Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee saa keskiviikkona vieraita Turusta

 

Koovee saa keskiviikkona vieraita Turusta


Miesten edustusjoukkueen kausi jatkuu kotiottelulla Tps:aa vastaan keskiviikkona klo 18.30 Kaukajärvellä. Ottelusta erityisen mielenkiintoisen tekee se, että molemmat joukkueet ovat kasanneet yhdeksän pistettä yhtä monessa ottelussa. Tasaiset ennakkoasetelmat ja hyvin samanlaiset pelityylit luovat oman jännitteensä ottelulle.

Tps teki samanlaisen tempun viime kaudella, kun Koovee tälle kaudelle ja nuorensi runkonsa uuteen uskoon. Tällä kaudella ratkaisu on tuonut jo jonkinasteista hedelmääkin. Turusta on aina tavannut tulla hyviä junioreita, eikä ole varsinaisesti mitään syytä miksei omiin huippuihin luotettaisi. Vaikka epätasaisuutta otteissa on edelleen havaittavissa on joukkueella tasaisempi ote kuin edelliskaudella. Tänä vuonna joukkueen voidaan olettaa yltävän pudotuspeleihin toisin kuin edelliskaudella kävi. Tps hävisi lauantaisen ottelunsa SSV:lle, muttei jäänyt niin pahoin jalkoihin, kuin ennakkoon olisi voinut olettaa. Keskiviikkona maalilla aloittanee Pyry Luukkonen. Lauri Stenfors, Anssi Ala-Nissilä ja Joonas Kokkonen pitävät huolen puolustuspään laadukkuudeesta. Hyökkäyksessä itsensä tällä kaudella läpi lyönyt nuori Miko Kalliala on äärimmäisen tärkeä joukkueelle maalintekovoimansa vuoksi. Lasse Pajulta voidaan myös odottaa urotekoja hyökkäyspäässä. Joukkuetta valmentaa Perttu Kytöhonka.

Kooveella kotitaika puolustettavanaan

Kooveen alkukauden otteluissa on ollut paljon vaihtelevuutta, mutta kotona peli on toiminut pääosin hyvin. Tps on hyvä mittari kotijoukkueelle, koska joukkueilla on pitkälti samanlainen tyyli pelata ja alkukaudet ovat sujuneet molemmilla suunnilleen samaan tahtiin. Tappioihin ei ole enää varaa jos haluaa pitää pudotuspeliviivan sopivan etäisyyden päässä joulutauolle mentäessä. Edellytyksiä hyviin tuloksiin riittää, mutta viimeisissä peleissä joukkue on ollut hiukan liikaa yhden kentän varassa. Muut ketjut elävät vielä ja niihin löytyy toivottavasti sopiva miehitys mahdollisimman nopeasti. Näin ollen rutiinia tulisi myös pelitavan noudattamiseen. Keskiviikkona maalille astunee Joni Järviö, jolla ottelut ovat sujuneet melko lailla tasaisen varmasti. Puolustuksessa maajoukkuedebyyttinsä tehnyt jätti Tapio Kinnunen ja peliä väkevästi rakentava Valtteri Sainio ovat huomionarvoisia kentän molemmissa päissä. Ykkösketju Immonen-Kotilainen-Lahtinen hakee vertaistaan useimmissa liigajoukkueissa. Muiltakin odotetaan nyt vastuunkantoa. Aapo Mutanen ja Lasse Salminen ovat väläytelleet, mutta tasaisuutta otteisiin kaivattaisiin. Joukkuetta valmentaa Arto Riihimäki.

Valmentajat vastakkain
Kytöhonka vs. Riihimäki
Odotukset/lähtökohdat otteluun?
Kytöhonka:
-Kyllä lähdetään voittoa hakemaan. Alla pari huonompaa ja pari parempaa ottelua. Lauantain peli oli hyvä.

Riihimäki:
-Tasaiset joukkueet ja vielä tasapisteissä. Pitäisi pikkuhiljaa kerätä lisää pisteitä, että tulisi hieman eroa playoff-rajaan.

Poissaolot?
Kytöhonka:
-Pari kysymysmerkkiä. varmasti pois pitkäaikaispotilaat Jere Jokinen ja Janne Nurminen. Miikka Sokka ja Ville Forsman pieniä kysymysmerkkejä.

Riihimäki:
-Ei mitään toistaiseksi, vaan kokolailla terveeltä vaikuttaa.

Arvio vastustajasta?
Kytöhonka:
-Saman verran pinnoja, kuin meillä. Monessa muussakin mielessä samanhenkinen esimerkiksi ikärakenteen takia ja siksi, että nuorentui samalla tavalla kun mekin viime kaudella. Immonen-Kotilainen-Lahtinen ollut vaarallinen.

Riihimäki:
-Tps oli jo viime vuonna energinen. Nuoria ja hyviä jätkiä. Kalliala nuori ja vaarallinen maalin edessä, kuten meidän Lahtinenkin. Nuori ja urheilullinen joukkue siis.

Molemmilla kasassa yhdeksän pistettä yhtä monesta ottelusta. Onko kausi sujunut odotusten mukaan?
Kytöhonka:
-Osittain. Pari hävitty, jotka olisi pitänyt hoitaa. 4-5 pistettä pitäisi olla enemmän tällä hetkellä.

Riihimäki:
-Kuten oli tiedossa, niin uudistettu joukkue ja pelitapa tuo tiettyjä vaikeuksia alkukauteen. Ajoittain pelattu älyttömän hyvin ja ajoittain heikommin. Varsinkin vieraissa tökkinyt ja kotona mennyt hyvin. Odotusten mukaan pääpiirteittäin. Olen ylpeä pojista. Tällä hetkellä huonoa on se, ettei ole kuin yksi selkeä ketju ja muista ei ole varmuutta.  Haussa ovat, jotta saataisiin laajalta rintamalta onnistumisia.

Ottelun taistelupari?
Kytöhonka:
-Aiemminkin taisteluparina olleet Immonen ja meidän puolustaja Stenfors. Osuvat sopivasti samalle puolelle ja näin ollen kohdannevat varsinaisestikkin.

Riihimäki:
-Kyllä se on Tps:n Stenfors ja meidän Immonen.

Terveisiä vastustajajoukkueelle?
Kytöhonka:
-Ei ihmeempiä. Tulee kahden aktiivisen joukkueen peli. Ilo katsojalle väittäisin.

Riihimäki:
- Nuoremmalle Stenforsille(Kooveen Mikko Stenforsin pikkuveli): Pidä pää ylhäällä Mikko ottaa sut vastaan ja kyllä velipoika opettaa tavoille.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää