Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveen naisten niukka tappio SB-Prolle oli hyvä suoritus

 

Kooveen naisten niukka tappio SB-Prolle oli hyvä suoritus


Naisten edustuksella on näemmä tällä kaudella kotiotteluissaan jännitystakuu. Odotukset eivät olleet korkealla kotiottelussa naisten salibandyliigan mitalisuosikki SB-Prota vastaan, mutta Kooveen tasapainoisen esityksen ansiosta kotiyleisö sai jännittää kolmannessa erässä tasapelin puolesta. Pisteet matkasivat Nurmijärvelle lukemin 3-4 (1-3, 2-1, 0-0), mutta tästä ottelusta voi ammentaa itseluottamusta sekä sunnuntain NST-peliin Lappeenrannassa että tulevaan Suomen Cupin SB-Pro-otteluun Ylöjärvellä.

Koovee-päivän ottelussa naisten edustus pisti pystyyn oikein maali-iloittelun. Kärjistys perustuu siihen faktaan, että maaleja syntyi lauantaina 50 prosenttia enemmän kuin kahdessa ensimmäisessä ottelussa yhteensä. Sarjapisteissä jäätiin silti nollille. Urakan teki tavallista haastavammaksi pelaajien sairastelu sekä samana päivänä pelattu tyttöjen SM-sarjaottelu. Niukkuuden jakamisen seurauksena kokoonpanossa oli vain 12 kenttäpelaajaa. Sunnuntaiksi valmennus toivoo saavansa muutaman pelikuntoisen lisää.

Palomäki:
Tiukka matsi, pystymme haastamaan kenet tahansa

Valmentaja Hanna Palomäen mukaan ottelun alku meni Kooveelta kovaa tempoa ihmetellessä. Merkkausvirheet auttoivat SB-Prota onnistumaan, mutta mitä pidemmälle peli eteni, sitä paremmin joukkue pääsi peliin mukaan.
- Tiukka matsi, jossa meilläkin oli omat ratkaisupaikkamme. Harmittavan pienestä jäi pisteiden saanti kiinni. Olen todella tyytyväinen taisteluasenteeseen, sillä tytöt keräilivät mustelmia puolustuspäässä, ja hyökkäyspäässä haastettiin vastustajaa ennakkoluulottomasti.

Tappiosta huolimatta Palomäki nostaa ottelun ykköseksi kauden kolmen ensimmäisen pelin joukossa.
- Pallollinen peli oli parasta tähän mennessä. Koko joukkue taisteli hyvin tänään. Erityisesti Viivi Ahola oli hyvällä pelipäällä, samoin jäi mieleen Tiia Leppäsen vahva esitys. Joukkue näytti, että pystymme tosissaan haastamaan sarjassa minkä tahansa joukkueen.

Ottelua seurasi 204 katsojaa, mikä on hyvä luku naisten liigaottelussa Tampereella. Yleisö saa jälleen kiitosta myös valmennukselta.
- Loitte hienoa tunnelmaa ja tuitte joukkuetta. Tulkaahan toistekin, teille on kiva pelata! Uskon että tämä peli jätti joukkueelle sopivasti tervettä nälkää. Tästä asetelmasta on hyvä lähteä huomenna Lappeenrantaan haastamaan NST:tä, Palomäki arvioi.

Ahola:
Emme kumarrelleet nimiä

Hieman epävarmasti kauden aloittanut Viivi Ahola sai nyt kerrasta juonen päästä kiinni. Onnistuminen näkyi myös taululla, sillä Ahola oli mukana kahdessa maalissa kolmesta. Kooveen muut maalintekijät olivat Annastiina Intala ja Emma Rantanen. Kuten monen suomalaisen sankarin kohdalla, kiitos kuuluu kuitenkin koko joukkueelle. Myös niukka pelaajamateriaali kääntyy Aholan puheissa voitoksi.

- Pelasimme hyvin joukkueena täydet kuusikymmentä minuuttia, emmekä kumarrelleet nimiä. Merkkauspelissä on vielä paljon parannettavaa, mutta eiköhän se siitä. Oli kyllä kiva pelata koko peli, ja mielestäni otimme haastajan roolin hyvin vastaan. Kaikki olivat valmiina alusta asti, siinä ei sytytysnesteitä tarvittu. Jokainen halusi taistella täysillä voitosta, eikä antaa milliäkään periksi millään osa-alueella, Ahola kehuu.

Huomisen haasteet innostavat jo, eikä väsymykselle aiota antaa mitään mahdollisuuksia. Sunnuntain vastustaja NST pelasi iltaottelun 14 kenttäpelaajalla Espoossa, joten otteluohjelman osalta puntit ovat tasan. Myös pyhäpeliin tamperelaiset lähtevät selkeästä haastajan asemasta.
- Hyvällä mielellä kohti uusia haasteita, ja päästään nauttimaan ensimmäisestä yhteisestä bussimatkasta. Jjjipiii! Tuskin tässä kiloja tulee lisää yön aikana, niin eiköhän se jalka ole yhtä kevyt huomenakin, Viivi Ahola lohkaisee.

Jetta Uotila seuran ottelutilaston kärkeen

Naisten edustuksen Jetta Uotilasta tuli lauantaina eniten salibandyn runkosarjan otteluita Kooveen paidassa pelannut pelaaja. Uotila on pelannut koko 67 runkosarjaottelun uransa Kooveessa.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää