Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilveksen urheiluorganisaatio uudistuu

Veikkausvinkit

 

Ilveksen urheiluorganisaatio uudistuu


Ilves-Hockey Oy:n hallitus on hyväksynyt seuralle strategian, jonka johdosta urheiluorganisaatio uudistuu. Hallitus nimesi kesäkuussa urheilukehitysryhmän jäseniksi Pasi Huuran, Jyrki Lumpeen ja Markku Tuomisen. Ryhmä toimii jatkossa kehitys- ja ohjausryhmänä tavoitteenaan strategian jalkauttaminen koko organisaatioon. Ryhmää on vahvistettu valmentajajäsenellä, johon tehtävään hallitus on kutsunut Suomen urheiluopiston rehtorin Erkka Westerlundin. Erkka Westerlundin kokemus osaajana, huippuvalmentajana ja urheilujohtajana auttaa Ilves-Hockey Oy:tä urheilustrategian toteutuksessa. Urheilustrategian tavoitteena on omien juniorien kehitysmahdollisuuksien turvaaminen ja pelaajatuotannon laadun pitäminen korkeana. Tarkoituksena on lisätä toiminnan suunnitelmallisuutta, tavoitteellisuutta ja toteutumisen seurantaa. Kaikessa tekemissä ja arvioinnissa pelaajien urheilullisuutta tullaan korostamaan.

YHTEISTYÖTÄ ILVES RY:N KANSSA LISÄTÄÄN JA TEHOSTETAAN

Ilves ry on tuottanut viimeisten vuosien aikana runsaasti pelaajia eri jääkiekon pääsarjoihin Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Pelaajien urapolku aloittelevista jääkiekkoilijoista omaan liigajoukkueeseen halutaan jatkossakin turvata. Yksilöiden kehittämisen kautta usealle pelaajalle avautuu myös mahdollisuus pukea leijonapaita päälleen ja edustaa maataan kansainvälisissä turnauksissa. Ilves-Hockey Oy ottaa vastuulleen valmennuksen johtamisen ja kehittämisen C-junioreista ylöspäin liigaan asti. Toiminnallisesti B- ja C juniorit jatkavat Ilves ry:n organisaatiossa. Ilves ry:n valmennuspäällikön tehtävät painottuvat jatkossa nuorempien ikäluokkien valmentajien kehittämiseen ja opastamiseen. Valmennuksen keskeistä roolia pelaajien kehittämisessä korostetaan ja valmentajien osaamisen kehittämistä arvostetaan.

VALMENNUKSEN JOHTAJA HUIPPU-URHEILUN JOHTAJAKSI

Urheilutoiminnan päävastuun kantaa jatkossa valmennuksen johtaja, jonka tehtäviin kuuluu huippuvalmennuksen koordinointi, kehittäminen ja johtaminen.  Tavoitteena on joukkueiden yhteistoiminnan lisääminen ja valmennuksen linjaaminen tukemaan seuran pelitapaa. Uudistuksen myötä urheilutoimenjohtaja Seppo Hiitelä on irtisanoutunut Ilves-Hockey Oy:n palveluksesta. Alkuvaiheessa urheilutoimenjohtajan tehtävät tullaan yhdistämään valmennuksen johtajan toimenkuvaan. Uuden valmennuksen johtajan valinta tapahtuu avoimen haun kautta tämän vuoden aikana.

HENKISEN JA FYYSISEN VALMENNUKSEN OHJAAMINEN

Valmennuksen johtajan tueksi organisaatioon on nimetty henkisen valmennuksen ohjaajaksi psykologi Jukka-Pekka Annala ja fyysisen valmennuksen ohjaajaksi Timo Tuomi. Molemmat omaavat kokemusta jääkiekkovalmentajina sekä ovat toimineet valmentajien kouluttajina. Jukka-Pekka Annalan tehtäviin kuuluvat mm. henkisen valmennuksen siirtäminen osaksi valmennuksen arkipäivää sekä pelaajien henkisten ominaisuuksien kehittäminen. Timo Tuomen tehtäviin kuuluvat mm. fyysisen harjoittelun suunnittelu, testaustoiminnan yhtenäistäminen ja seuranta.

ILVES ALOITTAA YHTEISTYÖN SPONSVISION OY:N KANSSA

Ilves-Hockey Oy ja Sponsvision Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen sponsorien hankinnan ja sponsorisuhteiden hoidosta. Yleisurheilun EM-kisojen pääsihteerinä viimeksi toiminut Esa Honkalehto on toinen Sponsvision Oy:n pääomistajista ja hänen laaja kokemuksensa urheilumarkkinoinnista sekä suhdeverkostonsa tulee jatkossa myös Ilves-Hockey Oy:n hyödynnettäväksi. Sponsvision Oy:n yhteyshenkilönä toimii uuden yrityksen myyntijohtaja ja osakas Jori Järvensalo, jonka työsuhde Ilves-Hockeyn Oy:n kanssa päättyi elokuun lopussa.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVälierässä Tappara ja HPK

Välierässä Tappara ja HPK

Liigakevät huipentuu mitaliotteluissa, kun neljä parasta on jäljellä. Runkosarjan ykkönen ja kakkonen eli Kärpät ja Tappara varmistivat omat ottelunsa suoraan neljällä voitolla.

Lue lisää
Kenestä tämän kauden mestari

Kenestä tämän kauden mestari

Tampereen Tappara eteni vahvalla peliesityksellä playoffien ensimmäisellä varsinaisella kierroksella jatkoon voitettuaan Lukon puhtaasti 4-0.

Lue lisää
Maalivahti Miroslav Svoboda Tapparaan

Maalivahti Miroslav Svoboda Tapparaan

Tappara lisää loppukaudeksi maalivahtiosastolleen 23-vuotiaan t¹ekkiläisen Miroslav Svobodan loppukauden kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
Oskari Laaksoselle kaksivuotinen jatkosopimus Ilvekseen

Oskari Laaksoselle kaksivuotinen jatkosopimus Ilvekseen

Viime kaudella ensiesiintymisensä Ilveksen liigajoukkueessa tehnyt Oskari Laaksonen on noussut kasvattajaseurassaan isoon roolin.

Lue lisää
Matias Lehtonen loppukaudeksi Tapparaan

Matias Lehtonen loppukaudeksi Tapparaan

23-vuotias laitahyökkääjä Matias Lehtonen siirtyy Tapparan riveihin koko loppukauden kattavalla sopimuksella. Vastaavasti Otto Mäkisen alunperin joulutaukoon saakka kestänyt lainasopimus TUTOon on jatkettu kestämään koko loppukauden ajan.

Lue lisää
Juho Rautanen vuokrapestille Kouvolaan

Juho Rautanen vuokrapestille Kouvolaan

Tappara on vuokrannut puolustajansa Juho Rautasen kuuden ottelun ajaksi KooKoolle. KooKoon kuusi seuraavaa liigaottelua pelataan kaikki marraskuun aikana, ensimmäinen niistä huomenna perjantaina.

Lue lisää