Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Happee maanantaina Kooveen vieraaksi

 

Happee maanantaina Kooveen vieraaksi


Miesten edustusjoukkueen pelit jatkuvat jälleen maanantaina, kun joukkue saa kotiottelussa vastaansa Happeen Jyväskylästä. Kotijoukkue majailee sarjassa neljäntenä ja on edelleen kiinni kotiedussa. Vierasjoukkuekin on lähes varmasti mukana playoffeissa, mutta hakee edelleen kotietua, jonka saavuttaminen vaatii loppukauden voittoputken lisäksi melkoista ristiin peluuta muiden joukkueiden toimesta.

Vierasjoukkue Happee on nostanut profiiliaan pitkin kautta ja on todennäköisesti matkalla pudotuspeleihin. Jyväskylän nuori joukkue on pikkuhiljaa lunastamassa niitä odotuksia mitä joukkueelta voidaankin odottaa. Huippumenestystä ei ole realistista odottaa vielä tältä kaudelta, mutta parin vuoden tähtäimellä joukkueella on hyvät saumat pelata mitaleista. Joukkuetta vaivaa kuitenkin edelleen otteiden epätasaisuus. Edellisessä ottelussa Happee oli vahvempi kotonaan lukemin 6-3, joten maanantain ottelusta on tulossa äärimmäisen tasainen spektaakkeli.

Vieraiden maalivahti Eero Kosonen on ollut tämän kauden paras maalivahti koko sarjassa ja päässyt kokeilemaan siipiään maajoukkueenkin mukana. Otto Tikka on puolustuksen vahvin syömähammas ja omaa yhden maailman kovimmista laukauksista. Hyökkäyksessä todellinen yllättäjä on ollut vanhoilla päivillä pistelingoksi yltynyt Petri Kauko, joka majailee koko sarjan pistepörssin kolmantena. Joonas Heikkinen ja Veli-Matti Hynynen ovat omalta osaltaan hoitaneet tonttiaan varsin hyvin tällä kaudella. Joukkuetta valmentaa Seppo Pulkkinen.

Kotijoukkueelle erittäin tärkeä koitos

Koovee on pelannut tähän asti koko kauden yli ennakko-odotusten ja on näillä näkymillä saavuttamassa suurimman tavoitteensa, eli pudotuspelin kotiedun. Voittoja tarvitaan kuitenkin edelleen ja Happee tulee antamaan joukkueelle erittäin kovan vastuksen. Joukkue pelasi perjantaisessa Krp-ottelussa hiukan lepsusti ja Kooveen tulisi saada vauhtipelinsä kuntoon maanantaita ajatellen. Happee antaa juuri oikeanlaisen vastuksen loppukauden mittelöitä ennakoiden. Ketjujen rotaatiota tullaan näkemään seuraavissakin otteluissa ja uudenlaista ilmettä haetaan myös ylivoimapeliin.

Maalivahdin suhteen kotijoukkueella on pieni dilemma, koska aiemmin maalin suulla esiintyneet Olli Tuomarla ja Joni Järviö olivat vielä perjantaina influenssa murtamia. Eero Peiponen saattaa saada torjuntavastuuta ja perjantain tulikasteen kautta se on asteen helpompaa, jos niin käy. Puolustuksessa Tapio Kinnunen oli perjantaina koko kentän herra ja osoitti upeita otteita kentän molemmissa päissä. Lauri Hanneliuksen peli-ilme oli myöskin esimerkillisen hyvä. Hyökkäyksessä murhetta aiheuttaa Mikko Immosen kuukauden pituinen huili selän nikamavamman vuoksi. Rotaatio ja Immosen loukkaantuminen ovat kuitenkin mahdollistaneet näyttöpaikkoja pienemmissä rooleissa viihtyneille pelaajille ja esimerkiksi Henri Mäenpää oli erinomaisen vaarallinen perjantaina. Joukkuetta päävalmentaa Arto Riihimäki.

Valmentajat vastakkain
Pulkkinen vs. Riihimäki
Lähtökohdat?
Pulkkinen:
-Hyvät. Porukka on terveenä ja ajan hengen mukaisesti kasarmilla oleilleetkin ovat palanneet kotiin.

Riihimäki:
-Edelleen kotiedusta taistellaan. Edellinen hävittiin ja nyt haetaan voittoa kotiedun turvaamiseksi.

Poissaolot?
Pulkkinen:
-Ei tosiaan poissaoloja.

Riihimäki:
-Immosen lisäksi veskarit kysymysmerkkejä. Peiponen esiintyi perjantaina hyvin, joten ei tässä suurempaa hätää ole senkään suhteen.

Vastustajan vahvuudet?
Pulkkinen:
-Kooveella on tasainen ja laaja materiaali. Paul Kotilainen, Valtteri Sainio ja kumppanit laadukkaita pelimiehiä. Peluuttavat laajalti ja pelaavat hyvin samanlaista peliä, kun mekin.

Riihimäki:
-Kososesta täytyy mainita, että mies on liigan parhaita, jollei paras. Äärimmäisen kova maalivahti.  Kaukolla huikea kausi takanaan. Vasturit tulee saada kuriin.

Ottelun kulminaatiopisteet?
Pulkkinen:
-Se kumpi puolustaa paremmin tulee voittamaan ottelun. Molemmat osaa tehdä maaleja jos vaan paikkoja tarjoillaan.

Riihimäki:
-Kaveri karvaa kohtuullisen matalaa ohjauspeliä ja kääntää hyvin. Perjantaina huomattiin, että seisominen ei sovi meille. Pallollinen pelaaminen pitää saada kuntoon maanantaina.

Molemmilla melko varma paikka pudotuspeleissä. Vaikuttaako se pelin luonteeseen?
Pulkkinen:
-Kovaa vääntöä tässä on tiedossa. Koen, että meilläkin on vielä mahdollisuus kotietuun ja elätellään vielä toiveita siitä. Kaksi tasaista ja vauhdikasta joukkuetta kohtaa. Kentällä otetaan miehestä mittaa rehdillä otteella.

Riihimäki:
-Ei millään tavalla. Nämä pelit ovat aina olleet vauhdikkaita ja kentällä nähdään nuoria ja nälkäisiä jätkiä. Erittäin viihdyttävä peli tulossa.

Koovee-Happee maanantaina 13.2. klo 18.30 Kaukajärven Spiral-hallissa

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää