Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves sopimukseen huippujuniorin kanssa

 

Ilves sopimukseen huippujuniorin kanssa


Gullit Zolameso allekirjoitti pitkän sopimuksen

Ilves on solminut pitkän sopimuksen hyökkääjälupaus Gullit Zolameson kanssa. Gullitin sopimus kattaa kaudet 2012, 2013 ja 2014. Jo viime kaudella Gullit osoitti olevansa tärkeä pelaaja Ilvekselle ja tulevina vuosina hänen roolinsa tulee kasvamaan entistäkin suuremmaksi.

Viime kausi päättyi Gullitin osalta ennen aikojaan loukkaantumisen vuoksi, mutta vamma on parantunut hyvää tahtia ja kovalla kuntoutuksella poika tulee todennäköisesti kuntoon kevään aikana.

Edustus Oy:n toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi kuvailee Gullitin sopimusta merkittäväksi:

- Gullit on erittäin merkittävä palanen seuran pyrkiessä strategiansa mukaisiin tavoitteisiin.  Hän pystyy omalla henkilökohtaisella osaamisellaan ratkaisemaan otteluita ja uskon, että kuntouduttuaan loukkaantumisestaan, hän tulee tekemään todella kovaa jälkeä.  Toivon ja luotan siihen, että Gullit tulee omalla panoksellaan auttamaan Ilvestä saavuttamaan tavoitteensa ja samalla me Ilveksessä pystymme auttamaan Gullittia kehittymään ja saavuttamaan omat tavoitteensa.

Gullitin sopimus edustaa hyvin seuran linjaa, jossa joukkueen rungon muodostavat Ilveksen omat kasvatit. Toki Gullitin tapauksessa täytyy myös muistaa Ylöjärven Ilveksen vahva roolin pojan kehittymisessä. Gullitin sopimuksen myötä Ilveksellä on sopimus 12 pelaajan kanssa. Näistä 12 pelaajasta kymmenen on Ilveksen omia kasvatteja.

Valmennus- ja taustaryhmä tekee tällä hetkellä kovaa työtä joukkueen kasaamiseksi ja uusista sopimuksista päästäänkin todennäköisesti tiedottamaan lähitulevaisuudessa.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää
Mika Ahonen jatkaa Kissoissa

Mika Ahonen jatkaa Kissoissa

Viime kaudella Kissoissa kärjessä ja keskikentällä häärinyt ja samalla 7+10 tehot 13 ottelussa tehtaillut syöttökone Mika Ahonen nähdään myös tulevana kesänä Kissa-paidassa.

Lue lisää
TPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV on tehnyt kolme uutta sopimusta nuorten pelaajiensa kanssa. Ensi kaudelle sopimuksen ovat tehneet maalivahti Antti Paasi (-02), keskikenttäpelaaja Akseli Paavola (-02) sekä myös keskikentällä viihtyvä Julius Stenroos (-02).

Lue lisää
Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilves/2 ja A-pojat jatkavat tuttujen miesten vetäminä, kun Topi Priha jatkaa joukkueen vastuuvalmentajana ja Joni Lehtonen talenttivalmentajana.

Lue lisää
Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

TPV saa tuoreimman sopimuksen myötä tuntuvasti kokemusta ja taitoa keskikentälleen. 23-vuotias Tuomas Lähdesmäki on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo 81 Ykkösen ottelua Hakan ja TPV:n joukkueissa.

Lue lisää