Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Valeri Popovits Ilvekseen

 
Valeri Popovits Ilvekseen

Tsaari jatkaa myös peliuraansa

Ilves ja Valeri Popovits ovat solmineet kahden vuoden sopimuksen. Vallu toimii Ilveksessä pelaajavalmentajan roolissa. Sopimus sisältää myös option yhdestä lisävuodesta. Toisena valmentajana jatkaa Janne Salli niin ikään pelaajavalmentajan roolissa. Ilvestä valmentaa siis kaksikko, joka myös pelaa. Vallu ja Billy tuntevat toisensa hyvin Hakan ajoilta ja yhteistä taivalta Valkeakoskelta löytyy kuuden vuoden ajalta. Kuudennen kultamitalinsa lauantaina saalistanut Popovits on 395 pääsarjaottelussa heiluttanut verkkoja 166 kertaa. Vallu sivuaa pääsarjassa saavutettujen mestaruuksian määrässä Suomen ennätystä parin muun pelaajan kanssa. Lisäksi palkintokaapista löytyy kaksi hopea- ja kaksi pronssista mitalia sekä kolme Suomen cupin voittoa.

Vallun rooli Ilveksessä ei rajoitu pelkästään edustusjoukkueessa valmentamiseen ja pelaamiseen vaan mies toimii junioreiden apuna Ilves Futis Akatemiassa (IFA), talenttiryhmissä sekä jalkapallokouluissa. Vallun sopimuksen myötä Ilves sai motivoituneen ja sitoutuneen ammattilaisen, esimerkillisen pelaajan sekä innostuneen ja pitkäjänteisen valmentajan. Kaikki hyveet siis samassa paketissa.

Ilveksellä on kasassa 12 pelaajasopimusta. Runko koostuu viime kauden joukkueesta mutta listoilta löytyy Popovitsin lisäksi Ilveksen A:ssa ansiokkaasti pelannut puolustaja Samu Siukola. Neuvottelut ovat muutaman viime kauden pelurin kanssa menossa ja henki on ollut positiivinen ja luottavainen, jotta jatkosopimukset syntyvät. Osa pelaajista haluaa kuitenkin vetää hetken henkeä ja miettiä tulevaa hieman myöhemmin. Lisäksi A-junioreista kasvaa yli 11 pelaajaa ja kaikki heistä saavat kutsun Ilveksen edustusjoukkueen harjoitusrinkiin. Pahimmat puutteet löytyvät laitapuolustajan tontilta Hannu Immosen lopettaessa ja vasemman pakin tonttia dominoinut Topi Mattila suunnatessa talvella oppilasvaihtoon Itävaltaan.

Samu Siukola kuului viime kaudella A-junioreiden kantaviin voimiin. Muutamassa edustuksen pelissä minuutteja saanut pellavapää kuuluu lupaavimpiin Ilves-junioreihin. Puolustuspään paikkoja jaettaessa on myös Siukolalla sanottavansa. Mies on vielä ensi vuoden juniori-ikäinen mutta pelipaikan ottaminen edustuksesta ei ole muusta kuin miehestä itsestän kiinni.

Ilveksen sopimuspelaajat:
Toni Hevonkorpi
Sergei Korsunov
Jan Kulokorpi
Valeri Popovitsh
Petteri Poukka
Juuso Rauhala
Jaakko Ruuskanen
Jussi Räsänen
Janne Salli
Samu Siukola
Miki Sipiläinen
Juha-Pekka Torvinen

Huoltajana jatkaa Juha "Jusba" Lund.

Ilves tavoittelee nousua Ykköseen ja joukkuetta yritetään rakentaa sen mukaan. Väkisin ketään ei joukkueeseen hommata ja kilpajuoksuun ei pelaajapalkkioiden osalta lähdetä. Pelaajan oma tahto ja halu edustaa Ilvestä ovat ratkaisevassa roolissa. Katastrofia myöskään ei tule, jos joukkue ei Ykkösen paikkaa kauden päätteeksi saavuttaisikaan. Junioreiden tarkkailua ja sisäänajoa jatketaan. Viime kaudella pöytäkirjaan merkkautti nimensä 20 junioria ja saman tahdin toivotaan jatkuvan. Ilves ottaa perinteisesti osaa myös Suomen cupiin. Muutaman uuden pelurin kanssa on myös neuvottelut käynnissä ja ensimmäinen niistä julkaistaa viikonvaihteen tietämillä.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Valeri Popovitsh

18.5.1970 N.Novgorod, RUS
Tiedot


Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Tampere Unitedin jo ennestään kova hyökkäyskalusto vahvistui vielä entisestään, kun Eric Bullock allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliiga alkaa huhtikuussa

Veikkausliiga alkaa huhtikuussa

Kesä tuo tullessaan myös suomifutiksen ja kevään ensimmäinen tamperelaisten ottelu on 7.4. Ilveksen vierasottelu KPV:tä vastaan.

Lue lisää
Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Ilves ja Lauri Ala-Myllymäki ovat allekirjoittaneet kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen. 21-vuotias Ala-Myllymäki on pelannut Ilveksen paidassa 118 Veikkausliigaottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteensä 19 maalia.

Lue lisää
Ilveksessä liikehdintää molempiin suuntiin

Ilveksessä liikehdintää molempiin suuntiin

Ilves on purkanut pelaajasopimuksen laitapuolustaja Tuomas Rannankarin kanssa. Päätös on tehty yhteisymmärryksessä Rannankarin kanssa. Uusia hankintoja kartoitetaan ja tämän viikon ajan seura testaa hyökkääjä Samuel Afumia.

Lue lisää