Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sarjanousija Kooveen vieraaksi

 

Sarjanousija Kooveen vieraaksi


Miesten edustusjoukkue saa maanantaina vieraakseen sarjanousija M-Teamin. Vieraat majailevat tällä kaudella sarjassa toiseksi viimeisinä kahdella vierasvoitolla varustettuina. Kotijoukkue on sarjan seitsemäntenä. Molemmat joukkueet tarvitsevat voittoa ottelusta ja tämä varmasti näkyy myös kentällä. Joukkueiden päävalmentajat, eli M-Teamin Sami Vidgren ja Kooveen Arto Riihimäki ovat tuttuja jo kaukalon sisäpuolelta ja vastailevat alapuolella kahdeksaan kysymykseen koskien ottelua.

Valmentajat vastakkain
Vidgren vs. Riihimäki
Lähtökohdat?
Vidgren:
-Meillä on nyt ihan ehjä joukkue. Hyvin on harjoiteltu ja päästy valmistautumaan otteluun. Vastaan tulee hyvin liikkuva, aktiivinen, isokokoinen ja taitava joukkue. Tässä on sarjanousijana nähnyt kaikenlaiset mahdolliset vaikeat vastukset. Oikealla tavalla hyvää ottelua odotan.

Riihimäki:
-Erittäin kirvelevä tappio maanantailta alla. Uskotaan, että siitä saadaan sopiva lataus seuraavaan otteluun. Pelaajatkin pääosin terveitä.

Poissaolot?
Vidgren:
-Ei muita, kuin kauden alusta olleita pitkäaikaispotilaita. Pikkuhiljaa sekin osasto tyhjenee ja saadaan koko rosteri käyttöön.

Riihimäki:
-Tosiaan pelaajat pääosin terveitä. Lassi Ylisiurunen on poissa armeijan takia.

Arvio vastustajasta?
Vidgren:
-Liikkuva, isokokoinen, fyysinen ja tasavahva jengi. Itse pitää pystyä pitämään liikettä, että pärjätään.

Riihimäki:
-Sarjanousijan asema ei ole koskaan helppo varsinkaan, kun eivät saaneet naarattua joukkueeseen mitään tähtiä, joten säilyminen varmaan tavoitteena. Ei voida missään tapauksessa aliarvioida. FBT Porin viime viikon voitto Spv:stä todisti sen viimeistään. Eero Puranen ja Lauri Huusko kovia pelimiehiä, joita ollaan seurattu. Joukkueestaa löytyy paljon yksilötaitoa ja nuoruuden intoa. Jos säilyy, niin ensi kausi helpompi potentiaalisella ja liigaa kokeneemmalla rungolla.

Vastustajan tärkein pelaaja?
Vidgren:
- Marko Lahtinen, joka on naputellut tehoja hyvällä keskiarvolla. Ei kuitenkaan mikään pelkkä maalintekijä, vaan osaa myös rakennella vaarallisesti.

Riihimäki:
-Huusko. Kaverissa piilee iso potentiaali ja kasvaa vielä hyväksi. Henkisesti ja tietysti pelitaidoiltaan tärkeä pelaaja.

Arvio oman joukkueen tilasta?
Vidgren:
-Pelit hieman ailahdelleet. Josba-pelistä eteenpäin pallollinen peli on edennyt. Samoin, kuin tuloksetkin kahden voiton mielessä. Omiin mennyt eniten liigassa ja siinä on parantamista, mutta ei pelkästään puolustamallakaan pärjään. Jengin ilme on erittäin raikas ja luotan tekemiseen. Kyllä meidänkin onnistumisten aika tulee vielä, kun "spiritti" on näin hyvä.

Riihimäki:
-Maanantainen tappio ja varsinkin sen tapa satutti. Herätti tunteita koko joukkueessa ja keräsi hyvän latauksen loppusyyskierrosta ajatellen. Siitä lähdetään, että kierroksen loput pelit voitetaan. Pientä viilausta ja ollaan taas ehjempiä. Koko viikonloppu treenataan eri tavoin maanantaita ajatellen.

Ottelun kulminaatiopisteet?
Vidgren:
-Vauhtipeli tulee. Kunto tuskin pettää kummallakaan tällä tasolla. Yksi juttu on se, että otteluun tulee valmistautua hyvin. Pitää voittaa kaksinkamppailuja ja riistää palloja hyökkäyspäässä. Maalejakin tulee tehdä paremmalla prosentilla, kun paikkoja ei siunaannu niin paljon, kuin divarissa.

Riihimäki:
-Pelataan omaa peliä. Vauhtipeli käyntiin ja tosiaan oma peli toimintaan.

Yleiseen salibandy-keskusteluun liittyen, jos ottelussa tulee rankkari, niin laukooko rikottu pelaaja?
Vidgren:
-Ei välttämättä.

Riihimäki:
-Me ollaan tehty niin, että vireystilan mukaan katsotaan. Laajalti ollaan käytetty eri vetäjiä. Kysymys on hiukan monisyinen, koska esimerkiksi Lahtinen ei halua laukoa vaikka häntä rikottaisiin. Kun saa valita, niin näin mennään.

Terveisiä vastustajalle?
Vidgren:
-Riihimäelle terveisiä, että piiskaa joukkueensa niin aktiiviseen pelikuntoon, että tulee hyvä ottelutapahtuma.

Riihimäki:
-Eka kerta, kun tavataan "Vikin" kanssa valmennuksen merkeissä. Aika usein kohdattiin kentällä ja usein taisi olla "Vikin" joukkue menestyvämpänä osapuolena. Lupaan tarjota "Vikille" kahveet ja on tosiaan hienoa nähdä mies valmentamassa.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää