Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hallitusmuutoksia Ilves-Hockey Oy:ssä

Veikkausvinkit

 

Hallitusmuutoksia Ilves-Hockey Oy:ssä


Ilves-Hockey Oy:n ylimääräisessä yhtiökokouksessa maanantaina 18.6.2012 on yhtiön hallitukseen valittu uusina jäseninä sijoitusjohtaja Tero Luoma KTM, lääketieteen lisenssiaatti Markku Tuominen ja ekonomi Jari Koivunen. Hallitus on järjestäytymiskokouksessaan valinnut hallituksen puheenjohtajaksi Jari Koivusen. Hallituksessa jatkavat Vincent Manngard ja Eric Manngard. Lisäksi Ilves-Hockey Oy:n hallitus on kutsunut neuvonantajakseen Harri Koposen. Koponen on toiminut aiemmin muun muassa Soneran toimitusjohtajana. Tällä hetkellä Harri Koponen työskentelee Rovio Entertainmentin myyntijohtajana.

Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtajaksi on kutsuttu Jari Hakovirta, 45. Hakovirta on johtanut aiemmin Restellin hotelli- ja ravintolayksiköitä ja viimeiset kuusi vuotta hän on toiminut Tampereen seudun Restell-hotellien revenue managerina. Toimitusjohtajana Jari Hakovirta aloittaa elokuussa.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Miroslav Svoboda Tapparaan

Maalivahti Miroslav Svoboda Tapparaan

Tappara lisää loppukaudeksi maalivahtiosastolleen 23-vuotiaan t¹ekkiläisen Miroslav Svobodan loppukauden kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
Oskari Laaksoselle kaksivuotinen jatkosopimus Ilvekseen

Oskari Laaksoselle kaksivuotinen jatkosopimus Ilvekseen

Viime kaudella ensiesiintymisensä Ilveksen liigajoukkueessa tehnyt Oskari Laaksonen on noussut kasvattajaseurassaan isoon roolin.

Lue lisää
Matias Lehtonen loppukaudeksi Tapparaan

Matias Lehtonen loppukaudeksi Tapparaan

23-vuotias laitahyökkääjä Matias Lehtonen siirtyy Tapparan riveihin koko loppukauden kattavalla sopimuksella. Vastaavasti Otto Mäkisen alunperin joulutaukoon saakka kestänyt lainasopimus TUTOon on jatkettu kestämään koko loppukauden ajan.

Lue lisää
Juho Rautanen vuokrapestille Kouvolaan

Juho Rautanen vuokrapestille Kouvolaan

Tappara on vuokrannut puolustajansa Juho Rautasen kuuden ottelun ajaksi KooKoolle. KooKoon kuusi seuraavaa liigaottelua pelataan kaikki marraskuun aikana, ensimmäinen niistä huomenna perjantaina.

Lue lisää
Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää