Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee matkaa Happeen vieraaksi

 

Koovee matkaa Happeen vieraaksi


Miesten edustusjoukkue kohtaa keskiviikkona salibandyliigan kamppailussa Jyväskylän Happeen, joka majailee tämän kauden liigassa sijalla yhdeksän kuudella pisteellä varustettuina. Vieraat ovat liigassa kuudensia yhdeksällä pisteellä. Lähtökohtaisesti ottelusta voidaan odottaa tasaista vääntöä.

Happeen kausi on ollut ailahteleva, kuten viime kaudellakin. Viimeisistä kahdesta pelistä ennen maajoukkuetaukoa joukkue kuitenkin saalisti täydet pistepotit. Joukkueen potentiaali on hurja ja seuran A-nuoret ovatkin juhlineet viime kausina ahkerasti ikäluokan SM-sarjassa. Lisäksi kokeneita pelimiehiä löytyy tasapainottamaan joukkueen ikärakennetta. Vauhtiin ja taitoon luottava joukkue onkin parhaimmillaan kyvykäs haastamaan kenet tahansa. Maalilla Eero Kosonen on pelannut erinomaisen kauden. Puolustuksen Otto Tikka omaa potentiaalia vaikka kuinka korkealle tasolle. Hyökkäyksen Petri Kauko on joukkueen kauden pistehai ja liigan kovin syöttökone 16:sta syötöllään. Juuso Heikkinen on onnistunut erinomaisesti tällä kaudella. Panu Kotilainen edustaa seurassa tulevaisuutta ja on vakiinnuttanut paikkansa liigakartalla. Joukkuetta valmentaa Kanadan maajoukkueen päävalmentaja Seppo Pulkkinen.

Vierailla mahdollisuus kohentaa vierassaldoaan

Koovee ei ole vielä tällä kaudella hävinnyt kotonaan, mutta vieraissa peli ei ole kulkenut vielä kovin mallikkaasti ja ainut vierasvoitto on tullut kauden avausottelusta. Maajoukkuetauolla joukkueella on ollut mahdollisuus "nuolla haavojaan" ja harjoittaa pelitapaansa. Tärkeää ottelussa olisi saada tasapainoinen näytös aikaiseksi. Vieraiden eduksi voidaan lukea ainakin se, että maalipaikkoja joukkue saa luotua varsin paljon. Niissä tarvittaisiin vielä tehokkuutta ja terävyyttä. Ajoittainen pallon pompottelu tulee saada pois. Jalalla joukkueelle löytyy hyvin vähän potentiaalisia haastajajoukkueita. Maaliin Koovee asettanee erinomaisesti esiintyneen Joni Järviön. Puolustuksen lukkona toimii maajoukkueessakin debytoinut Tapio Kinnunen. Eemeli Salin jatkanee vahvoja esityksiään puolustuksessa. Kooveen tehoketju Mikko Immonen-Paul Kotilanen-Marko Lahtinen on ollut vaarallisen hyvä tähän asti. Tomas Sladky on heräillyt pikkuhiljaa samoin kuin vanha kettu Lasse Salminenkin. Kooveeta valmentaa vanha tuttu Arto Riihimäki.

Valmentajat vastakkain
Pulkkinen vs. Riihimäki
Odotukset?
Pulkkinen:
-Odotetaan väkevää vääntöä. Kahden tasaisen joukkueen kohtaaminen. Kotivoitto mielessä.

Riihimäki:
- Voitto mielessä tietysti. Huoltava viikko takana ja tällä viikolla mennään jo kovempaa.

Poissaolot?
Pulkkinen:
-Joni Haapamäki ja Kaale Nieminen.

Riihimäki:
-Pikkuvammat on nyt huollettu. Kuumeilu herättää pieniä kysymysmerkkejä, mutta varmoja poissaoloja ei ole. Vesa Wettervik saattaa olla pois perheenlisäyksen vuoksi.

Vastustajan vahvuudet?
Pulkkinen:
-En ole nähnyt pelejä. Erittäin hyvää viisikkopeliä perinteisesti. Huikea vahvistus Kotilainen Jyväskylästä. Joukkue on hyvissä käsissä.

Riihimäki:
- Vähän samantyyppinen kokonaisuus, kun mekin. Hyvä mixi vanhaa ja nuorta. Taitoon ja vauhtiin luottavat.

Vastustajan vaarallisin pelaaja?
Pulkkinen:
-Mainitaan nyt pelaajia joita tunnen, eli Valtteri Sainio, Lauri Hannelius ja Kotilainen.

Riihimäki:
- Vaikea sanoa, kun joukkue on tasainen. Kosonen ei vaarallinen, mutta hyvä maalillaan. Tietysti tässä voidaan hakea Kotilaisten vastakkainasettelua, kun Panu ja Paul kohtaavat toisensa.

Terveisiä vastustajalle?
Pulkkinen:
-Paulille toivotan, että "Tervetuloa". Ei tule olemaan niin helppoa Monnarilla, kun aiemmin on ollut.

Riihimäki:
-Pulkkiselle sellaista, ettei kiristä sitä hirvikravattia niin kireälle, että posket punoittaa.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää