Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Perjantaina Tampereella titaanien taisto

Veikkausvinkit

 

Perjantaina Tampereella titaanien taisto


Ilves kohtaa lohkon tämän hetken ehdottomassa kärkikamppailussa Vaasa IFK:n. Joukkueet ovat repineet hieman kaulaa jo lohkon kolmanteen sijaan. Ilveksen tuosta sijasta erottaa 6 pistettä ja VIFK:n 5. Kumpikin joukkue haluaa lohkon piikkipaikalle ja pisteet molemmille ovat kullan kalliit. Voittaessaan Ilves tekisi pesäeroa jo 4 pistettä mutta tappio syöstäisi sen lohkon kakkospaikalle. Hävitä ei siis saa. VIFK pelaa ensimmäisen kierroksen viimeisen ottelunsa. Ilves päättää kierroksen ensi viikon keskiviikkona Sportingin vieraana.

Molemmat joukkueet ovat sarjassa vielä ilman tappioita. Ilveksen ainoa pistemenetys on tullut avauskierroksen tasapelistä FC Jazzin vieraana. Joukkue pääsee jälleen kerran suht hyvistä asetelmista perjantai-illan otteluun. Pitkäaikaispoissaolijoiden lisäksi ainoastaan Matti Jokisen ja Henri Scheweleffin pelikunto on arvoitus. Maaleja joukkue osaa tehdä (24) ja on niitä tehnytkin lohkossaan selvästi eniten. Päästettyjäkin on vain 6 joista viime pelissä omissa kolisi puolet. Kotonaan Ilves on saalistanut täyden pistepotin päästäen vain yhden maalin. Tehtyjä maaleja on 14. Tammelassa joukkue on tehnyt vierailijoiden olon aina tukalaksi ja näin tulee tapahtumaan perjantainakin.

VIFK on aloittanut kautensa myöskin hyvin. Ensimmäisestä viidestä ottelusta joukkue saalisti pelkkiä voittoja. Viimeisen kolmen ottelun saldo on yhtä monta pistettä. Plakkarissa on kolme tasapeliä kuitenkin kovia joukkueita vastaan. Vierastasapeli FC Jazzia vastaan on hyvä saavutus. Lisäksi kotona tasapelit TPV:tä ja P-Iiroja vastaan todistaa joukkueen vaarallisuuden. Joukkue on päästänyt sarjassa vähiten maaleja (4) ja saanut niitä aikaiseksi 12 kappaletta. Lukemista voi heti päätellä, että Ilves törmää tiiviiseen puolustukseen.

Kuuden ottelun kuntopuntarivertailu:
Ilves  6  6  0  0  23-5  18
VIFK  6  3  3  0    9-4  12

Perjantaina Tammelassa nähdään varmasti kovaa kamppailua kolmesta pisteestä. Todennäköisesti VIFK puolustaa tarkkaan ja Ilves yrittää murtaa puolustussumppua. Herpaantumisiin ei ole hetkeksikään varaa sillä VIFK kuittaa niistä varmasti.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Ilves ja Lauri Ala-Myllymäki ovat allekirjoittaneet kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen. 21-vuotias Ala-Myllymäki on pelannut Ilveksen paidassa 118 Veikkausliigaottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteensä 19 maalia.

Lue lisää
Ilveksessä liikehdintää molempiin suuntiin

Ilveksessä liikehdintää molempiin suuntiin

Ilves on purkanut pelaajasopimuksen laitapuolustaja Tuomas Rannankarin kanssa. Päätös on tehty yhteisymmärryksessä Rannankarin kanssa. Uusia hankintoja kartoitetaan ja tämän viikon ajan seura testaa hyökkääjä Samuel Afumia.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Johannes Luukkanen jatkaa Ilveksessä

Johannes Luukkanen jatkaa Ilveksessä

19-vuotias maalivahti Johannes Luukkanen jatkaa Ilveksessä myös kaudella 2019.

Lue lisää
Brassitaituri Jairille kaksivuotinen sopimus Ilvekseen

Brassitaituri Jairille kaksivuotinen sopimus Ilvekseen

Brasilialainen Jair Tavares da Silva liittyy Ilveksen vahvuuteen kaksivuotisella sopimuksella. Aiemmin AC Oulua edustanut pallotaituri valittiin päättyneellä kaudella Ykkösen parhaaksi keskikenttäpelaajaksi.

Lue lisää
TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää