Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPV haastaa PoPan torstaina

 
TPV haastaa PoPan torstaina


Suomen Cupin päätyttyä Tampereen Pallo-Veikkojen osalta joukkueella on edessä keskittyminen jäljellä oleviin kahdeksaan Ykkösen otteluun. Torstaina tamperelaiset suuntaavat Poriin, jossa kohdataan niinikään cupissa liigaryhmälle taipunut Popa. Porilaiset hävisivät sunnuntaina ottelunsa Interille 1-0.

PoPa lähtee otteluun viidenneltä sijalta viisi pistettä karsijanpaikasta ja seitsemän pistettä ykkössijasta. Joukkue tarvitsee vahvan loppukirin, mikäli mielii vielä kahden kärkeen, joten tasapelikin olisi porilaisille pettymys. Myös TPV:lle pisteet olisivat tarpeen. TP-47 hivuttautui edelliskierroksella kuuden pisteen päähän ja on tällä hetkellä vakavin uhkaaja tamperelaisten sarjapaikalle.

TPV:n ja PoPan aikaisempi kohtaaminen Tampereella oli värikäs. Ottelussa pelattiin poikkeuksellisen pitkä, noin kymmenen minuuttia kestänyt lisäaika, jonka lopulla molemmat onnistuivat maalinteossa. Ensin PoPa luuli jo voittaneensa ottelun Samu Ruisniemen maalilla, mutta Jani Nyblom toi punapaidat vielä tasoihin.

Uutena miehenä punapaidassa esiintyy torstaina toppari Johannes Mononen, joka tulee mukaan TamU-yhteistyön kautta. Mononen on pelannut aiemmin tällä kaudella Ykköstä Jipon riveissä, mutta siirtoikkunan sulkeuduttua hän palasi takaisin TamU:n riveihin ja pelaa ainakin tämän ottelun TPV:ssa.

Toppari tulee TPV:lle tarpeeseen, sillä Markku Viitanen puuttuu. Hän on pelikiellossa, mutta olisi joka tapauksessa poissa opiskelujen vuoksi. Toinen puolustuksesta mahdollisesti puuttuva mies on Jaakko Pasanen, joka loukkasi polveaan maanantain harjoituksissa. Hänen pelikuntonsa ratkeaa vasta lähempänä ottelua. Myös cup-ottelusta reisivamman vuoksi sivussa ollut Daniel huilaa vielä tämän ottelun.

PoPalta on sivussa ainakin joukkueen paras maalintekijä Juho Lehtonen, joka on alle 19-vuotiaiden maajoukkueen matkassa.

TPV:n tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Pallo-Veikot - logo

TPV - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää