Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Häkkinen sopimukseen, Lahtiselle puolen vuoden sapatti

 

Häkkinen sopimukseen, Lahtiselle puolen vuoden sapatti


Kooveen miesten edustusjoukkueen paketti on ollut kasassa jo pidemmän aikaa, mutta joitakin hienosäädöllisiä muutoksia on tehty vielä tässäkin vaiheessa. Ensinnäkin Teemu Häkkinen siirtyy Koovee-paitaan sveitsiläisestä UHC Usterista. Joukkueen monivuotinen tehomies Marko Lahtinen taasen keskittyy syyskauden pääosin oppisopimuksensa suorittamiseen, vaikkakin harjoittelee koko ajanjakson joukkueen mukana. Lahtinen palannee mitä ilmeisimmin joukkueen kokoonpanoon valmistumisensa jälkeen, viimeistään ensi tammikuussa.

32-vuotias Häkkinen on tuttu pelaaja kaikille salibandya seuraaville. Mies on edustanut kolmelle vuosikymmenelle ulottuvalla urallaan Happeeta, Josbaa, Oilersia, Nokian Krp:ta, Classicia ja kaudella 09-10 Kooveeta, eli jonkinasteisesta paluumuuttajasta voidaan puhua. Lujasta laukauksesta ja kovasta pelityylistään tunnettu armoton taistelija on nakuttanut salibandyliigan runkosarjassa vakuuttavat 178 maalia ja 272 tehopistettä. Häkkinen tuo mukanaan myös kolmen hopean ja kahden pronssin edestä kirkkaimman mitalin nälkää, sekä kokemusta kovista peleistä.

-Kooveen joukkue on vaikuttanut alusta asti erinomaselta. Asennetta ja tekemisen meininkiä riittää jokaisissa harjoituksissa, joka sopii varsinkin itselleni oikein hyvin. Joukkue on myös hyvä sekoitus erilaisia ja eri-ikäisiä pelaajia. Joukkue lähtee luonnollisesti ensi kaudella pelaamaan koko sarjan voitosta. Se on mielestäni aina itsestäänselvyys, joten sen eteen teen ja tulen jatkossakin tekemään töitä, sanaili hyväntuulinen Häkkinen.

Lahtinen keskittyy syyskauden ajan siviilielämän haasteisiin

Kooveessa viime kausina erinomaista maalivainua osoittanut Lahtinen aikoo tehdä syyskaudella sekä töitä, että keskittyä opintojensa loppuunsaattamiseen. Pelaamisen, työelämän ja opiskelun yhteensovittaminen on monelle pelaajalle haastellinen tehtävä ja tämän vuoksi ”Mako” on päätynyt yhdessä valmennusjohdon kanssa tällaiseen ratkaisuun.

-Tuntui, että takki alkaa olemaan hiukan tyhjä. Tuntui, että koululle ei riitä aikaa ja työtkin menevät lajin parissa. Valmennusjohdon kanssa päätettiin yhteisymmärryksessä tähän ratkaisuun. Harjoittelen kuitenkin joukkueen kanssa ja palaan todennäköisesti tammikuussa joukkueen pelaavaan kokoonpanoon, kommentoi nytkin salibandyhallilta tavoitettu Lahtinen.

Miesten edustusjoukkueen kesäharjoittelu on sujunut suunnitelmien mukaisesti ja koko ryhmä saadaan kokoon viikon päästä. Joukkueen päävalmentaja Arto Riihimäki näkee tämän kauden tilanteen edellistä kautta valoisampana:

-Hyvältä näyttää, kun ainoastaan kolme pelaajaa on vaihtunut viime kaudesta. Joukkueeseen tuoreimpana liittynyt Häkkinen on pitänyt oman kuntonsa todella kovana kauden jälkeen. Pääosa joukkueesta treenaa jo yhdessä ja tällä viikolla loputkin liittyvät mukaan. Tilanne on todella erilainen, kuin viime kaudella ja ollaan valmiimpia. Vastustajat ovat kuitenkin toimineet samoin ja nyt meidän tulee tehdä kahta kauheammin töitä ensi kautta ajatellen.

UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Teemu Häkkinen

28.12.1980
Tiedot

Marko Lahtinen

27.6.1985
Tiedot

Arto Riihimäki

29.5.1974
Tiedot


Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää