Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaupit isossa roolissa naisten liigassa M-Teamin kaadossa

 

Kaupit isossa roolissa naisten liigassa M-Teamin kaadossa


Lauantai-iltapäivänä Kaukajärvellä nähtiin välähdys Kooveen naissalibandyn tulevaisuudesta, eikä se näyttänyt ollenkaan pahalta. Liigajoukkueeseen nostetut juniorit ovat jo tähän saakka vakuuttaneet, mutta 14-vuotiaiden Veera ja Oona Kaupin debyytti liigassa lunasti ja jopa ylitti odotukset. Yhdessä vanhempien ja kokeneempien ketjukavereidensa kanssa kaksoset käänsivät ottelun naisten edustuksen voitoksi lukemin 6-3 (1-2, 2-0, 3-1). Koovee on kerännyt kauden viidestä ensimmäisestä ottelusta viisi pistettä ja on sarjassa seitsemäntenä.

Päävalmentaja Jani Perkonmäeltä ei juuri heltiä kiitoksia joukkueen suoritukselle. Plussaa on ehdottomasti tehtyjen maalien määrä ja kova yritys. Tärkeät sarjapisteet lämmittävät, mutta tyylipisteissä olisi ollut toivomisen varaa.
- Avauserässä olimme täysin unessa, mutta sen jälkeen loukkaantumisten ja sairastumisten jäljiltä kokoonparsittu joukkue yritti kiitettävästi. Toiseen erään saimme pientä ryhtiä pelaamiseen, ja kolmannessa olimme riittävän tehokkaita. Melkoista päädystä päätyyn -peliä oli, mutta pallollinen peli oli silti hidasta ja huolimatonta, Perkonmäki huokaa.

Kaupin sisarusten pelistä näkyy lukemattomien harjoitus- ja pihapelituntien sekä lahjakkuuden yhteisvaikutus. Katsojalle tulee sellainen tunne, että juuri noinhan sen pitääkin toimia - peli näyttää niin helpolta ja vaivattomalta, kun sen osaa. Jotkut epäilivät ja toiset olivat varmoja ensiensiintymisen onnistumisesta. Lopputuloksen voi katsoa ihan jo tilastoistakin, sillä pelin parhaana palkittu Veera Kauppi teki vakuuttavat tehot 2+1 ja sisko Oona 1+1. Jetta Uotilan, Päivi Laurilan ja Oona Kaupin ketju pelasi päivän parasta peliä, ja ketjun kaikki lenkit saivatkin pistää pallon kertaalleen vastustajan verkkoon.

Jetta Uotila:
Ketju toimi kivasti

Jetta Uotila tervehtyi viime hetkellä lauantain liigapeliin. Perjantaina hän pääsi harjoituksiin mukaan, ja lauantaina peli kulki jo mallikkaasti. Esitys oli hyvä koko ketjulta, vaikka ottelun ensimmäinen erä oli koko joukkueelta vaisunlainen.
- M-Team tuli ehkä yllättävänkin hanakasti päälle heti alusta, ehkä sen tajuamiseen meni hetki. Kivastihan se ketju toimi. Päivi oli oivalla pelipäällä ja Oonalta kelpo esitys! Ei nyt voi sanoa että ihan optimaalinen valmistautuminen eikä ihan normi olokaan, mutta ehkä hyvä niin, Uotila naurahtaa.

Uotilasta tuntuu, että 14-vuotiaat kaksoset sopivat hyvin porukkaan ja olivat tervetulleita mukaan.
- Uskoisin, että hyvin otettiin vastaan, ja toivottavasti heistäkin tuntui siltä. Siskokset ovat Kooveen kasvatteja ja pelaavat seuran juniorijoukkueissa, eli ovat siis joidenkin meidän joukkuelaisten kanssa aiemminkin pelanneet, ja ovat tuttuja kasvoja hallilta. Siinä on varmaan hyvä pohja.

Eniten runkosarjan otteluita Kooveen paidassa pelannut peluri toivoo nuorille pelaajille samaa meininkiä myös jatkossa.
- Terveiset taisin sanoa jo ennen peliä heille itselleen, mutta tulevaisuuteenkin tsemppiä: peli-iloa, treeni-intoa ja pientä positiivista jännitystä peleihin, niin hyvä tulee edelleen!

Jetta Uotilan kauden alku on hyvä ja tasainen esitys. Hyökkääjä on itsekin kohtuullisen tyytyväinen.
- Voisin sanoa, että ihan jees. Kiva on ollu pelata, mutta kyllä edelleen ois tarkoitus petrata tietty, erottaa vastustajat kentällä ja niin edelleen. Huomisen cup-pelin eväisiin taitaa löytyä ainakin ekstra-murunen hampaan kolosta parin viikon takaa. Ei kuitenkaan turhia puristuksia, innolla mennään pelaamaan!

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää