Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tappara mittaamaan tasoaan

 

Tappara mittaamaan tasoaan


Tappara avaa European Trophyn osaltaan kahdella kotiottelulla tsekkiläisvastustajia vastaan. perjantaina hakametsässä vierailee Pardubice ja lauantaina Tappara isännöi Liberecia.

- European Trophy on todella kovatasoinen. Kaikki joukkueet ovat sieltä Euroopan huipulta, ja vain KHL on ulkopuolella. Meillä on lohkossa Ruotsin ja Tshekin mestarit, joten kovia vastustajia tulee vastaan. Tämä on hyvä paikka meille mitata omaa pelaamistamme, painottaa Tappara-luotsi Jukka Rautakorpi.

- Ja hyvä tietenkin, että myös TPS on meidän lohkossa. Saamme sitä kautta varmasti hyvää tuntumaa, sillä pelaaminen esimerkiksi tshekkiläisiä vastaan on ihan erilaista.

Tappara on uusiutunut melkoisesti sitten kevään ja European Trophy tarjoaa tässäkin mielessä joukkueelle oivan mittarin.

- Mielenkiinnolla odotan tulevia pelejä. Meillä on uusi joukkue ja alkutekijöistä lähdimme keväällä liikkeelle, Rautakorpi sanoo ja tähdentää ettei joukkue lähde pelaamaan vain sitä kuuluisaa ”omaa peliään”.

- Aina puhutaan siitä omasta pelistä, mutta kyllä se vastustajakin aina siihen vaikuttaa.

UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Tappara - logo

Tappara - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Vilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Tapparan maalivahti Vilho Heikkinen siirtyy lyhyellä vuokrasopimuksella Forssan Palloseuran riveihin. Pitkän kuntoutusjakson jälkeen pelikuntoon toipunut maalivahti torjuu kiekkoja vuokralla Mestiksessä 28.11. saakka.

Lue lisää
Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen

Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen

Ilves vahvistaa rivejään kahdella hyökkääjällä. SaiPasta Ilvekseen siirtyvän Santeri Virtasen, 21, sopimus kattaa loppukauden lisäksi kaudet 2021-2023. Ruotsalaisseura MODO Hockeystä saapuvan Adam Rockwoodin, 25, sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää
Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla

Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla

Ilves on tehnyt puolustaja Anssi Salmelan, 36, kanssa sopimuksen, joka kattaa aluksi helmikuun. Kokenut ja menestynyt puolustaja liittyy Ilveksen joukkueeseen ensi viikon alussa.

Lue lisää
Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen

Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen

Tappara on tehnyt loppukautta koskevan pelaajasopimuksen 30-vuotiaan Maksim Matushkinin kanssa.

Lue lisää
Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

NHL-seura Anaheim Ducks on käyttänyt Luká¹ Dostálin, 20, lainasopimukseen sisältyneen oikeutensa ja kutsunut t¹ekkimaalivahdin liittymään organisaatioonsa.

Lue lisää
Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

NHL-seura Boston Bruinsin sopimuspelaaja Joona Koppanen, 22, palaa Ilvekseen toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Alkukauden Ilveksen yhteistyöseura KOOVEE:ssa pelannut hyökkääjä on vapaa liittymään joukkueeseen perjantaina.

Lue lisää