Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveelle vieraita Seinäjoelta

 

Kooveelle vieraita Seinäjoelta


Miesten edustusjoukkue kohtaa sunnuntaina sarjakärki SPV:n kotonaan. Seinäjokilaiset eivät ole vielä hävinneet tämän kauden sarjassa, vaikka eipä pelejäkään ole vielä kertynyt kolmea enempää. SPV on kuitenkin viime vuoden hopeamitalisti ja säilyttänyt pelaajarunkonsa laadukkaana vuosikausia. Odotettavissa siis erittäin mielenkiintoinen kamppailu.

Vieraiden ansioluottelo viime vuosilta on vakuuttava ja viime vuonna oli erityisen lähellä, että pitkäjänteinen työ olisi palkittu sillä kirkkaimmalla kruunulla, eli mestaruudella. SPV on jatkanut pelinsä kehitystä vuosi toisensa jälkeen ja nojaa modernin salibandyn tärkeimpiin teeseihin pelaten pohjalaisittain "komiaa" salibandya. SPV:n urheilullinen tyyli sopii kuitenkin myös kotijoukkueen pirtaan, joten ottelusta voidaan odottaa varsin vauhdikasta kamppailua. Helpolla pisteet eivät matkaa kumpaankaan leiriin.

Vieraiden maalilla aloittanee Julius Kivimäki, koska Jarno Ihme on kärsinyt loukkaantumisista. Puolustus on vankka Tatu Väänäsen, Harri Karjalan ja Jyrki Holopaisen johdolla. Kaikkiaan puolustuksesta löytyy voimaa ja taitoa laajalti. Hyökkäyskalustossa loistavat Sami Koski ja Mikko Kohonen. Näiden kahden jälkeen tilanne ei vaikuta yhtään sen huonommalta, vaan hyökkäyksestä löytyy ratkaisuvoimaa ja pelillistä kokemusta erittäin paljon. Henri Myllymäki on iskenyt kolmeen peliin viisi pistettä. Kaikkiaan SPV on oiva sekoitus ja ehdoton mestarisuosikki. Maalivahtia ei ole tällä kaudella koeteltu kovin pahoin, joten tässä saattaa olla yksi heikkous jota kotijoukkue voi käyttää hyväkseen. Joukkuetta valmentaa vaativa Tommy Koponen.

Kotijoukkueelta vaaditaan huippuesitystä

Koovee pelasi viime lauantaina varsin vakuuttavan ottelun Josbaa vastaan ja joukkueen esitys antoi makupaloja liikkuvasta, sekä viihdyttävästä pelityylistä. Kotijoukkue on voittanut kaksi kolmesta ottelustaan, mutta viimeisimmässä ottelussa palaset todella loksahtelivat paikoilleen. Koovee on onnistunut tekemään kolmessa ensimmäisessä ottelussa peräti 26 maalia, joka on lähes yhdeksän maalia per ottelu. Omiin on taasen sujahtanut 21, joka on taasen kolme per peli. Maaleja on siis osattu taikoa, mutta puolustuspään lepsuiluun ei ole minkäänlaista varaa SPV:tä vastaan. Toisaalta jos ottelu menee pelkästään maalintekokilpailuksi, niin on molemmilla joukkueilla varsin hyvät mahdollisuudet voittoon.

Maalilla aloittanee Olli Tuomarla, jonka pitää pelata huippuottelu, jotta kaikki pisteet jäisivät Tampereelle. Puolustus on tänä vuonna sekä puolustus-, että hyökkäysvoimainen. Tapio Kinnusen vakuuttava maaliputki on ollut ainakin yksi positiivinen osoitus tästä. Valtteri Sainion älykkäät syötöt tarjoilevat todellista salibandytaidetta katsojille. Hyökkäyspäässä Mikko Immosen kynäily on ollut varsin vakuuttavaa tähän asti. Aapo Mutanen pystyy tekemään vastustajan kannalta vaarallisen itsevarmoja ratkaisuja. Marko Lahtisen hyvän vireen tulee myös jatkua voiton varmistamiseksi. Tomas Sladkylle onnistumiset pisteiden valossa tekisivät erittäin hyvää. Joukkuetta valmentaa Arto Riihimäki.

Valmentajat vastakkain
Koponen vs Riihimäki
Lähtökohdat?
Koponen:
-Hyvät Lähtökohdat. Ekat pelit ovat toimineet. Pelissä riittää kuitenkin parannettavaa. Nyt on kuitenkin saatu lisää räminää.

Riihimäki:
-Ihan mukavat. Eka peli oli huikein runkosarjapeli tunnelmaltaan mitä meillä on ollut. Toivottavasti nytkin saadaan katsojia paikalle.

Poissaolot?
Koponen:
-Ihme on pois. Holopainen palannee rosteriin.

Riihimäki:
-Lasse Salminen on poissa.

Vastustajan vahvuudet?
Koponen:
-Nuori liikkuva joukkue. Moderneja salibandypelaajia. Terhakkaa liikettä odotettavissa.

Riihimäki:
-Joukkueen runko on pysynyt kauan samana. Erittäin urheilullinen joukkue. Rutiini ja perusvarma tekeminen on kovaa luokkaa.

Omat vahvuudet?
Koponen:
-Liike on ehdottomasti se vankin hyve. Erittäin raikas liike.

Riihimäki:
- Samat kuin aiemmin, eli aktiivinen ja hyvä pallollinen pelaaminen. Kehitystä haetaan koko ajan ja halutaan voittaa.

Ottelun ratkaisevat tekijät/ratkaisupelaajat?
Koponen:
- Oikeastaan melko samat kuin ennenkin. Meiltä Koski, Ville Kuusela, Myllymäki, Kohonen jne. Vastustajalta ainakin Mutanen, Paul Kotilainen ja Kinnunen.

Riihimäki:
-Toivottavasti pelataan paljon 5 vs 5. Vastustajan Koski on erittäin hyvä. Holopainen hieman tuntemattomampi, mutta vaarallinen kaveri. Tasainen nippu vastustajalla ja leveyttä löytyy, kuten meiltäkin. Sladkylta toivotaan ja odotetaan onnistumisia.

Koovee-SPV Kaukajärvellä 9.10. klo 17

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää