Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves lennossa

 
Ilves lennossa

Ilves kävi nappaamassa Kaarinasta makoisan saaliin KaaPon kustannuksella. Ottelu alkoi lähes tasaisissa merkeissä, eikä molempien maaleilla käyty kuin satunnaisesti laukomassa nahkakuulaa päätyrajan yli. Tupsukorvat aloittivat kuitenkin maalinteon reilun 20 minuutin jälkeen, mutta KaaPo tuli muutamaan minuuttia myöhemmin tasoihin. Kokemus kuitenkin puhui ottelussa ja Ilves karkasi ensimmäisen jakson lopulla kahdella lisämaalilla jo 3-1:een. Lopullisen niitin ampui vielä Mikko Pessi viimeistellen illan toisen osumansa. Ilves nousi voitollaan Kakkosen B-lohkossa toiseksi.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä kun vääntöä käytiin lähinnä keskialueella. Satunnaisia nousuja teki Ilveksen Miki Sipiläinen ja KaaPon Kulmala, mutta laukauksia ei saatu edes maalia kohti. Reilun vartin kohdilla ylhäällä työskennellyt kotijoukkueen Eloma Ilondo pääsi laukomaan parista kymmenestä metristä, mutta Ilveksen maalilla työskennellyt Jussi Mäkelä torjui vedon kulmaksi.

Ensimmäinen maali syntyi Ilveksen toimesta 28. minuutilla, kun kotijoukkue joutui rikkomaan ja Toni Hevonkorpi asteli antamaan vaparia. Heppa antoikin komean sivuvaparin, jonka Mikko Pessi siirsi nätisti päällään maaliin. Iloa ei kuitenkaan kestänyt kuin neljä minuuttia: KaaPo eteni keskeltä Ilondon toimesta, joka antoi nappisyötön yksin jätetylle Mikko Päiväläiselle. Täysin vapaaksi jätetty Päiväläinen laukoi suoraan syötöstä ja nahkakuula lensi Jussi Mäkelän käsien kautta maaliverkkoon. Ilves ei kuitenkaan nöyrtynyt, vaan kymmenen minuuttia tasoituksesta Ilveksen maalilla varmasti pelannut Mäkelä lähetti nahkakuulan pitkällä potkulla Sipiläiselle, joka pisti pallon nätisti KaaPon verkkoon. Minuutti tästä ja tupsukorvat olivat jälleen vauhdissa: Sipiläinen taisteli pallon hallitusti Matti Jokiselle joka karautti keltapaitojen johdon jo 3-1:een.

Ilveksen valmentaja Veijo Visuri palautti pukukopissa mieleen että ottelusta on vasta puolet takana. VeiVin puheet näkyivätkin toisella jaksolla, kun Ilves ei antanut tuumaakaan periksi. Kentän hahmot Pessi ja Hannu Immonen taistelivat rajusti tyrehdyttäen KaaPon yritykset. Ottelun 53. minuutilla Ilves katkaisi KaaPon selkärangan lopullisesti, kun kovan itseluottamuksen saanut Pessi viimeisteli illan toisen osumansa kippari Petteri Poukan avittamana. 1-4 maalin jälkeen Ilves koki vastoinkäymisiä, kun keskikentän työmyyrä Hevonkorpi joutui poistumaan nurmelta loukattuaan jalkansa.

Ilves hallitsi toista jaksoa selvästi, mutta maaleja ei enempää syntynyt. Joukkue sai kovan pelirohkeuden ja ottelu oli kauden ensimmäinen ehyt 90 minuuttinen, iloitsi Ilveksen luotsi Veijo Visuri.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Tampere Unitedin jo ennestään kova hyökkäyskalusto vahvistui vielä entisestään, kun Eric Bullock allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliiga alkaa huhtikuussa

Veikkausliiga alkaa huhtikuussa

Kesä tuo tullessaan myös suomifutiksen ja kevään ensimmäinen tamperelaisten ottelu on 7.4. Ilveksen vierasottelu KPV:tä vastaan.

Lue lisää
Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Ilves ja Lauri Ala-Myllymäki ovat allekirjoittaneet kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen. 21-vuotias Ala-Myllymäki on pelannut Ilveksen paidassa 118 Veikkausliigaottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteensä 19 maalia.

Lue lisää
Ilveksessä liikehdintää molempiin suuntiin

Ilveksessä liikehdintää molempiin suuntiin

Ilves on purkanut pelaajasopimuksen laitapuolustaja Tuomas Rannankarin kanssa. Päätös on tehty yhteisymmärryksessä Rannankarin kanssa. Uusia hankintoja kartoitetaan ja tämän viikon ajan seura testaa hyökkääjä Samuel Afumia.

Lue lisää