Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Aneeminen TPV alistui Klubi 04:lle

 
Aneeminen TPV alistui Klubi 04:lle


Tampereen Pallo-Veikkojen tie on viemässä vahvasti kohti sarjatasoa alemmas. Joukkue hävisi erittäin aneemisen esityksen jälkeen kotikentällään Klubi 04:lle 1-4.

Klubi 04:n hienossa esityksessä tähtinä loistivat Johannes Westö ja Alexander Ring, jotka tekivät kumpainenkin kaksi osumaa TPV:n verkkoon.

Avausjaksolla Klubi oli selvästi parempi joukkue. Se pystyi pitämään paineen TPV:n alueella, ja kun joukkue avasi maalihanat 28. minuutilla, oli johtoasema ansaittu. Johannes Westö oli jo minuuttia aiemmin päässyt nokikkain Michail Slawutan kanssa. Silloin TPV pääsi säikähdyksellä, mutta toista tilaisuutta Westö ei enää hukannut, vaan vei helsinkiläiset johtoon.

Neljä minuuttia myöhemmin TPV:n heikko alakerta avautui jälleen. Tällä kertaa Alexander Ring pääsi vapaaksi laidaltaan ja nosti hienosti yli vastaantulevan Slawutan.

Toisen jakson alku kuvaa kotijoukkueen aneemisuutta. Klubi onnistui toimittamaan avauspotkusta 11 sekunnissa pallon TPV:n maaliin Ringin lauottua komeasti takanurkkaan. Jatkoa seurasi nelisen minuuttia myöhemmin, tällä kertaa läpi pääsi Westö ja peli oli 50 minuutin kohdalla jo 0-4.

TPV pääsi tämän jälkeen peliin mukaan Klubin hellitettyä tahtia. Danielin onnistui kaventamaan peli 57. minuutilla hyvän taistelun jälkeen. Kotijoukkueen toivo olisi voinut tosissaan herätä neljä minuuttia myöhemmin, kun Jarno Eräselle pelatiiin avopaikka, mutta Mika Huuhtanen venyi ratkaisevalla hetkellä.

Tämän jälkeen Klubi pystyi hyydyttämään kotijoukkueen pyristelyt. Molemmat olisivat pelin loppupuolella vielä kaunistella maalisaldoaan, mutta voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

TPV pysyy vielä putoamisviivan yläpuolella, mikäli TP-47 ei onnistu voittamaan sunnuntaina omaa otteluaan. Joka tapauksessa Pallo-Veikkojen esitys oli niin hengetön ja alistunut, että vaaditaan jo ihmeitä, jos joukkue aikoo vielä kääntää kurssinsa ja pelata ensi kaudellakin Ykköstä.

TPV
30 Slawuta Michal
2 Isoaho Sampsa (54' 5 Björkstrand Sebastian)
3 Juura Iikka
8 Lindberg Arto
10 Eränen Jarno
11 Nyblom Jani
14 Kankala Kalle (46' 21 Kemmo Jussi)
20 Venäläinen Jarno (71' 7 Lindberg Petri)
23 Nwoke Daniel
24 Tiihonen Tatu
25 Pasanen Jaakko

Klubi 04
12 Huuhtanen Mika
4 Salmi Sami
6 Zeneli Erfan
8 Kinnunen Juri (63' 17 Tammilehto Duarte)
10 Sumusalo Mikko (84' ulosajo)
11 Ramandingaye David
14 Westö Johannes (71' 26 Sotka Kalle)
21 Lody Nosh A
22 Bäckman Jani
24 Ring Alexander (90' 7 Rantanen Juuso)
25 Törmänen Janne

Yleisö
345

Veikkauspörssi
3 Ring Alexander, Klubi 04
2 Zeneli Erfan, Klubi 04
1 Westö Johannes, Klubi 04

TPV:n tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Pallo-Veikot - logo

TPV - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää