Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPV tasapeliin Innolan ja tolppien turvin

Veikkausvinkit

 

TPV tasapeliin Innolan ja tolppien turvin


Tolpat ja maalivahti Ilkka Innolan tärkeät torjunnat varmistivat TPV:lle tasapelin Järvenpään Palloseuraa vastaan ottelussa, jonka molemmat maalit nähtiin jo pelin alussa.

TPV aloitti ottelun joukkueista vahvemmin ja hallitsi avausjaksoa, vaikka vastahyökkäyksiin turvautuneet vieraat loivatkin parempia tekopaikkoja. Joukkueen pelin taso laski kuitenkin koko ajan. Mitä pidemmälle pelikello kävi, sitä heikommaksi kotijoukkueen peli meni.

JäPS kävi iskemässä ensimmäisen maalin. Joukkue turvautui pelkästään pystypalloihin, ja niillä se onnistui useampaan otteeseen murtamaan TPV:n paitsioansan.

Ensimmäinen onnistuminen tuotti tulosta, kun Oskari Partonen pääsi läpi puolustajien jäätyä viittoilemaan paitsiota, kiersi vastaantulevan Innolan ja sijoitti tyhjiin 0-1.

Maali ei vielä näyttänyt kotijoukkueen kannalta ratkaisevan pahalta, sillä joukkueella oli otetta. Se nousikin tasoihin vain viisi minuuttia edellisestä. Sergei Korsunov pelasi sivuvaparista laukaisupaikan Jari Nikkilälle, jonka kovaa kutia maalivahti ei onnistunut liimaamaan. Sami Kriikkula oli terävänä paikalla ja iski paluupallon sisään. Peliä oli takana vartti.

Vaikka TPV pyöritti peliä näennäisesti, sai joukkue olla lopulta tyytyväisempi tasatilanteeseen tauolle lähdettäessä. Avausjakson loppupuolella niin puolesta kentästä läpi päässyt Joni Ollila kuin maalintekijä Partonen pääsivät nokikkain Innolan kanssa. Ollila sijoitti tolppaan, Partosen yrityksen pysäytti Innolan komea jalkatorjunta.

Toisella jaksolla TPV:n pelinrakentelusta ei tullut enää mitään. Jos jo avausjaksolla sitä oli vaivannut hitaus, mikä antoi JäPS:lle aikaa ryhmittäytyä tiiviiseen puolustukseen, ei toisella jaksolla napsahtaneet enää syötötkään kohdalleen.

Pelin yleiskuva toisella jaksolla oli erittäin sekava, mutta jälleen paremmat ratkaisupaikat tulivat vieraille. Innola torjui mainiosti, ja pelin viimeisillä hetkillä Joni Norring kolisutti tolppaa vapaapotkusta.

Molempien joukkueiden valmentajat olivat silti tyytyväisiä pisteeseen.

- Ollaan tyytyväisiä tähän, koska meillä on ollut vaikeaa viime aikoina ja paljon loukkaantumisia. Tämä oli meiltä ihan hyvä peli, JäPS:n Tuomo Kivimäki totesi.

- Tämä peli olisi voitu hävitäkin. Keskialueelta puuttui meiltä tänään pallonriistäjä ja siinä oltiin vaikeuksissa. Välillä myös liike oli huonoa, TPV:n Mourad Seddiki näki.

Harmillista TPV:n kannalta oli Sami Kriikkulan keräämät kaksi hieman turhaa varoitusta pelissä. Näiden vuoksi mies tuli ulosajetuksi loppuhetkillä ja on siten seuraavaksi pelikiellossa.

TPV:n tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Pallo-Veikot - logo

TPV - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Ilves ja Lauri Ala-Myllymäki ovat allekirjoittaneet kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen. 21-vuotias Ala-Myllymäki on pelannut Ilveksen paidassa 118 Veikkausliigaottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteensä 19 maalia.

Lue lisää
Ilveksessä liikehdintää molempiin suuntiin

Ilveksessä liikehdintää molempiin suuntiin

Ilves on purkanut pelaajasopimuksen laitapuolustaja Tuomas Rannankarin kanssa. Päätös on tehty yhteisymmärryksessä Rannankarin kanssa. Uusia hankintoja kartoitetaan ja tämän viikon ajan seura testaa hyökkääjä Samuel Afumia.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Johannes Luukkanen jatkaa Ilveksessä

Johannes Luukkanen jatkaa Ilveksessä

19-vuotias maalivahti Johannes Luukkanen jatkaa Ilveksessä myös kaudella 2019.

Lue lisää
Brassitaituri Jairille kaksivuotinen sopimus Ilvekseen

Brassitaituri Jairille kaksivuotinen sopimus Ilvekseen

Brasilialainen Jair Tavares da Silva liittyy Ilveksen vahvuuteen kaksivuotisella sopimuksella. Aiemmin AC Oulua edustanut pallotaituri valittiin päättyneellä kaudella Ykkösen parhaaksi keskikenttäpelaajaksi.

Lue lisää
TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää