Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves vankisti sarjajohtoaan

Veikkausvinkit

 

Ilves vankisti sarjajohtoaan


Perjantai 13. päivä ja Tammelassa vastakkain lohkon kaksi kärkijoukkuetta. Sateen ja ukkosen uhkasta huolimatta yleisöä oli paikalla kiitettävästi. Peräti 1413 silmäparia oli katsomassa, kun Ilves vankisti sarjajohtoaan. Sadetta saatiin viimeisen puolen tunnin ajan mutta ukkoset pysyivät kauempana.

Ilves aloitti ottelun jälleen pirteästi ja hallitsi kenttätapahtumia. Kraft oli tullut kuitenkin pelaamaan eikä puolustamaan. Kraftin aseena olikin useasti vaaralliset vastahyökkäykset. Ensimmäisen maalin teki kuitenkin Ilves. Kalle Multanen sai pallon maalin eteen Verneri Uimosen keskityksestä. Pallo otti pienen kimmokkeen Miki Sipiläisen jalasta ja Multanen pääsi vapaasti tuikkaamaan maalin #13. Ajassa 20 minuuttia Ilves ja koko Tammela sai ennenaikaisen kylmän suihkun. Palloa ei saatu Ilves-maalin läheisyydestä purettua vaan se ajautui vihulaiselle. Maalissa Gustav Långbacka venyi ensimmäisen kudin tielle mutta paluupalloon ennätti Mika Koski, joka tasoitti taukotilanteeksi 1-1. Ilveksellä oli pari maukasta tekopaikkaa hakeutua johtoon mutta Sipiläisen ylärimaa lähemmäksi kotijoukkue ei päässyt.

Tauon jälkeen pelattiin tasaisemmissa merkeissä vaikka Ilves palloa pitikin. Ilves otti kentän haltuunsa kuitenkin vääjäämättä pelin vanhetessa. Pölkyllä kävi niin Multanen, Sipiläinen ja Juutikin mutta aina oli vastustaja pallon tiellä ennen maaliviivaa. Jari Niemi onnistui vihdoinkin viemään Ilveksen johtoon ajassa 64 minuuttia. Pallo ajautui kulman jälkitilanteesta Niemelle joka ei enää 10 metristä erehtynyt. Samalla kellonlyömällä taivas repesi ja vettä tuli välillä reilustikin. Reilu viisi minuuttia tästä niin Sipiläinen kaunisteli loppulukemiksi 3-1. Maukkaan pitkän syötön tarjoili Jan Kulokorpi. Sipiläisen minuutin sisään mahtui paljon tapahtumia. Ensin keltainen kortti sitten maali ja lopuksi samalla vauhdilla vaihtoon. Maaleja ei enää ottelussa nähty vaan Ilves korjasi ansaitut pisteet ja kasvatti sarjajohtonsa jo seitsemään pisteeseen.

Peli oli laadukasta ja ei ihmekään kun vastassa oli kaksi sarjan parasta joukkuetta. Peli oli myös siistiä vaikka tuomari oli toista mieltä jakamalla peräti seitsemän keltaista korttia. Sipiläisen kortti oli kohtalokas sillä mies huilaa seuraavan P-Iirot pelin. Suraavaksi Ilves matkaa Raumalle todelliseen testiin pe 20.7.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Ilves ja Lauri Ala-Myllymäki ovat allekirjoittaneet kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen. 21-vuotias Ala-Myllymäki on pelannut Ilveksen paidassa 118 Veikkausliigaottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteensä 19 maalia.

Lue lisää
Ilveksessä liikehdintää molempiin suuntiin

Ilveksessä liikehdintää molempiin suuntiin

Ilves on purkanut pelaajasopimuksen laitapuolustaja Tuomas Rannankarin kanssa. Päätös on tehty yhteisymmärryksessä Rannankarin kanssa. Uusia hankintoja kartoitetaan ja tämän viikon ajan seura testaa hyökkääjä Samuel Afumia.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Johannes Luukkanen jatkaa Ilveksessä

Johannes Luukkanen jatkaa Ilveksessä

19-vuotias maalivahti Johannes Luukkanen jatkaa Ilveksessä myös kaudella 2019.

Lue lisää
Brassitaituri Jairille kaksivuotinen sopimus Ilvekseen

Brassitaituri Jairille kaksivuotinen sopimus Ilvekseen

Brasilialainen Jair Tavares da Silva liittyy Ilveksen vahvuuteen kaksivuotisella sopimuksella. Aiemmin AC Oulua edustanut pallotaituri valittiin päättyneellä kaudella Ykkösen parhaaksi keskikenttäpelaajaksi.

Lue lisää
TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää