Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves sopimukseen huippujuniorin kanssa

 

Ilves sopimukseen huippujuniorin kanssa


Gullit Zolameso allekirjoitti pitkän sopimuksen

Ilves on solminut pitkän sopimuksen hyökkääjälupaus Gullit Zolameson kanssa. Gullitin sopimus kattaa kaudet 2012, 2013 ja 2014. Jo viime kaudella Gullit osoitti olevansa tärkeä pelaaja Ilvekselle ja tulevina vuosina hänen roolinsa tulee kasvamaan entistäkin suuremmaksi.

Viime kausi päättyi Gullitin osalta ennen aikojaan loukkaantumisen vuoksi, mutta vamma on parantunut hyvää tahtia ja kovalla kuntoutuksella poika tulee todennäköisesti kuntoon kevään aikana.

Edustus Oy:n toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi kuvailee Gullitin sopimusta merkittäväksi:

- Gullit on erittäin merkittävä palanen seuran pyrkiessä strategiansa mukaisiin tavoitteisiin.  Hän pystyy omalla henkilökohtaisella osaamisellaan ratkaisemaan otteluita ja uskon, että kuntouduttuaan loukkaantumisestaan, hän tulee tekemään todella kovaa jälkeä.  Toivon ja luotan siihen, että Gullit tulee omalla panoksellaan auttamaan Ilvestä saavuttamaan tavoitteensa ja samalla me Ilveksessä pystymme auttamaan Gullittia kehittymään ja saavuttamaan omat tavoitteensa.

Gullitin sopimus edustaa hyvin seuran linjaa, jossa joukkueen rungon muodostavat Ilveksen omat kasvatit. Toki Gullitin tapauksessa täytyy myös muistaa Ylöjärven Ilveksen vahva roolin pojan kehittymisessä. Gullitin sopimuksen myötä Ilveksellä on sopimus 12 pelaajan kanssa. Näistä 12 pelaajasta kymmenen on Ilveksen omia kasvatteja.

Valmennus- ja taustaryhmä tekee tällä hetkellä kovaa työtä joukkueen kasaamiseksi ja uusista sopimuksista päästäänkin todennäköisesti tiedottamaan lähitulevaisuudessa.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDanila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää