Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee taisteli täyden pistepotin Vierumäellä

 
Koovee taisteli täyden pistepotin Vierumäellä

Kooveen A-nuoret jatkoi edellisen ottelun tapaan erinomaista puolustuspelaamista perjantaina, kun se matkusti SB Heinolan vieraaksi Vierumäelle. Tällä kaudella surkeasti aiemmissa vieraspeleissään esiintynyt Koovee otti ottelusta tiiviillä puolustuspelaamisella tärkeän 3-7 (0-1, 3-2, 0-4) voiton.

Ei ihme, että moni todella nimekäs vastustaja on ollut vaikeuksissa otteluiden alkupuoliskoilla SB Heinolan vieraana. Kovin haastavaksi Vierumäen nihkeä ja kova massa-alusta osoittautui myös Kooveelle. Alusta asti tiiviisti ja hyvälllä asenteella puolustanut Koovee oli etenkin ottelun avauserässä ihmeissään, kun pallo ei tuntunut tottelevan millään. Oikeastaan vain tamperelaisten kakkosviisikko Laaksonen - Taskinen - Luoma, Mäkinen - Kouri sai luotua avauserässä kunnollisia maalipaikkoja. Mainittu koostumus vastasi myös erän ainokaisesta osumasta kun Jari Laaksosen nätti rannelaukaus upposi heinolalaisten maaliin erän puolivälissä.

Toiseen erään Koovee sai hieman yksinkertaistettua peliään ja maalitilanteita saatiin luotua SB Heinolan kenttäpäätyyn avauserää huomattavasti enemmän. Lisääntyneet paikat alkoivat tuottaa tulosta, kun ensin Sami Laine tarjoili ja Lassi Rannisto tälläsi vierailijat 0-2 johtoon ja hetkeä myöhemmin Jari Laaksosen ranne puhui toistamiseen ottelussa vieden Kooveen 0-3 johtoon. Kooveella oli loistavat mahdollisuudet karata jo toisessa erässä kauas karkumatkalle, sillä paikkoja riitti ja jopa 5 vs. 3 ylivoimaa päästiin kokeilemaan. Kaikesta huolimatta toiselle erätauolle lähdettiin kuitenkin tasalukemista 3-3. Tamperelaisten valmennus kertoikin, että toiselle erätauolle lähdettiin erikoisissa tunnelmissa.
- Parannettiin pelaamista huomattavasti toiseen erään, mutta tilanne taululla huononi. Kaverin tehohetki sattui siihen toiseen erään ja hiukan se jopa vääristi tilannetta. Tänään oltiin kuitenkin valmiita pelille ja tiedettiin, että vääjäämättä peli tulee kääntymään meille, jos pidetään sovituista jutuista kiinni.

Kolmanteen erään Koovee tuli päättäväisellä ilmeellä, eikä se jättänyt lopulta mitään varaa arvailuille ottelun voittajasta. Tamperelaisten pienet viilaukset ketjukoostumuksiin ottelun päätöserään toivat lopulta  pienen ripauksen tehoja lisää joukkueen pelaamiseen. Lopputulos ja erityisesti puolustuspelaamisen tiiveys tyydytti kovasti Kooveen valmennusta ottelun tauottua:
- Jätkät näyttää nyt tarttuneen tilaukseen tiiviimmästä puolustuspelaamisesta. On alettu taas hiukan löytää sitä meidän näköistä viisikkopelaamista, jolla pisteitäkin tulee. Puolustussuuntaan pelaaminen on mennyt viime viikkoina todella paljon eteenpäin, mutta tuonne hyökkäyssuuntaan riittää työmaata. Yksittäisistä pelaajista on pakko nostaa esiin Lassi Rannisto ja Jussi Luoma. Molemmat ovat olleet viikkokaudet armeijan leireillä ja se millä asenteella ja onnistumisella pojat tulevat suoraan peliin on todella esimerkillistä.

Kooveen osalta nuorten SM-sarja jatkuu ensi perjantaina 5.12. Silloin Kooveen vieraaksi Kaukajärvelle saapuu NST. Ottelu alkaa klo 16.30. Tervetuloa!

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää