Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee perjantaina Seinäjoelle

 

Koovee perjantaina Seinäjoelle


Miesten edustusjoukkue tekee kauden ensimmäisen matkansa Pohjanmaalle perjantaina, jossa se kohtaa sarjakärki SPV:n  Seinäjoella. Joukkueet kohtasivat Tampereella kauden alussa, jolloin pisteet tasattiin lukemin 8-8. SPV on jo ehtinyt pelata joulutauon jälkeen, kun taasen vierailla on tiedossa paluu kaukaloon pitkähkön paussin jälkeen.

Kotijoukkueen kovimpana vahvuutena on voitu pitää jo vuosien ajan lähes samana pysynyttä vahvaa pelaajarunkoa. Sen lisäksi joukkue on aina harjoitellut kovaa muihin joukkueisiin nähden. Uudet tulijatkin ovat olleet viime vuosina todellisia huippuvahvistuksia. Joukkueesta löytyy paljon huippujoukkueen elementtejä, mutta yhtenä heikkoutena vuosien varrella on voitu pitää liiaksi ykkösketjun tehoihin nojaamista. Perjantaisessa ottelussa ei kumpikaan joukkue ole selkeässä etulyöntiasemassa fyysisesti, vaan molempien tulee antaa parastaan kaikilla osa-alueilla voittaakseen.

Maalille joukkue heittänee Jarno Ihmeen. Puolustuksen supertähtenä häärii Tatu Väänänen, joka saa hyvää puolustuksellista tukea usein puolustavammalta pakkipariltaan. Puolustus on kuitenkin kokonaisuutena hiukan keskinkertainen. Hyökkäyksestä on aina helppo mainita huippunimet Sami Koski ja Mikko Kohonen, mutta myös Tuukka Kivirannalla on tapana syttyä keväisin, kuten tähtisädetikulla uudenvuodenaattona. Tommi Ahola on ollut myös varsin tuhoisa pelaamissaan otteluissa. SPV:tä valmentaa Tommy Koponen.

Vierasjoukkueella edessä paluu arkeen

Kooveen edellinen liigaottelu pelattiin joulukuun 19.päivä, joten perjantaina taukoa on takana lähes kolme viikkoa. Joukkue on toisaalta päässyt lepuuttamaan hiukan loukkaantuneina olevia pelaajiaan, mutta toisaalta taukoa edeltänyt vire oli aivan huipussaan, joten nyt kentälle palaaminen voi olla hieman odotettua vaikeampaa. Viiden ottelun voittoputki ennen joulua siivitti Kooveen hyviin asetelmiin kevättä ajatellen ja siitä olisi nyt tärkeää jatkaa eteenpäin. Edellytyksiä on, kun lähes koko joukkue on jälleen mukana.

Maalille asetettaneen hyvässä vireessä oleva Joni Järviö. Loukkaantumisista kärsinyt Tapio Kinnunen tekee paluun kaukaloon ottelussa. Eemeli Salin lienee kuin kotonaan vauhdikkaan vastustajan asettuessa vastapuolelle. Marko Lahtisen vammatkin näyttäisivät olevan historiaa ja näin ollen huipputehokas ykkösketju on jälleen kasassa. Tomas Sladkyn toivoisi jatkavan siitä mihin ennen joululomaa tehoineen jäi. Joukkuetta valmentaa Arto Riihimäki.

Valmentajat vastakkain
Koponen vs. Riihimäki
Lähtökohdat otteluun?
Koponen:
-Sillä, että vastaan asettuu tämän hetken liigan kuumin joukkue.

Riihimäki:
-Vähän vaihtelevasti treenattiin joulutauolla. Yhteen väliin oli vähän flunssa-aaltoa. Kuusi päivää annettiin lomaakin, johon kuului omatoimisuutta. Loukkaantuneille on annettu huoltoa ja lepoa mahdollisimman paljon. Tällä viikolla treenataan joka päivä ennen peliä.

Poissaolot?
Koponen:
-Ei ole nyt muuta tiedossa kun, että Jori Isomäki ei pelaa tässä ottelussa.

Riihimäki:
-Lauri Hannelius on perinteisellä reissullaan Kanadassa.

Vastustajan vahvuudet?
Koponen:
-Salibandyliigan voittoisin joukkue vastassa, kuten aiemmin totesin. SSV:t ja Oilersit kaatuneet viime peleissä.

Riihimäki:
-Kokenut joukkue ja runko pysynyt samana jo kauan. Johtaa liigaa ja ovat harjoitellut jälleen hyvin.

Ottelun kulminaatiopisteet?
Koponen:
-No maaleja tulee. Se kumpi puolustaa paremmin voittaa ottelun.

Riihimäki:
-Ollaan parannettu huomattavasti siitä edellisestä kohtaamisesta. Pystytään olemaan agressiivisia kaikilla viisikoilla, eivätkä välit kasva, kuten alkukaudesta kävi. Meillä kohtuullisen pitkä pelitaukoa mikä saattaa vaikuttaa, joten pelataan keskiviikon treeneissä tuomareiden siivittäminä mahdollisimman pelinomaisesti. Omaan peliin keskitytään edelleenkin.

Terveisiä vastustajalle?
Koponen:
-Pelataan kova matsi. Toivottavasti tupa on yhtä täysi, kuin viimeksi. Viihdyttävä ja kuuma matsi toivottavasti.

Riihimäki:
-Olis kiva nähdä Aholan Tommi kentällä. Vanha oma pelaaja, joka on kehittynyt erinomaisesti.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää