Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves solmi jatkosopimuksia

Veikkausvinkit

 

Ilves solmi jatkosopimuksia


Ilves on tehnyt tehnyt seitsemän pelaajan kanssa jatkosopimukset. Ilveksessä jatkavat maalivahti Miika Wiikman (1 vuosi), puolustaja Konsta Mäkinen (2 vuotta), puolustaja Teemu Kesä (2 vuotta), hyökkääjä Kai Kantola (2 vuotta), hyökkääjä Antti Kangasniemi (1+1), hyökkääjä Ville Korhonen (1+1) ja hyökkääjä Tommi Välimaa (1 vuosi).

Miika Wiikman on 27-vuotias maalivahti, jolla on kokemusta myös Pohjois-Amerikasta. SM-liigassa Wiikman on pelannut myös HPK:ssa ja Lukossa. Ilvekseen Wiikman siirtyi kesken viime kauden ja on Ilveksessä torjunut runkosarjassa molemmilla kausilla yli 90 prosentin teholla.

Tammikuussa 20 vuotta täyttänyt Konsta Mäkinen on Ilveksen kasvatti, joka tällä kaudella on pelannut 14 ottelua SM-liigassa ja tehnyt kolme maalia. Kiekollisesti taitava Mäkinen oli viime vuodenvaihteessa Suomen nuorten maajoukkueen runkopuolustajia nuorten MM-kisoissa, jonka jälkeen hän joutui kuitenkin sormivamman johdosta useiden viikkojen sairaslomalle.

Kokenut Teemu Kesä, 30, on ollut tällä kaudelta suurimman osan loukkaantuneena eikä ole pelannut kuin 12 ottelua. Pohjois-Amerikassa ja Ruotsissakin luutinut pakki tuo Ilveksen puolustukseen kovuutta.

Yhdysvalloissa syntynyt Kai Kantola, 24, tuli Ilvekseen viime kaudelle try outin kautta ja kuuluu joukkueen työmyyriin.

Vaikka Ville Korhonen on vasta 24-vuotias, hän on jo kokenut liigapelaaja, jolla on takanaan yli 350 SM-liigaottelua. Korhonen on tunnollinen kahden suunnan laituri, jolla on hyvä rannelaukaus.

Antti Kangasniemi, 26, on Ilveksen kasvatti, joka on kaudesta 2008-09 lähtien pelannut SM-liigassa. Kangasniemi on hyvin puolustava sentteri, joka siirtyi Ilvekseen viime syksynä Tapparasta.

Kangasalta lähtöisin oleva kookas Tommi Välimaa, 28, on pelannut kahdella kaudella Ilveksessä. Lähes kaksimetrinen Välimaa on tuonut voimaa Ilveksen nuoreen hyökkäykseen ja raataa illasta toiseen tunnollisesti omassa roolissaan.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Antti Kangasniemi

6.6.1985 Tampere
Tiedot

KaiKantola

Kai Kantola

11.9.1987 North York, Ont
Tiedot

TeemuKesä

Teemu Kesä

7.6.1981 Helsinki
Tiedot

VilleKorhonen

Ville Korhonen

20.5.1987 Tampere
Tiedot

KonstaMäkinen

Konsta Mäkinen

19.1.1992 Pirkkala
Tiedot

MiikaWiikman

Miika Wiikman

17.10.1984 Mariestad
Tiedot


Maalivahti Miroslav Svoboda Tapparaan

Maalivahti Miroslav Svoboda Tapparaan

Tappara lisää loppukaudeksi maalivahtiosastolleen 23-vuotiaan t¹ekkiläisen Miroslav Svobodan loppukauden kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
Oskari Laaksoselle kaksivuotinen jatkosopimus Ilvekseen

Oskari Laaksoselle kaksivuotinen jatkosopimus Ilvekseen

Viime kaudella ensiesiintymisensä Ilveksen liigajoukkueessa tehnyt Oskari Laaksonen on noussut kasvattajaseurassaan isoon roolin.

Lue lisää
Matias Lehtonen loppukaudeksi Tapparaan

Matias Lehtonen loppukaudeksi Tapparaan

23-vuotias laitahyökkääjä Matias Lehtonen siirtyy Tapparan riveihin koko loppukauden kattavalla sopimuksella. Vastaavasti Otto Mäkisen alunperin joulutaukoon saakka kestänyt lainasopimus TUTOon on jatkettu kestämään koko loppukauden ajan.

Lue lisää
Juho Rautanen vuokrapestille Kouvolaan

Juho Rautanen vuokrapestille Kouvolaan

Tappara on vuokrannut puolustajansa Juho Rautasen kuuden ottelun ajaksi KooKoolle. KooKoon kuusi seuraavaa liigaottelua pelataan kaikki marraskuun aikana, ensimmäinen niistä huomenna perjantaina.

Lue lisää
Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää