Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee matkaa keskiviikkona Erän vieraaksi

 

Koovee matkaa keskiviikkona Erän vieraaksi


Miesten edustusjoukkue matkaa keskiviikkona Erän vieraaksi Helsinkiin ja saa vastaansa tämän kauden liigassa ainoan joukkueen, joka on voittanut kaikki pelinsä. Ottelusta voitaneen jälleen odottaa varsin maalivoittoista ja liikunnalista tapahtumaa, vaikkakin kotijoukkue on päästänyt omiin ainoastaan kahdeksan maalia kolmessa ensimmäisessä ottelussa.

Helsinkiläisten kausi on siis lähtenyt tänä vuonna varsin hyvin liikkeelle. Hyvänä junioreiden tuottajana tunnettu Erä hyytyi hieman viime kauden loppupuoliskolla. Tälle kaudelle joukkue koki jonkin verran muutoksia pelaajiston suhteen, mutta tilallekkin saatiin kelvollisia pelimiehiä. Lisäksi nuoret ja taitavat kasvatit ovat taas vuoden valmiimpia liigakentille. Kokonaisuudessaan joukkue on hyvä yhdistelmä uutta ja vanhaa, taitoa, liikettä ja intoa. Tällä kaudella pelityyli on kuitenkin ollut hienoisen pidättyväisempi, kuin aiemmin. Joukkueet kohtasivat pre-seasonilla, jolloin Koovee oli parempi lukemin 4-9. Tästä ei kuitenkaan voida vetää sen suurempia johtopäätöksiä keskiviikon ottelua ajatellen.

Maalille tapanilalaiset marssittavat toistaiseksi keskimäärin alle kolme maalia per peli päästäneen Tomi Ikosen. Ikonen oli pitkään SSV:n kiikarissa, joka kertoo miehen taidosta paljon, mutta valitsi kuitenkin Erän. Puolustus on kunnossa paluumuuttaja Jussi Kosolan, huippulahjakkaan Tuomas Iiskolan ja takuuvarman Sami Lehtisen johdolla. Hyökkäyksen maaliahne  Mika Moilanen on osunut tällä kaudella jo kuudesti kolmessa ensimmäisessä ottelussa. Ikivaarallinen Tom Strömsten on omalta osaltaan pelaaja, jota ei voi koskaan jättää liian vähälle huomiolle. Tommi Vappula osoitti viime kaudella maalintekotaitonsa ja piti Hakia pinnalla tehokkaalla pelillään. Joukkuetta valmentaa Teemu Kalinainen, joka vaikutti viime kaudella Ac Hakissa. Valitettavien aikatauluongelmien vuoksi mieheltä ei saatu kommenttia tähän ennakkoon.

Kooveen tulee jatkaa samaan malliin

Vieraiden kausi on alkanut spekulatiivisten ennakko-odotusten nähden varsin miehekkäästi. Tosin suuria johtopäätöksiä on turha vetää vielä näin varhaisessa vaiheessa, mutta hyvällä tiellä joukkue kuitenkin kulkee tällä haavaa. Aktiivinen pelitapa on luonut juuri oikeanlaista painetta vastustajiin ja tuottanut ison kasan maaleja jokaisessa tämän kauden ottelussa. Omissa on toistaiseksi kolissut melko paljon, mutta kauden mittaan sitäkin seikkaa on mahdollista parantaa. Kaikkiaan iloinen pelityyli on hyvä asia katsojien kannalta ja toistaiseksi se on myös tuottanut toivottua hedelmää. Vaarallisuudesta kertoo myös se fakta, että joukkueen hyväksi on vihelletty jo viisi rangaistuslaukausta neljässä ottelussa. Erä saattaa passiivisuudellaan tappaa osan Kooveen tehoista ja siinä mielessä vieraiden tulee tilkitä omaa päätä samanlaisella intensiteetillä, kun hyökkäyspäässä tähän asti.

Maalivahtiosastolla Olli Tuomarla aloittanee tolppien välissä. Puolustuksen tukipilari Lauri Hannelius pelaa keskiviikkona sadannen liigaottelunsa. Tapio Kinnunen on esittänyt valuuttavia otteita ja "piiska" lienee jokaisen vastuksen tiedossa jo tässä vaiheessa. Vauhtikone Eemeli Salinin otteet puolustuksessa ovat olleet hyviä ja mies on komeasti plussalla tehotilastossa. Hyökkäyksen Marko Lahtinen on ollut maalin edessä äärimmäisen vaarallinen. Mies tekee luovia ratkaisuja ja on useimmiten oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Jos "Makolle" pitäisi miettiä tutkaparia, niin puolustuksen Valtteri Sainion oivalluksista on syntynyt useampi osuma. Tomas Sladkyn hiukan yskinyt kone otti jo ensimmäisiä tutunlaisia kierroksia SPV:tä vastaan ja ajan myötä mies on äärimmäisen vaarallinen. Jokaisesta ketjusta on löytynyt tällä kaudella sekä luovuutta, tahtoa, että ratkaisutaitoa. Tärkeitä elementtejä pitkälle kaudelle.

Joukkueen päävalmentaja Arto Riihimäki on katsellut joukkueen toimia levollisin mielin ja on silminnähden ylpeä joukkueen tämän kauden ilmeestä ja taistelutahdosta:

-Ikävä kyllä Lasse Salmisella on kylkiluita murtuneena ja hän ei pääse pelaamaan. Kulminaatiopisteitä tulevat olemaan liikkuvuus, pallollinen ja palloton aktiivisuus ja tietysti tehokkuus. Vastustajiin ei niinkään tuijoteta ensimmäisellä kierroksella.

Näiden ominaisuuksien suhteen miehellä riittää luottamusta omaa  joukkuettaan kohtaan.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää