Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee keskiviikkona Espooseen

 

Koovee keskiviikkona Espooseen


Kooveen ja Oilersin välinen ottelusarja saa jatkoa keskiviikkona, kun joukkueet kohtaavat toisensa Tapiolan urheiluhallissa klo 18.30 alkavassa mittelössä. Voitot ovat nyt tasan ja molemmat ottelut ovat osoittaneet, että ottelusarjan vieminen ei tule olemaan helppoa kummallekaan osapuolelle. Sarjan ratkaisu nähdään takuuvarmasti tällä viikolla, mutta ei olisi kovinkaan yllättävää, että Espoossa kamppailtaisiin vielä ensi sunnuntainakin.

Joukkueiden tähänastiset kohtaamiset ovat olleet lataukseltaan hyvin vahvoja ja se on näkynyt myös jäähyjen määrässä. Paradoksaalisesti molempien joukkueiden kannattaisi välttää jäähyllä istumista, koska ylivoimapeli on kuulunut kummankin hyveisiin tähän asti. Sunnuntaisessa pelissä tunteet kuumenivatkin melkoisesti puolin ja toisin, eikä ylilyönneiltäkään vältytty. Peli oli kuitenkin kaikkiaan varsin viihtyisä ja täysin sääntöjen mukaista kovaa peliäkin nähtiin paljolti. Vaikka tunnetila tulee olemaan ja kuuluukin olla läsnä näin tärkeissä peleissä, niin seuraavassa ottelussa jäähyjen merkitys voi olla vielä entistäkin suurempi.

Sunnuntaina kotijoukkue Koovee pelasi jo melko hyvin omilla vahvuuksillaan ja sai luotua paljon paikkoja Oilersin päätyyn. Molemmat joukkueet prässäsivät erittäin hyvin koko ottelun ajan, joten varsinaista pitkää hallintaa ei saanut kumpikaan joukkue aikaiseksi. Oilers oli ehkä hiukan maltillisempi pallon kanssa, kun Kooveella taasen pallollinen peli ajoittain töksähteli, vaikka paikkojakin toki riitti. Puolustuspäässä Koovee oli ainakin sunnuntaina vahvempi osapuoli. Tuhlailun voisi nostaa molempien joukkueiden synniksi, koska tilanteita on kuitenkin syntynyt molempiin suuntiin varsin hyvällä tahdilla.

Maalivahtien rooli on tähän asti ollut varsin suuri ja sekä Joni Järviö, että Niko Nordström ovat kannatelleet joukkojaan huikeilla otteilla. Puolustuksessa Oilersin Oliver Wardi kävi sunnuntaina ajoittain korkeilla kierroksilla syystä jos toisestakin, mutta toisaalta pelasi myös erinomaisesti varsinkin kaksinkamppailutilanteissa ja jakoi palloa hyvällä prosentilla. Kooveella Eemeli Salin hoiti tonttinsa mainiosti sekä hyökkäyksessä, että puolustuksessa. Oilersin pelinrakennuksen vahvin lenkki on tällä hetkellä Matias Kaartinen, joka tekee pitkälti oikeita asioita sekä pallollisena, että pallottomana. Lisäksi mies on erityisen tärkeä lenkki ylivoimapelissä. Kooveelta hyökkäyksen tahtipuikkoa heilutti varsinkin Paul Kotilainen. Sylvester Raikamon kuti on tällä hetkellä varsin kohdillaan, joten mies tulisi ottaa tarkasti kiinni tilaantessa, kuin tilanteessa. Miro Lehtinen aiheuttaa tällä hetkellä vastustajan puolustukselle suurta päänvaivaa ja on mahdollista, sekä toivottavaa, että mies saisi "ketsuppipullon korkin" repäistyksi apposen ammolleen jo keskiviikkona. Oilersin päävalmentajan Mika Heinosen ja Kooveen Arto Riihimäen tärkeänä tehtävänä tulee olemaan pelaajien fokusoiminen olennaisiin asioihin.

Valmentajat vastakkain
Heinonen vs. Riihimäki
Otteluvoitot tasan. Millä odotuksilla lähdette seuraavaan kamppailuun?
Heinonen:
-Ei tässä vieläkään voida puhua mistään hirveän suuresta muutoksesta. Jos saadaan nyt koko miehistö käyttöön, niin mitään hätää ei pitäisi olla.

Riihimäki:
-Tiukkaa tulee olemaan. Haetaan kotietua itsellemme. Tasainen mittelö edessä.

Poissaolot?
Heinonen:
-Kolme epävarmaa tällä hetkellä joiden tilanne selvinne huomenna.

Riihimäki:
-Ei toistaiseksi ketään. Tänään ja huomenna treenit, niin katsotaan niiden jälkeen mikä tilanne.

Peli ollut kovin fyysistä tähän asti. Uskotko, että kierrokset lisääntyvät entisestään?
Heinonen:
-Toivotaan, että hiukan laskisi seuraavaan otteluun. Tuomareilla oma osansa pitää joukkueet kurissa ja sunnuntaina olikin liian salliva linja. Wardinkin tapausta edelsi kahden miehen taklaus.

Riihimäki:
-Aika lailla samalla lailla. Ei ole mitään mutisemista. Hyvää vääntöä ja intensiteetti kohdillaan. Kevät on siis selkeästi tullut.

Maalivahtipeli, ylivoimapelaaminen ja fyysinen ilme ovat olleet molemmilla joukkueilla hyvällä mallilla. Mitä asioita lähdette parantamaan seuraavaa ottelua/koko ottelusarjaa ajatellen?

Heinonen:
-Omaa pallollista peliä tulee parantaa edelleen. Ajateltiin tehdä siihen pientä muutostakin. Hyvää peliä pelasi kaveri kotonaan. Ottelun voittaja joutuu venymään melko paljon.

Riihimäki:
-Hyökkäysalueen hyökkäyspelaamisessa on parannettavaa. Liikkuvuus tulee saada kohdilleen pallottomana. Paine hyökkäys- ja puolustussuunnassa kohdilleen. Pallollinen ja palloton peli kuntoon. Ykkössektorin paikkoja pyritään luomaan enemmän näitä parantelemalla.

Tämä viikolla sarja ratkaistaan jollakin tavalla. Terveisiä vastustajalle?
Heinonen:
-Samalla linjalla jatketaan. Rehtiä touhua kehiin ja kierroksia vähän alas.

Riihimäki:
-Mennään samalla lailla kun aiemminkin. Mukavaa, reilua ja hyvää peliä.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää