Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Oilers haastaa Kooveen keskiviikkona

 

Oilers haastaa Kooveen keskiviikkona


Kooveen miesten edustusjoukkue pelaa toisen peräkkäisen kotiottelunsa keskiviikkona, jolloin se kohtaa Espoon Oilersin Kaukajärvellä klo 18.30 alkaen. Joukkueiden alkukaudet ovat sujuneet aika lailla vastakkaisilla tavoilla, kun Oilers on voittanut kolme ottelua neljästä ja Koovee taasen hävinnyt saman verran. Joukkueet ovat toisilleen varsin tuttuja kahden edeltävän pudotuspeleistä, joten kentällä nähtäneen jälleen intensiivistä vääntöä pisteistä.

Oilersin kausi on alkanut melko vakaasti, vaikka viime kauden joukkueesta lähti kesän aikana useampikin tärkeä palanen. Toisaalta joukkueeseen tulleet pelaajat ovat varsin laadukkaita. Kauden alla sattui myös ikävä rikosoikeudellinen selkkaus, kun selvisi, että seuralta oli kavallettu melkoinen kasa yhteisiä varoja. Oilers on kuitenkin edelleen pelillisesti hyvin kilpailukykyinen luottaen sekä hyvään liikkeeseen, pallon liikutteluun että yksilötaitoon. Kooveen ja Oilersin pelistä voidaankin odottaa kahden melko samantyyppisen joukkueen kohtaamista.

Vieraiden maalilla viime kaudet viihtynyt Niko Nordström siirtyi kauden jälkeen Loviisaan ja tilalle hankittiin viime vuonna Erän veräjää vartioinut Tomi Ikonen. Joukkueen luottopelaajiksi tulee laskea varsinkin Wardin veljekset Oliver ja Patrick. Nuorista pelaajista yhä suurempaan rooliin nousseet Sylvester Raikamo, Casper Pfitzner ja Matias Kaartinen ovat lyöneet itsensä läpi liigassa ja heiltä voi odottaa paljon ottelusta toiseen. Uusista pelureista Lauri Huusko on mielenkiintoinen lisä takalinjoille. Perttu Pajukoski kannattaa ottaa erikoisseurantaan, koska mies on tavannut osua verkon perukoille usein juuri Kooveeta vastaan. Joukkuetta valmentaa Mika Heinonen.

Kooveen lähtee parantamaan edellisestä ottelusta

Kooveen kausi ei ole toistaiseksi edennyt järin mallikelpoisesti, mutta kirvestä ei luonnollisestikaan kannata vielä heittää kaivoon, eikä menettää uskoa joukkueen iskukykyyn, vaikkei alku ole monen odotuksia täyttänytkään. Vaikka Koovee ei ole varsinkaan kotona säväyttänyt, niin seuraavat kaksi viikkoa tuovat todennäköisesti joukkueen peliin yhä enemmän positiivisia elementtejä. Hiukan paremmalla viimeistelyllä joukkueella saattaisi olla toinenkin voitto plakkarissaan, mutta se ei kuitenkaan olisi vielä muita ongelmakohtia. Joukkueen loukkaantumislista kuitenkin lyhenee joka viikko ja fyysisen preesensin parantamiseksi Koovee tekee jatkuvasti lisää töitä. Keskiviikkona nähdäänkin varmasti näyttämisen haluisin Koovee-joukkue miesmuistiin.

Maalilla joukkue on tähän mennessä peluuttanut, sekä Joni Järviötä, että Jarkko Saastamoista, eikä kumpaakaan voi syyttää tähänastisista tappioista. Puolustuksen johtohahmona on häärinyt kapteeni Lauri Hannelius, joka majailee myös joukkueen pistepörssin kärkisijalla Miro Lehtisen kanssa. Valtteri Sainio ja Eemeli Salin ovat pelanneet ajoittain hyökkäyksessä, joten muiden pelaajien kuntoutuminen vaikuttaa heidän tulevaan rooliinsa. Selkeää on kuitenkin se, että molempia kaivattaisiin myös puolustuksessa. Hyökkäyksessä nähtiin viime viikon aikana valonpilkahduksia, kun Paul Kotilainen ja Lasse Salminen osuivat verkon perille. Ketjun kolmannen, eli Lehtisen vire on ollut hyvä kahdessa edellisessä ottelussa. Tatu Eronen tehnee kunnollisen paluun kokoonpanoon jo keskiviikkona ja Mikko Stenforskin pelannee jo. Joukkuetta valmentaa Arto Riihimäki.

Valmentajat vastakkain
Heinonen vs. Riihimäki
Lähtökohdat otteluun?
Heinonen:
-Aika tasaiset on. Ihan 50-50. Meillä varsin hyvä terveystilanne.

Riihimäki:
-Oman pelin kehittämisestä lähdetään. Tänään tehtiin kuukauden harjoitussuunnitelma ja fysiikan ehdoilla mennään pitkälti. Muutama pelaaja saatu taas takaisin ja kohtuulisen iso rinki pelille, vaikka muutama puuttuukin vielä.

Oman joukkueen iskukyky?
Heinonen:
-Neljä peliä takana. Vaikea sanoa, vaikka hyvin onkin sujunut. Tiukkoja otteluita takana, paitsi SSV:tä vastaan.

Riihimäki:
-Tänään oli ainut lajitreeni ennen peliä, joka tietysti vähän harmittaa. Ollaan kuitenkin valmiita keskiviikkona. Tärkeintä olisi kotisaldon kirkastus. Toki siinä on tekemistä, koska vastus on kova.

Arvio vastustajasta?
Heinonen:
-En osaa sanoa. En ole hirveästi seurannut. Ei varmaan hirveästi uutta viime kaudesta. Pienet erot ja maalivahdit näyttelevät isoa roolia.

Riihimäki:
-Erittäin kova ja hyvin liikkuva ryhmä. Raika kokonaisuus. Läpilyöneitä nuoria ja muutama kokenut kaveri.

Arvio ottelun ratkaisevista tekijöistä?
Heinonen:
-Maalintekopaikkojen tehokas käyttäminen ja maalivahtipeli.

Riihimäki:
-Lähdetään jälleen siitä oman pelin kehittämisestä. Tarkoitus onnistua paremmin, kuin aiemmissa peleissä. Sitä kautta voittokin on mahdollinen.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää