Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves antoi isän kädestä Närpiössä

 

Ilves antoi isän kädestä Närpiössä


Ilveksen ja Kraftin kohtaamisessa oli pari seikkaa jotka piti pitää mielessä. Ilves tarvitsi kiivaasti lisää pisteitä jotta Ykkösen karsintapaikka saataisiin varmistettua. Toinen mielenkiintoinen seuraamisen paikka oli kaksikon Multanen - Rac kohtaaminen. Ilveksen ja Kraftin ottelut ovat olleet monesti maalirikkaita joten lisäosumat kyseisille herroille ei uutta olisi ollut. Multanen johti ennen alkuvihellystä lohkon maalipörssiä 21 osumalla Racin 20 vastaan. Ilvekseltä poissaolollaan loistivat mm Jan Kulokorpi (lievä akillesjännevamma) sekä lääkärin päivystyksiä hoidellut Topi Mattila. Samu Pirisen polvi ei kestä vielä täysipainoista pelaamista.

Ottelu oli käytännössä taputeltu jo 15 minuutin kohdalla, kun Ilves latoi ansaitusti taululle 0-3 lukemat. Kahden ensimmäisen maalin kävi tekaisemassa Jussi Kujala. Ensimmäinen osuma syntyi irtopallosta ja toisen osuman mies sai vapaasti putata takatolpalta sisään Verneri Uimosen hienosta keskityksestä. Ensimmäisen jakson viimeisen osuman jo 15 minuutin kohdalla tälläsi voimalla taka-ylänurkkaan Kalle Multanen. Syötön maaliin tarjoili Olli Vakkala. Maali oli Multasen 22 täysosuma. Tauolle mentiin selvässä Ilves-hallinnassa ja 0-3 lukemissa.

Ilves jatkoi hyviä otteita myös toisella jaksolla. Kraft ei juurikaan saanut pallollista peliä käyntiin missään vaiheessa vaan Ilves hallitsi kenttätapahtumia mielin määrin. Ilveksellä oli ottelussa tosi hyvä tempo ja pallo liikkui nopeasti sekä juonikkaasti pelaajalta toiselle. Ottelun kaksi viimeistä maalia kuvaavat juurikin hyvin edellistä lausetta. Ottelun loppuhetkillä Kraft antoi kulmaa jonka seurauksena Ilves pääsi nopeaan vastahyökkäykseen neljän miehen voimin. Pallo liikkui akselilla Jokinen-Zolameso-Juuti-Karvonen mallikkaasti. Nelikosta viimeiseksi palloon koski Juuti ja hyvän syötön tarjoili vaihdosta sisään kirmannut Jokinen. Viimeisen maalin kohdalla osat vaihtuivat. Jokinen sai tällätä Juutin keskityksestä pitkän tauon jälkeen kauden neljännen osumansa. Loukkaantumisten riivaamalle Jokiselle onnistuminen oli hieno asia.

Varotoimenpiteenä nivusvaivaansa pitkään potenut Henri Scheweleff otettiin kentältä pois jo 34 minuutin kohdalla. Varsinaista loukkaantumista ei sattunut mutta Ilves ei halua riskeerata miehen kohdalla yhtään. Kolme pistettä ja Ykkösen karsintapaikan varmistus oli illan parasta antia. Toki Kujalan kaksi pikamaalia ottelun alussa oli sävähdyttävää. Lisäksi Multanen jatkaa lohkon maalintekijätilaston kärjessä 22 maalillaan. Seuraavaksi Ilves saa Tammelaan vieraaksi lohkon kakkossijalla majailevan Rauman P-Iirot. Ottelu pelataan perjantaina 21.9. klo 18:30 alkaen.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDanila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää