienestä kaukalosta tai Maaniitun keltaisista valoista, vaan joukkueen on pelattava tasollaan alusta alkaen ja haluttava pisteitä alkuvihellyksestä loppusummeriin asti.

Kooveen junioreille ottelussa on tarjolla pieni ylimääräinen ohjelmanumero. Pro-pelistä alkaen kauden lopuissa kotiotteluissa arvotaan paikalle saapuvien Koovee-juniorien kesken naisten joukkueen aitoja viime kauden pelipaitoja niin kauan kuin paitoja riittää (5 paitaa per ottelu). Arvonta ei maksa mitään - vastineeksi toivomme ainoastaan raivoisaa kannustusta ja hyvää menoa katsomoon!

KOOVEE - SB-PRO, SU 17.1. KLO 18.00 KAUKAJÄRVEN SPIRAL-HALLI

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää