Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viimeiset palaset kohdilleen Kooveen miesten liigajoukkueessa

Viimeiset palaset kohdilleen Kooveen miesten liigajoukkueessa

 

Miesten edustusjoukkue on harjoitellut kesän ajan melko isolla kokoonpanolla, kun mukana ovat olleet uransa jatkoa pohtivat konkarit sekä tryout-sopimuksilla mukana olevat pelaajat. Joukkueen lopullinen kokoonpano on nyt valmis. Konkariosastolta Kimmo Kontiainen ja Aapo Mutanen ovat päättäneet jatkaa Kooveessa vielä ainakin yhden kauden ajan. Kesän aikana myös varmistui Tommi Aholan siirto Classicista Kooveeseen yhden vuoden sopimuksella. Tryout-pelaajista Oskari Västilä ja Aleksi Jokela löysivät paikkansa joukkueesta, mutta sopivaa paikkaa ei löytynyt Joona Varuhinille eikä Jari Laaksoselle.

Lopullisessa rosterissa on 3 maalivahtia, 8 puolustajaa ja 12 hyökkääjää. Etenkin hyökkäysryhmitykseen oli vaikea löytää sopivia paikkoja tryout-jaksolla pirteästi esiintyneille Joonalle ja Jarille.

”Koko porukka on tehnyt hyvin töitä kesällä ja jouduimme tekemään kahden pelaajan osalta tällaisen päätöksen, koska rosteri on nyt hyökkäyksen osalta hyvässä kunnossa. Päätökset on käyty pelaajien kanssa läpi ja toivotamme Jarille ja Joonalle hyvää jatkoa, uskon että ottajia pojille löytyy Pirkanmaan alueelta”, kommentoi päävalmentaja Hannu Santanen ja jatkaa: ”Kesän aikana oli joitain ulkomaan keskusteluja sekä tietenkin kokeneemman kaartin pohdiskelua jatkon suhteen, joten paikkoja olisi voinut olla enemmänkin tarjolla mutta nyt kävi näin.”

Viime kaudella hyvin esiintynyt Valtteri Pajunen oli jäämässä Tampereelle Kooveeseen, mutta opiskelupaikka Vaasasta aiheutti sen, että jatko Tampereella ei enää ollut mahdollinen. Näin puolustuksen lopulliseksi kooksi jää kahdeksan pelaajaa. Hannu Santanen: ”Meillä on mielenkiintoinen sekoitus nuoruutta ja kokemusta puolustuksessa. Uskon, että saadaan jalkeille hyvät pakkiparit, kun vähän saadaan yhteispeliä uomiinsa. Potentiaalia isoihinkin harppauksiin on olemassa.”

Joukkueen pelaajat pitivät myös alkaneella viikolla palaverin, jossa valittiin joukkueen kapteenisto. Viimevuotiseen tapaan joukkueen varsinainen kapteeni on Kimmo Kontiainen ja muut kapteenistoon valitut olivat nuorempaa kaartia edustavat Lassi Ylisiurunen, Samuli Salomaa ja Matias Lintula. 

Tulevaan kauteen joukkue lähtee luottavaisin mielin. Enemmän tunnelmia myös videoiden muodossa on luvassa seuraavien viikkojen aikana, kun toimitus ehtii haastatteluja tekemään. Joukkue on aloittanut jo kauden harjoitusottelut ja ensimmäisissä otteluissa molemmat paikallisvastustajat ottivat selkeät voitot Kooveesta, mutta viime viikonvaihteessa kuviot osuivat paremmin kohdilleen, kun Kloten kaatui lukemin 8-4.

Kooveen miesten edustusjoukkue kaudella 2015-16 on:

Maalivahdit:

Rasmus Hasu
Eero Peiponen
Arvid Vonk

Puolustajat:

Jussi Alamettälä
Nico Andersson
Niko Hosiasluoma
Aleksi Jokela
Kimmo Kontiainen (C) 
Turkka Lehtinen
Matias Lintula (A)
Mikko Repo

Hyökkääjät:

Tommi Ahola
Mikko Immonen
Perttu Koljonen
Lassi Kotovaara
Miro Lehtinen
Jussi Luoma
Aapo Mutanen
Henri Mäenpää
Samu Saari
Samuli Salomaa (A)
Oskari Västilä
Lassi Ylisiurunen (A)

Kooveen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää