Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee perjantaina Helsingissä

 

Koovee perjantaina Helsingissä


Miesten edustusjoukkue kohtaa perjantaina SSV:n Helsingissä. Helsinkiläiset ovat dominoineet liigaa jo useamman vuoden ja mestaruusviirejä löytyy katosta useampi kappale. Tälläkin kaudella joukkue johtaa liigaa ja voitti kauden alussa myös Euroopan mestaruuden. Näin ollen vierailla on edessään täysi päivätyö pisteiden saavuttamiseksi.

SSV ei juurikaan esittelyjä kaipaa eikä kellekkään salibandya seuraaville ole varmastikkaan jäänyt epäselväksi joukkueen suoritus- ja venymiskyky. Nimimiehiä ja lajin maailmanmestareita vilisevä miehistö pelaa erityisen tarkkaa peliä ja omiin on mennyt ainoastaa 43 osumaa, joka tarkoittaa tässä vaiheessa alle neljää maalia per peli.

Joukkueen suurimmaksi akilleen kantapääksi arvioitu maalivahtiosastokin on osoittanut erinomaista virettä David Rytychin johdolla. Vaarallisia pelaajia löytyy molempien käsien sormille laskettavaksi, mutta kahden kentän jälkeen taso ei ole enää mitää huippu luokkaa. Puolustuksessa tärkeimmät tekijät löytyvät akselilta Saku Lehti, Timo Toivonen ja Pasi Halonen. Hyökkäyksessä joukkueen kultakimpaleet Juho Järvinen, Tero Tiitu, Mikael Järvi ja Harri Forsten. Joukkuetta valmentaa Mika Ahonen.

Vierasjoukkue ei ole Kaukajärven ulkopuolella loistanut ja nyt siihen olisi oivallinen tilaisuus kameravalojen välkkyessä. Vastakkain asettuu tarkasti puolustava ja aktiivinen vastustaja. Näin ollen vierailla tulee olemaan hiukan tiukempaa maalipaikkojen suhteen ja ne tulisi käyttää varauksetta paremmin kuin yleensä. Puolustuksen tärkeyttäkin on turhaa olla väheksymättä SSV:n vaarallisen hyökkäysarsenaalin edessä. Vierasjoukkueesta kantautuneiden tietojen mukaan otteluun lähdetään hiukan eri lailla, kun aiempiin vastaaviin. Omat vahvuudet tulee saada käytetyksi täydellä teholla, jotta mahdollisuudet voittoon säilyvät.

Maalilla aloittaa jompi kumpi maalivahdeista. Ihan suoraan sanottuna tätä on hyvin vaikea arvioida, koska tähän asti molemmat ovat pelanneet lähes yhtä paljon. Joni Järviö tosin hiukan paremmalla menestyksellä. Puolustuksessa Eemeli Salinille toivoisi onnistumista myös maalinteossa, koska mies tekee joka ottelussa töitä kuin hevonen pula-ajan Suomessa. Lauri Hanneliukselta voidaan odottaa jälleen tasaista työskentelyä. Hyökkäyksen 2000-luvun "Mihailov-Petrov-Harlamov", eli Mikko Immonen-Paul Kotilainen-Marko Lahtinen on saanut viime peleissä hyvää tulitukea erinomaisesti esiintyneiltä Lasse Salmiselta, Jussi Luomalta ja Miro Lehtiseltä. Kooveeta valmentaa Arto Riihimäki.

Valmentajat vastakkain
Ahonen vs. Riihimäki
Lähtökohdat?
Ahonen:
-Normaali runkosarjan peli. Oman pelin kehittäminen ja oma tekeminen tärkeintä.

Riihimäki:
-Maanantaisen voiton jälkeen hyvät lähtökohdat . Viisikoita löytynyt yhä paremmin. Henkilökohtaisesti luotan omiini, vaikka vastustaja onkin tosi kovassa vireessä.

Poissaolot?
Ahonen:
-Varmoja poissaolijoita ei ole toistaiseksi

Riihimäki:
-Pari kipeänä, muttei mitään varmaan.

Arvio vastustajasta?
Ahonen:
-Pikkaisen muuttunut ja aktivoitunut joukkue.

Riihimäki:
-Euroopanmestari ja moninkertainen Suomenmestari. Vastus on kieltämättä kova vaikkakin viime vuosina voitot on mennyt melko lailla tasan. Ei tarvitse ainakaan vähätellä vastustajaa. Lataus on hyvä. Vastustajalta löytyy huippuyksilöitä ja -valmennusta

Ottelun kulminaatiopisteet?
Ahonen:
-Pallonhallinta. Se on se mikä nykyaikaisissa pallopeleissä ratkaisee.

Riihimäki:
-Mennään eri tavalla, kuin ennen ja kuormitetaan paria kenttää, kuten vastustajakin. Kevättä ajatellen pyritään pelaamaan omaa peliä. Pelistä tasainen ja uskotaan omaan tekemiseen.

Kolme syytä tulla mieluummin paikan päälle, kuin jäädä kotisohvalle katselemaan?
Ahonen:
-Kumpikin joukkue pelaa viihdyttävää peliä, maaleja tulee ja hyviä yksilöitä löytyy molemmista joukkueista.

Riihimäki:
-Pelistä tulee erittäin laadukas. Molemmat joukkueet pelaavat aktiivisesti ja paikan päällä näkee aktiivisuuden ja vauhdin paremmin. Kotijoukkueella ollut tällä kaudella paljon katsojia ja meiltäkin lähtee porukkaa, joten tunnelma tulee olemaan hyvä.

Terveisiä vastustajalle?
Ahonen:
-Tervetuloa Pasilaan!

Riihimäki:
-Toivotaan upeaa ja hienoa tapahtumaa!
Ottelu esitetään siis Nelonen Prolla klo 18.30 eteenpäin

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää